10.4.11

Aurinkoiseen

sunnuntaihin on kiva herätä ja huomata vieruskaverin (Deen) sairastuneen vesirokkoon. Voi olla, että ehtii taas ens viikolla bloggaileen, kunhan tämä riemuraivo tästä vähän laantuu, jotta jotain painokelpoista tulisi julkaistavaksi.

Hohhoijaa ja kertokaa nyt ihmeessä onko joku hyppykuppa, jota meillä ei vielä tänä vuonna ole ollut?! Täh, eikö tule mitään mieleen?

S.A. irasta menoa!

Kahden viikon ituajalla Cee onkin sitten sopivasti Pääsiäisenä tässä taudissa.

9 kommenttia:

Villiviini kirjoitti...

Voi veljet, kyllä teillä koettelemusta riittää. Ja on ainakin jutunjuurta. Onneksi aurinko nousee ja laskee joka päivä.

Ofelia kirjoitti...

Voi kuppa tosiaan! =( Hyppykuppa on muuten ihan paras termi! =D

Jos yhtään lohduttaa niin täällä ollaan kans valvottu koko viikko kun Maudilla oli kuumetta, nuhaa ja nyt kai ripuli tjsp.

Koitetaan olla kaikki pääsiäisenä tervettä sakkia! =)

Hanni kirjoitti...

No voihan teidän lasarettia! Ei taida lohduttaa, että vesirokko taitaa olla pakollinen sairastettava, ja isompana mukulat saattaa sitten ollakin tosi kipeitä, joten tauti saattaa olla lievemmässä muodossa tuossa iässä. (en kuulosta omiinkaan korviini vakuuttavalta, mutta Esikoinen sairasti vesirokon 9-vuotiaana, ja oli TOSI kipeä)Sovitaanko, että kun vesirokko on ohi, teille tulee seuraava tauti lokakuussa, ja sekin tauti ihan lievänä :)

Anne kirjoitti...

Tuosta kun selviät nii muut taudit tuntuu sen jälkeen lasten leikiltä. Meillä onneksi on kaikki lapset sairastanu vesirokon jotta siitä ei enään tartte murehtia. Mutta muita hyppykuppia on kyllä ollu.

Anitta kirjoitti...

Onneksi olkoon vaan. Vesirokon kanssa ei ole kivaa potilaalla eikä hoitajallakaan.
Mulle on vähän luvassa pääsiäiseksi vieraita, joita voisin epäillä teidän sukulaisiksi. Näetsen ekalla kerralla poika pissi mun silkkimatolla, toisella reissulla oksenteli noro-taudissa. Nyt toivotin tervetulleeksi, kyllä matto kestää kolmannekin käsittelyn tai sitten ei ole mun matto. (kolme lasta).

Stansta kirjoitti...

Mä sain vesirokon Pojalta sellaisena vappuna kun olin 23-vuotias ja voin vannoa, ettei se ollut siinä iässä mukavaa!!! Kuumetta oli moneen kertaan yli 40 asteen ja rakkuloita oli sekä ikenissä että nielussa...
Tsemppiä ja pikaisia paranemisia sinne! :)

Stansta kirjoitti...

...Siis toki koko kroppa oli täynnä niitä rakkuloita muutenkin. Erikoisimmat paikat suussa. Ja kipeimmät!

liskonainen kirjoitti...

kehotan minäkin nauttimaan vesirokosta tässä vaiheessa.

ekan vesirokkoni sairastin kolmevuotiaana, toisen kun lasten serkku toi tietämättään sen esikoisen synttäreille ja kolmannen kun kuopus sen sairasti. kaikilla kolmella kerralla jouduin sairaalahoitoon ja pahimmat olivat ne aikuisena podetut, ihan pitivät narunnokassa ja eristyksessä.

en suosittele aikuiselle!

Patonki kirjoitti...

Viittitkös laittaa pakettiin ja postiin. Haettiin vähän vesirokonsiemeniä naapuristakin, mutta josko tuplasta tulis varma potti. Katsos kun tämä mamma ei töitä tee, niin tilaakin olis sairastaa ;)