29.3.11

Ensin mä luulin, et oon sekoamassa...

...mut sit mä huomasin, et mulle oliki tulossa vaan kunnon flunssa.
Jee:) Oikeasti tämä oli iloinen uutinen, koska väsymykselle ja ärtyneisyydelle löytyi kelpo selitys!

Ja asiasta kukkaruukkuun. Hommattiin isoille pojille Visa Electron-kortit. Näin rahankäyttöä on *ehkä* helpompi seurata jne. Nostoraja automaatilta 0 € ja päivässä sopii tupiloida 20 €. Suuremmat hankinnat sitten meidän vanhempien kanssa. Niiiiiiin. Perjantaina annettiin palopuheiden saattelemina kortit omistajilleen ja salassa avasivat tunnuslukukuorensa ja pin-koodit painettiin tarkasti muistiin.

Ja maanantai-illan koittaessa Aa tiedottaa hukanneensa korttinsa.

Sanelma, kyllä se oli Aa kavereineen siinä Idols-Martin seurassa. Voisihan sitä siitäkin kirjoittaa, että miten kummassa se ipana on aina jossain framilla, mutta lähinnä pännii taas niin pahasti se, että sillä on kamat aina levällään kuin Hujasen paska tuulessa, että ihan pitää pinnistellä, että näkisi siinä lapsessa jotain hohdokasta.

S.A.

6 kommenttia:

Stansta kirjoitti...

Pidän peukkuja kortin löytymisen suhteen!
Kun itse löytäisin uudet nettipankkitunnarit jostain...
Pikaista flunssasta toipumista!!!

Minz kirjoitti...

Flunssaa nyt tuntuu olevan liikkeellä vaikka kuinka. Pääsehän pikaisesti eroon omastasi!

Meilläkin on moksuilla Visa Electronit, oli heti kun ikää oli tarpeeksi sen saadakseen. Tosin varsinaiset säästötilit kummallakin on erikseen ja tämä käyttötili sitten lisänä. Ei mene kaikki rahat hömpämpömppään. Mutta on keino, miten saada rahat omasiirtona tililtä toiselle, kun sitä oikeasti jossainkohti tarvitsee. Hyvin on toiminut.

Toivottavasti hävinnyt kortti löytyy.

Sari kirjoitti...

On teillä taas ollut vauhdikasta pari viikkoa. En ollut lukenut täällä vähään aikaan, joten tuli ihan hiki. Kyllä lapset on sitten ihania.....
Pikaista paranemista!

Anonyymi kirjoitti...

todellista rohkeutta antaa kortit! 20 e vaikuttaa paljolta /päivä osteltavaksi. hyvä viikkoraha ;) minäkin haluun...

Mira kirjoitti...

haluisin vaan kiittää ihan mahtavasta blogista! löysin tän vasta muutama viikko sitten ja mulla oli pieni projekti kun luki kaikki postaukset mitä tän blogin puolelta löytyy! Koukutin kämppiksen kanssa tähän blogiin ja meijän viime päivät oli sitä kun jompikumpi repes ääneen ja sen jälkeen kuuluu vaan "toi C on kyl niin huippu..."

Pitäiskö huolestua että aloin laskeskelemaan että jos nyt äkkiä teen lapsen niin se ois 20 vuoden päästä ihan sopivan ikänen sun C:lle? että laitanpas miniäehdokkaan alulle.

Pusuja siis mahtaville pojille (ihan kaikille!) ja iso rutistus äidille joka jaksaa kirjottaa jotain näinkin loistavaa!

Patonki kirjoitti...

Noniin, nythän on sitten pakko levätä. Hyvä.