20.2.11

Karvaturrille terveisiä per***stä.

Aamulla totesin Deen silmän rähmivän ja soittelin tk:een 9:30. Lääkäriajat olivat tuolloin menossa 15 ja sitten klo. 15 soitin uudestaan, jolloin sanottiin, että tunnin päästä voitte tulla. Menimme 16 aikaan ja lääkärin juttusilla oltiin sitten 17:30. Silmätulehdushan se. Apteekki oli mennyt kiinni klo. 17 ja lääkäri käski pyytää päivystyspakkauksen. Tultiin vastaanottohuoneesta ja miespuolinen karvanaamahoitaja totesi, ettei silmätulehdukseen saa päivystyspakkausta ja lähdimme niine hyvinemme kotiin.

Kotona otettiin matsi Ukon kanssa siitä, kumpi jää hoitamaan. Totesin, että olen tänä vuonna ollut hmmmmmmm. kuukauden poissa töistä ja meillä on oikeasti sesonki nyt, joten voisitko, pystyisitkö, viitsisitkö... Ukko hiilestyi, että hänhän on vasta koeajalla ja minä kiljuin, että ei ne sitä pentua ota hoitoonkaan, kun silmätulehdus leviää kuin kulovalkea ja koska niitä lääkkeitä ei päivystyspakkauksena saanut, niin eihän se huomenaamuna ole itsestään parantunut ja lakannut rähmimästä Ja Ukko soitti töihin ja ilmoitti, että on huomenna pojan kanssa kotona ja sitten minun (miten helvetissä kaikki hoidettavat asiat onkin aina minun kontolla????????) piti vielä soittaa tk:een, että voisiko hoitaja kirjoittaa todistuksen Ukolle, koska Ukko haluaa, ettei töissä jää epäselväksi tämä asia. Niin, niin saa**na! Hoitaja (nainen) sanoo, että: "Tottakai silmätippoja saa päivystyspakkauksena, jos te viitsitte tulla hakemaan"... Viitsinpä hyvinkin ja olikin otsassa kymmenen metriä pitkä *se*, kun porhalsin takaisin tk:een. Luukulla oli se naishoitaja ja onneksi se saamarin karvanaama tajusi lymytä jossain näkymättömissä. Kirjallista palautetta en ryhtynyt rustaamaan, mutta pyysin jäähileet äänessä käsittelemään tämän silmätippa-asian viikkopalaverissa, niin että karvaturrikin YM-MÄR-TÄÄ, että silmätippoja saa päivystyspakkauksena. Ai helkkari, että muuten ottaa pannuun. Tähänkin hepuliin käytetty energia meni ihan hukkaan, ärrrrrjyyyh! Olisi kiva tapella parisuhteessakin jostain ihan oikeasta jutusta, eikä tämmöisistä pöljistä hommista. Puh!

S.A.

11 kommenttia:

Tupu kirjoitti...

Kyllä varmana korpee. Paranemisia.

TainaSusanna kirjoitti...

Ai kun mä samaistuin :D Melkein nousi kierrokset täälläkin koneella istuessa. Jääkö se Ukko sit kuitenki hoitaa, vai meneekö laps hoitoon kun saitte kuurin alotettua?

Paranemisia!

liskonainen kirjoitti...

mutta minusta se "tarttis vissiin mennä bingoon..." oli parasta pitkään aikaan.

minunkin pitäisi,kun on ontelot täynnä sitä itteensä, mutta en edes vaivaudu aikomaan koska tällä "vaihtolämpöisellä" nousi "kuume" oikein 36,9:ään. toissapäivänä se oli 34,48, kainalosta tosin, mutta kuitenkin...

puhaltelen täältäkin parantavia haltiakummimummipojalle.

Hanni kirjoitti...

Näitä terveyskeskuksia on täälläkin, just puhisin omassa blogissani systeemiä :( No, jossain päin Suomea homma pelaa: äitini (86vee) on sairaalassa ensimmäistä kertaa elämässään. Ja tyytyväinen hoitoon kuin mikä, kehuu hoitajia ja lääkäreitä, ruokakin on niin hyvää ja yöllä nukuttaa. Ja mummulla sentään on verenmyrkytys ja tulehdusarvot pilvissä (tiedät varmaan, mistä puhun...)

ziriliini kirjoitti...

Puuh... niin tuttua tk:n kanssa. Paranemisia.

(iso) Dee kirjoitti...

Tuo on nuorille työssäkäyville pareille hankala paikka, kun lapsi yhtä´äkkiä sairastuu, eikä ole saatuvilla isovanhempia tai muita, jotka voisivat auttaa. Vaikka laki kyseisessä tilanteessa lupaa, että vanhemmilla on akuutissa tapauksessa lupa jäädä kotiin sairasta lasta hoitamaan (kunnes hoito järjestyy, max. 3 päivää), moni miettii silti työnantajan suhtautumista. Ylimääräisiä työntekijöitä ei missään työpaikalla ole, jokaista siellä tarvitaan. Paranemista Deelle.

Sipulix kirjoitti...

Tämä on sitten yritys lohduttaa: onneks se karvanaama ei oo sun mies! Sanois kuitenkin ettei silmätippoja tartte, kun niistä ei oo mitään hyötyä, tai sitten jos tarttet antibioottia niin sitä ei saa antaa kun ne on ihan turhaan kuitenkin...varsinkin lapsille.

Muistupa myös mieleen oma lapsuus, kun sain pikkusiskon ja sille tuli silmätulehdus niin sitä hoidettiin pissavaipan (harsovaipat käytössä) kulmalla pyyhkäisemällä. Yäh, en ole kokeillut itse omille lapsilleni, kunhan muistelen.

Koitahan akkaseni jaksella siellä ja kiitos päivän piristyksestä, kun tuo sun hermoiluskin on niin...elähdyttävää!

Sipulix kirjoitti...

ps. siskolla on edelleen silmät päässä pissahoidosta huolimatta.

Eeva kirjoitti...

Täälläkin nousi kierrokset myötätunnosta. Onneksi karvanaama ymmärsi pysyä pois sun tieltä!!

Ja totta, miehen kanssa tulee matsattua ihan olemattomista asioista "niin että MENE nyt prkl sinä vuorostas kersojen kanssa ulos" tai "ai että oli kolari matkalla kun taas kesti tunnin kotimatka"! Hyvä tietää, että muuallakin ollaan samanmoisia eikä vaan meillä.

ps. Täällä jos on kolari, koko liikenne seisoo kun venäjän laissa kielletään autojen siirtäminen ennenkuin miliisit on mitanneet ja kuvanneet ja joskus vakuutustarkastajakin käynyt paikan päällä. Ja se on sitten ihan sama, että onko kolari tapahtunu pikkutiellä vaiko neljän kaksisuuntaisen ulitsan risteyksessä....

Niinu kirjoitti...

Kokenut tuon saman.Jos yhtään lohduttaa:)

Patonki kirjoitti...

Tuossa taas yksi asia mitä saa alkaa hermoilemaan - kuka hoitaa kipeän lapsen.