2.10.11

Pupuilla on vielä hauskempaa kuin blondeilla.

Hehheee. Meillä oli eilen yhden ystävän 50-vuotissynttärit. Teemana oli naamiaiset. Luin naistenlehdestä, että Playboypuput on kuuminta naamiaismuotia, joten tietenkin pukeuduin playboypupuksi;D
Nuo vaaleanpunaiset detaljit on sitä "sexyä" ja no pupu on pupu.
Porkkanoista yksi oli tyhjä ja siinä oli vetoketju avaimille ja muille "käsilaukkutavaroille".
Juhlissa oli arvatenkin superhauskaa! Olin kuitenkin autolla ja lähdin jo hyvissä ajoin yhdeksän aikaan kotiin laskemaan lapsia (täällä oli pieni vatsatautiepidemia päällä).
Työkaveri soitti, että oli unohtanut avaimensa sisään ja tarvitsisi työpaikalle oven avaajan, jotta pääsisi hakemaan avaimensa. Työkaverilla oli hoidossa koira, jota oli lähtenyt lenkittämään ja siinä rytäkässä ne avaimet olivat sitten unohtuneet. No, sanoin, että menee 10-15 min, kun ajelen täältä tunturista, mutta eipä hätää, tulossa ollaan.
***
Kaupungille päästyäni kurvailin keskustassa ja kuinkas ollakaan. VIUVIUVIU, valot siniset välähtää, käskien pysähtymään. Vetaisin tien laitaan ja istuin autossa (heii, oon kattonu Poliisit-sarjaa!!). Avasin oven ja poliisi tuli juttusille.
P: No mikäs pupu täällä ajelee?
M: No, tämmönen pupu vaan.
P: Ootko naamiaisiin menossa?
M: En ku tulossa.
P: Puhalla tähän.
M: En tiiä onnistuuko, ku naurattaa vähän. Haluatko nähdä ajokortin, en ehkä näytä ihan samalta...(tirsk)
P: Mihin sä siis oot nyt menossa?
M: Kohta kotiin. Käyn ensin työpaikan takapihalla, kun avaan oven työkaverille, jonka avaimet jäi sinne, kun se lähti ulkoiluttamaan koiraa joka ei oo sen. Öh, tää saattaa nyt kuulostaa vähän omituiselta, mutta kyllä mä selvä olen, niinku näet.
P: Niin oot (katsoo mittaria), hyvää matkaa sitten.
Koko keskustelun ajan molemmat muikistelee ja yrittää pidättää naurunpyrskähdyksiä ja tuo mun sekopäinen selvitys tuli ihan spontaanisti, tiedättehän, kun jotenkin hätääntyy niissä vilkkuvaloissa ja kertoo ihan kaiken, vaikka ehkä vähempikin joskus riittäisi ;D 
***
Sen verran poliisi sitten sanoi, että oli joku vähän suurempi juttu siinä meneillään ja siksi sitten oli pysäytetty, ei suinkaan siksi, että olisi jotenkin omituista tai kyseenalaista, että jänikset ajelee autolla ;D
(Kuinka todennäköistä on, että sen kerran kun pukeutuu pupupukuun, päätyy ratsiaan?! Ihan kuin mua ei jo muutenkin pidettäisi "vähän" outona! Ja miksi fabon puolella kaverin kommenttiin "miksi en ole yhtään yllättynyt, että tämä tapahtui juuri sinulle" kertyi lyhyessä ajassa pelottavan monta tykkäystä?) 

Että tämmöstä tänne.

13 kommenttia:

Villiviini kirjoitti...

Haah-hha-hhaaaa, tämä pelasti muuten ankean päivän. Kiitos, Akka!

Hanni kirjoitti...

Just just :D

Pilviharso kirjoitti...

:D täältäkin!

Kimmeli kirjoitti...

Buuuaaah :) Kikatin niin, että vesi silmistä tirskui! Siis loistavaa! Kyl ol poliiseillakin kivaa :D

~R&T~ kirjoitti...

Oot ihan paras! *nauraa vedet silmissä*

anni kirjoitti...

poliisi kertoi takuulla kahvihuoneessa : arvatkaapa mikä on omituisin kuski jonka olen puhalluttanut? :D kiitos taas makeista nauruista..:D

Pami kirjoitti...

Täytyy myöntää, että sinulle kyllä sattuu ja tapahtuu :-))

sirokko kirjoitti...

Hehheee.. päivän paras! Mutta eikös se ollut jo viime talvena kun kaikki Suomen poliisit yrittivät saada sitä kanikaaharia kiinni.. saivatkohan.. heräsi kysymys..

liskonainen kirjoitti...

suloinen pupu, eipä ihme että poliisitkin kiinnostuivat.
(pitääpä käydä fabossa tykkäämässä, taisin unohtaa aamulla...)

Katja kirjoitti...

Kiitos, tää piristi kummasti! Maanantain ensimmäiset naurut. Ehkä tämä päivä on lopulta jopa siedettävä. Olisi ollut mielenkiintoista kuulla poliisien keskustelu tuon pysäytyksen jälkeen :D

(iso) Dee kirjoitti...

Superhauska tarina! Kerrankin poliiseillakin oli kivaa. Tosi söpö pupu olitkin. :) :D

Anonyymi kirjoitti...

Nopealla lukutyylillä se ongelma, että todellakin odotin sinun vetäneen playboy pupu releet päällesi täällä pohjolan peruikoilla. vrt. Bridget jones. Mutta tämä oli kyllä hauska juttu - aina sattuu ja tapahtuu.

Ruska kirjoitti...

Voi hitsin hitsi, sinulle kyllä sopii tuo asu :D Jos voisit käyttää sitä useamminkin ja perustaist oman blogin Pupun seikkailuille Susikairan liepeillä ;)