29.10.10

Ei oo omena kauas puusta jne.

Iltahihityksiä: Mummo soitteli, että isot pojat olivat jättäneet mummolasta lähtiessään pöydälle muutaman karkin ja lapun: "Tässä teille vähän hyväskää ja kiitos tosi mukavasta viikosta!"
Ja siis karkit oli tietysti alunperin ostanut mummo:) No kaunis ajatus kuitenkin:)
Kirjoitin ed. tekstin facebookiin ja lapsuuden ystävä virkisti muistiani: Muistatko, kun niitettiin meidän äidin kukat takapihalta ja myytiin niitä samaisia kukkia etuovelta äidille takaisin?" XD
Ukko totesi, että saattaa ne pojat siis olla tulleet myös äitiinsä. Olenko minä joskus sanonut, että ne on Ukkoon tulleet? Sopiva cocktail kaaosta, pähkähulluja ideoita ja rohkeutta toteutukseen ;)
***
Ja pieni työasia; huom. olen aina ystävällinen, enkä ikinä, koskaan nolaa asiakasta tai leukaile, mutta joskus on vaan niin herrrrkullisia tilanteita: Asiakas kysyi: "Kun noissa lapasissa lukee, että ne on lampaanvillaa ja näissä toisissa lukee vaan, että 100 %:ta villaa, niin onko nää nyt sitten lammasta?"
(Öh, ei... ne on tehty tooosi harvinaisesta kananvillasta...)
Oikeasti vastasin, että: "Kyllä, myös ne on tehty lampaanvillasta."
:)

Letkeää viikonlopun alkua!

S.A.

5 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Kun olin tavaratalossa myyjänä jouluna 1999, niin monesti tunsi olevansa suorastaan röyhkeä, vaikka vain vastasi asiakkaan typerään kysymykseen... ;-)

Mukavaa viikonloppua Susikairaan!

(iso) Dee kirjoitti...

Kananvillaa... heh :) Nauru pidentää ikää. Mukavaa viikonloppua Susikairaan!

Hanni kirjoitti...

Pisteet Akalle, kun osasi pitää mielipiteensä kananvilloista sisuksissaan :D Ja nokkelia poikia, äitiinsä tulleet, paitsi että eivät ole niin röyhkeitä, vaan lahjoittivat karkit mummolle. Sie rontti menit tekemään bisnestä niillä kukilla:)

Anitta kirjoitti...

Äiti puhui joskus niskavilloista. Millaiset tumput niistä mahtais tulla.

Susikairan akka kirjoitti...

HIHHIIhiiiH! Nyt repesin ihan täysin; 100 % niskavillalapaset! Tää on pakko ottaa käyttöön! :D

Jos joku joskus jossain sanoo, että olipa ilkeää asiakaspalvelua, myivät pokkana niskavillalapasia- niin KYLLÄ! Se olin minä!