16.3.12

Taattua kaaosta, jälleen.

Viime viikolla oli hiihtoloma. Lähdettiin maanantaina reissuun koko perheen voimin.
Suunnitelma oli tämä: Susikairasta Lapinkairaan-> ke/to sieltä mummolaan, josta sitten sunnuntaina kotiin.

Ja viikko meni näin: Ma Susikairasta Lapinkairaan(250km). Ke Lapinkairasta Susikairaan tuomaan Ukko ja erittäin sairas Cee ja koira kotiin. Takaisin Lapinkairaan samalta istumalta, koska loput aakkoset oli siellä(matkaa 2x250km). Torstaina Ukko ja Cee Oyssiin osastolle (200+km), minä ja muut lapset mummolaan(130km), koira Susikairassa yksinään. Ilta-ajeluna oli tarjolla koiran haku mummola-Susikaira-mummola (2x200km)... Onneksi on Veispuuk! Koiralle järjestyi kyyti mummolaan perjantaille ja kaveri kävi ulkoiluttamassa ja ruokkimassa koiran torstai-iltana. Ceellä oli tulehdusarvot 250 (paitsi, että jälkeen päin kuulin niiden olleen yli 300, koska mittari näytti vain 250 saakka...)
No Ukko säästeli mun hermoja ja tarjoili puhelimessa "hyvin täällä menee, ei mitään hätää" jne. selostuksia. Sunnuntaina sitten juhlittiin vanhan mummon 90-vuotissyntymäpäiviä ja sittenpä olikin loma vietetty. Ei siinä, arjesta kyllä pääsi irti hyvin, ei pyörinyt työasiat mielessä ollenkaan :P.

Lomabudjetti meni ihan näppärästi tankkiin. Tällä viikolla maanantain Ukko oli hoitamassa Ceetä. Tiistaina kokeiltiin eskaria, keskiviikkona oli eskarissa puoli päivää, eikä enää jaksanut nousta sohvalta. Käytin tk:ssa, mitattiin crp 10, mutta varmaan tuo lääkekuuri väsyttää. To ja tänään pe ollaan sitten keräilty voimia ja syöty vitamiineja.

Ceen koulukypsyystestitkin sattui tälle viikolle. Ma, ti ja ke kävi tekemässä testejä (noin tunnin kerrallaan). Ei mennyt kovinkaan nappiin, mutta koska oltiin kuitenkin ajateltu sitä koulunaloituksen lykkäystä, niin sehän ei haitannut ollenkaan. Parempi vaan, että testitkin tukee tätä meidän ajatusta.

Että sellaista haipakkaa taas. Tauti oli keuhkokuume.


S.A.

Ps. Ceen tarjoilema loppukevennys; jotten vaan erehtyisi luulemaan omista taiteellisista taipumuksistani liikoja. Piirreltiin eilen päivällä ja piirsin talon. Cee katsoi ja tuumasi: "Hirveen ruma, mutta hyvä äiti, kun kuitenkin yritit parhaasi!" Lasten suusta se....

7 kommenttia:

~R&T~ kirjoitti...

No hui, teillä nuo taudit iskee oikein tuollai voimalla :/

Aika ihanasti on lapsi oppinut kannustavan asenteen "Hyvä kun yritit" *pisteet taas C:lle*

Voimia ja paljon vahvoja kevätauringonsäteitä sinne Susikairaan!

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä koko porukalle. toivottavasti taudit jo jättävät teidät rauhaan. Kaunista viikonloppua. Ehdin jo kaivata kirjoitteluasi - mietin onko susikairassa atk-yhteys tökännyt;=) mutta kiirettä on ollut varmasti, joten do not worry -tv. uskollinen lukkija

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä koko porukalle. toivottavasti taudit jo jättävät teidät rauhaan. Kaunista viikonloppua. Ehdin jo kaivata kirjoitteluasi - mietin onko susikairassa atk-yhteys tökännyt;=) mutta kiirettä on ollut varmasti, joten do not worry -tv. uskollinen lukkija

Sari kirjoitti...

On teillä taas ollut vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Keuhkokuume on kova juttu. Itse sairastin sen tuossa vuoden vaihteessa ja olin viikon sairaalassa kun crp oli yli 300.
Pikaista paranemista C:lle, kunnon palautuminen kestää pitkääään.....

Ofelia kirjoitti...

Jestas! Ihan hirveetä. :( Ja Hamletkin on paraikaa keuhkokuumeessa! :-O Se oli yön sairaalassa ja nyt himassa lääkkeitten kanssa. Teillä on kyllä vähän liikaa noita tauteja ollut. :/ Toivottavasti kevät on parempi!

Anonyymi kirjoitti...

Miten toi keuhkokuume onkin nykyisin niin yleistä kaikenikäisten keskuudessa?

Ootte te sairasta sakkia. ;)

HannaHoo

Amalia kirjoitti...

Toinen noista nimistä on mun tyttönimi. et sää ainakaan meillä oo sillä Lapinkairareisulla oo käynny :)