4.10.11

Näin.

Joku varmaan muistaakin tämän tapauksen. No asia tavallaan jo vähän painui unholaan, kunnes viime viikolla löysin sen kortin numeron kalenterin välistä (hallelujaa, että joskus on älliä ottaa tärkeät numerot muistiin!). Laitoin tiukan asiallisen sätkypostin aiheesta ja kerroin tapahtuneen ja sen, että soittelin kahteen kertaan ja palautin kortin huoltoasemalle ja poika harmistui ja se, että vielä tässä aiheesta viitsin naputella ei ainakaan vähennä harmistusta, jonka kortin löytäminen kaikkinensa on aiheuttanut. Vastaus tuli kahdessa päivässä. Siinä pahoiteltiin (hyvä!), ei löydetty minun puhelimesta tullutta yhteydenottoa (huono!), pyydettiin sitä numeroa, josta otin yhteyttä (vastasin kaikki 6 huushollin liittymänumeroa), aiottiin ohjeistaan sekä huoltoasemahenkilökuntaa että puhelinpalvelua (hyvä!) ja aiottiin maksaa se 9 euron löytöpalkkio.

Palkkio tuli tilille (hyvä!) ja postissa tuli vielä extrana 20 euron tankkauslahjakortti ja pahoittelut ja "teidän ansiostanne löysimme järjestelmästämme virheen". Näin. Minulle jäi kuitenkin hyvä fiilis ja seuraavalla kerralla (hahaa, varmaan sitä korttien löytelyä nyt ei ihan päntiönään tapahdu) todennäköisesti palautan kortin enkä tunge lähimpään roskikseen.

S.A.

2 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Hienoa, että löytöpalkkio lopulta maksettiin.
Minäkin löysin kerran pankkikortin, jossa luvatiin löytöpalkkio. Palautin kortin pankkiin, jossa taas sanottiin ettei automaatista löytyneestä kortista makseta palkkiota, vaan vain maasta löytyneestä.

Hanni kirjoitti...

Hyvä!