29.11.12

Muista.

Muista mennä ajoissa nukkumaan. Muista tehdä tehtävät. Suunnittele se ja tämä. Käy välillä töissä. Muista olla kuristamatta uhmaikäistä. Muista palauttaa se lappu sinne, tuo tänne, allekirjoita tämä ja tuo. Laadi lista. Muista myyjäiset. Käy siellä ja tuolla. Ole sosiaalinen. Tapaa ystäviä. Muista, että joulukin on kohta. Osta maitoa. Tankkaa hyvä ihminen auto. Ota pulkka mukaan. Soita äidille. Tarkista aikataulut. Vie harrastuksiin ja harrasta itsekin. Hengitä välillä. Yritä edes nukkua. Osta kissalle hiekkaa ja koiralle lääkettä. Hammaslääkäri! Puheterapia! Muista, mene ja kiidä; ole valpas ja nopea.
Kaikesta hässäköinnistä huolimatta, ole onnellinen tästä päivästä. Siitä, että elämä kai kuitenkin on tolallaan- edes hetkittäin.
Isällä todettiin syöpä.

S.A.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voimia. Syöpä on pirullinen peikko.(kokemusta on siitäkin vaikkei niin väliksi olisi)
Toivotaan että isäsi saadaan hoidettua kuntoon.

Muuten kirjoitit kuin minun elämästäni ;)
Ruuhkavuodet sanan varsinaisessa merkityksessä. Voimia lisää.

R&T

Katja - Tässä ja Nyt kirjoitti...

Kuulosti minulta :) Paitsi ei syöpä :(

Neo kirjoitti...

Saako lisätä yhden? Muista jättää aikaa itsellesikin.
Näppäränä aioin sanoa tullessani, että muista blogata, mutta muutin mieleni luettuani tämän. Voimia koko perheelle.

Amalia kirjoitti...

Olisin toivonut mukavaampia uutisia. Ikävä asia tuo isäsi juttu, mutta onneksi nykyään on hyvät hoitokeinot. Hyvää joulun odotusta kuitenkin. Ilmottele itsestäs joskus.

Villiviini kirjoitti...

Voimia teille kaikille, oikein tosi paljon voimia. Kuten on sanottukin: muista myös itseäsi.

Hoitoja kehitetään koko ajan, jos niihin vaan pääsee. Se on sitten kokonaan oma kysymyksensä ja syöpiäkin on tietysti montaa sorttia. Ystävällämme todettiin eturauhasen syöpä ja lääkärit jo nostivat kädet pystyyn ja lupasivat puolta vuotta. Kaverimme meni yksityiselle klinikalle ja pääsi kokeilemaan jotain uutta lääkitystä. Nyt elämä näyttää hyvältä, mutta kalliiksi se kuulemma tuli. Kela-korvauksista en tiedä. - Toinen kaverimme selvisi ihan tavallisella leikkauksella. Toivotan parasta isällesi.

Hehkuvainen kirjoitti...

Voimia koko perheelle!

Ruska kirjoitti...

:( Toivottavasti on hyvin hoidettava syöpä. Tsemiä sinne kaiken hässäkän keskelle.
Kovaa sutinaa täälläkin ja mietityttää usein, ettei elämän näin saisi antaa huristaa, että kyydistä meinaa tippua.
Sinua muuten tässä lähipäivinä hyvinkin vahvasti ajattelin, sydämestäni kaikkea hyvää teille lähetin.

Sari kirjoitti...

Voimia kaikkeen hässäkkään ja isän tukena olemiseen. Moni siitä sairaudestakin tänä aikana paranee, joten toivoa lienee....

Sirpa kirjoitti...

Voimia ja tsemppiä!

Nana kirjoitti...

Hyvä hässäkkä auttaa,ei ehdi miettiä syöpää, ei ehdi miettiä miten käy... Onneksi me emme tiedä miten on huomenna tai vuoden päästä. Kuka on tässä ja kuka on jossain muualla.Itse lopetin liiallisen huomisen suunnittelun ja on paljon helpompaa olla vain tänään olemassa. Voimia niihin hetkiin, kun ehdit miettiä...uskoa ja toivoa paranemiseen, hyviä hetkiä huolesta huolimatta.

Arjaanneli kirjoitti...

Tääbää kävi jättämässä piänen jäljen ja toivoo voimia teidänperälle.

Heli kirjoitti...

Hoi Akka, meillä on kirjoituksia ikävä :) Ja mulla on sulle tunnustus http://uusioperheenkuviot.blogspot.fi/2013/01/tunnustelua_15.html

(iso)Dee kirjoitti...

Hyvä naistenpäivää Susikairan Akalle! Sinua kaivataan täällä blogimaailmassa! Toivottavasti hyviä asioita on tapahtunut siellä ja pian palaat kirjoittelemaan. Hyvää kevääntuloa!