14.4.09

Rölli on pöljä.

Uuugh! Se on huutava vääryys, että 1. Rölli juo Jack Danielsia 2. minulle tulee se krapula siitä hyvästä.

Ihan totta. Eilinen päivä odotettiin, että alkaa Rölli-hirmuisia kertomuksia. Koko poppoo oli leiriytyneenä olohuoneeseen. Hyväskää tarjolla jne. Elokuva oli aivan liian pelottava C:lle, A ja B tuumasivat kännikohtauksessa että: "Tää on tyhmä!" Ja meille Ukon kanssa iski tyrmistynyt ketutus. Jos pitää saada Rölli riitaantumaan parhaan ystävänsä kanssa ja käyttäytymään muutenkin huonosti, onko Jack Daniels ainoa keino? Eikö Rölli saa käyttäytyä selvinpäinkin vähän omituisesti? Olipahan ainakin nimensä mukainen elokuva. Illalla alkoi päänsärky (minulla) ja jatkui yli yön tälle päivälle ja jatkuu edelleen.

Joten tässä kaikki tällä erää.
S.A. =(

6 kommenttia:

Ruska kirjoitti...

Tsemii ja parantumista! Kohta röllit ja pöljyydet on taas taaksejäänyttä elämää...

Hannele kirjoitti...

Ihanko tosissaan Rölli-leffassa kännättiin? Ei kai?

Holly kirjoitti...

Sitä minäkin, että ihanko totta Rölli sortui kaidalta tieltä? Minusta se on jo syntymähumalassa...

Nelmi kirjoitti...

No mää en ennää ihmettele mitään. Olisin katsonut Röllin mielelläni, lapsellinen kun olen, mutta myöhästyin ja näin vain loppua. Ei sekään kyllä hyvältä vaikuttanut. Minua ihmetytti siinä se roska-juttu, miksi siihen oli pitänyt hakea Raamatusta vuorosanoja? Olikohan tekijältä mielikuvitus loppunut, vai oliko se olevinaan jokin hienokin keksintö. Tuppurainen siinä itse on ollut toisena käsikirjoittajana, niin hänelle kai voisi näistä kännäämisistä ja muista esittää kysymyksiä. Ei tuo ainakaan enää mikään Pikkukakkosen Rölli ollut!

Riepu kirjoitti...

No olipahan leffa. Ai että, toivottavasti se päänsärkysi helpottuu, sehän ei nimittäin mitään mukavaa hommaa ole.

Susikairan akka kirjoitti...

Jos kuuklettaa rölli jack daniels niin löytyy youtubesta video (röllialkoholiongelma) mikäli kiinnostaa nähdä "parhaat" palat. Ihme, ettei ole mainonnasta noussut mitään kohua. Tai onko vain mennyt minulta ohi, en tiedä. Joka tapauksessa oli suuri pettymys, eikä edes katsottu sitä leffaa loppuun. Koskahan Muumilaaksossa aletaan kasvattaa höpöheinää?