14.3.11

Ostetaan: Kotisairaanhoitaja.

Niinniniiin. Ettei nyt ihan taas mentäisi helpolla, niin eiköhän kampaajalla istuessani soiteta hoitopaikasta, että Ceellä on ripuli. Joo, se sama oli Deellä viime viikolla. Soitin Ukolle, että hae ne pois sieltä hoidosta, minä tulen kampaajalta kotiin, odotan siellä, että Aa pääsee koulusta ja menen sitten töihin. Vittu, että on taas niiiiiin helmi olo työntekijänä.
Kummallakin on vielä töissä pientä miehitysvajetta, kun on koulutuksia ja lomia. Eli jos on koko päivän poissa töistä, niin tulee tappaneeksi jäljellä olevan ainoan työkaverin nälkään.

Että olis tässä nyt sitten näitä vaihtoehtoja:
1. Jos jättää 13-vuotiaan lapsenvahdiksi; syyllistyykö heitteillejättöön?
2. Voiko työkaverin toistuvien ruokatuntien sylttääminen olla tappo tai tapon yritys?
3. Onko itsetuhoinen, jos tekee mieli jyrsiä omia ranteita?
4. Äsh.

PERKELE!

S.A.

Ps. Joku voisi perustaa semmoisen sairaspäiväkodin. Welcome vaan kaikki räkänokat, ykä-yrkät ja muut rajatapaukset.

5 kommenttia:

Kimmeli kirjoitti...

Vaihtoehto 1. Minut voisi tuomita sitten linnaan, sillä olen syyllistynyt heitteille jättöön niin lukuisia kertoja, ettei niistä voi ees lukua pitää !

Villiviini kirjoitti...

Muuten hyvä, mutta kouluviranomainen tulee ja taluttaa A:n korvasta kouluun. Voimia Akalle. Tarvitset niitä sillä iskee se ripuli vielä aikuiseenkin... Ei vaan, toivottavasti selviätte tästäkin takapakista rivakasti ja kunnialla.

Anonyymi kirjoitti...

Pöhpöh sanon ykköskohdalle. Minut on jätetty jo ekaluokkalaisena hoitamaan kolmevuotiasta. Järjestelystä kärsi korkeintaan eteisen valkoinen seinä, jonka päätimme koristella :P

Stansta kirjoitti...

Olisinpa lähempänä teitä! ♥

Anitta kirjoitti...

Hm. Kerran muinoin 5v hoiti 6kk ikäistä ja sattui virkaintoinen paikalle. Oli siinä selittelemistä, mutta ei onneksi ihan linnaa tullut.
Eikös enää nykymaailman aikaan ole sairaidenlastenhoitajia tai päiväkodeissa sairasosastoja. Kyllä ennen oli kaikki paremmin. Mulle ainakin tuli jostain vanhempi täti hoitamaan sairasta lasta ja eräässä päiväkotiesittelyssä näin sairasosaston. No, toki se oli sitä aikaa kun päiväkodeissa oli myös seimiosasto vauvoille.
Voimia kuitenkin koko poppoolle ja selviytymistä koettelemuksista.