30.10.10

Niin romanttista, hahhhaahhaa!

Isojen poikien piti kotiutua tänään. Olin töissä ja kun pääsin töistä puhelin oli lähes umpisolmussa pukukaapissa. Oli soitettu (6 kertaa), oli lähetetty tekstiviestejä (4 kappaletta), hyvä, ettei ollut multimediaviestinä tungettu rautalankaa tulemaan. Asia koski jatkoaikahakemusta ja viestit oli höystetty sanoilla "kiltti" "saisinko" halloween-kutsut" "jääkiekko-ottelu" "KILTTI" "pliiiiis". No, en olisi kieltänyt missään tapauksessa, koska Aa on kummitätinsä kanssa, hyvässä (turvallisessa) aikuisseurassa ja B oman kummitätinsä kanssa hyvässä (turvallisessa) aikuiseurassa. Olen ihan häpeämättömän iloinen, että pojat saavat välillä olla tähtinä ja paistatella huomion keskipisteenä; se nimittäin on harvinaista täällä kotona, kun usein nuo pienet kuitenkin sitä huomiota enemmän saavat.

Soitin Ukolle, että onko hänellä tietoa tästä suunnitelman muutoksesta ja onko pojat soitelleet/viesteilleet Ukolle (joka siis oli puhelimen päässä koko päivän)... Joo, homma oli hoidossa ja luvat myönnetty.

Pääsin kotiin ja hetken päästä Aa soittaa: "Voi äiti, mulla tuli ihan kauheen huono omatunto, kun mä en kysyny lupaa sulta!"
"Kuule muru, pidä hauskaa, iskähän antoi luvan, don't worry, olet rakas pusi-pusi!"

Hassu poika :) Ja ihana! Ihania kaikki! (toim. huom. kirjoittaja on varmaan vähän ikävissään, silloinhan huomaa vain ne hurmaavat puolet:))

Ostin tuoksutuikkuja (cappuccino ja sweet honey), että voidaan muka fiilistellä Ukon kanssa sitten, kun pienet nukkuu. Ukko haisteli ja kysyi: "No missäs ne karvanopat on, näähän haisee ihan Wunderbaumille?!"

Ole tuonkin kanssa sitten romanttinen! XO ;D

Lupasimme raivata vähän tätä tonttia ennen muuttoa ja Ukko olikin kaverinsa kanssa sahahommissa, kun tulin töistä. Terassilla oli vielä pikkuisen rikkoontunut aurinkovarjo (jonka kohtaloa mietin; ottaako mukaan vai jättääkö jälkeensä), no yksi 20 metrinen koivu kaatui siihen päälle, niin eipähän tarvitse enää mokomaa miettiä. Näyttää ihan siivilältä :)

Vaan nyt lauantai-iltaa viettämään, jos vaikka niitä karvanoppia koittais etsiä... Hahhhaahhhaaa!

S.A.

2 kommenttia:

milli kirjoitti...

NO,LÖYTYKÖ KARRRRVANOPAT ;) Kyllä sinä oot verraton vekkuli! Iloista muuton odotusta ja marraskuuta.(Hihittelen täällä yksikseen...)

Amalia kirjoitti...

Nään jo sieluni silmin, mitä siitä seuraa, kun viettää kovin romattista Ukon kanssa ;D