21.12.11

Postissa tuli pari joulukorttia ja avioero.

Voehan pöllölä sentään. Tänään käytiin tämmöinen keskustelu:

Aa: Mä tiedän...
Minä: Mitä?
Aa: Vakavaa!
Minä: Siis mitä vakavaa, mitä nyt on sattunut?!
Aa: Teille on tullut avioero!
Minä: Siis MITÄ???
Aa: No maistraattihan on se avioeropaikka, eikö ookin?
Minä: No joo, siis kai on- enpä ole avioeronnut, mitä tää nyt oikeen on?
Aa: No postissa oli semmonen maistraattikirje!
Minä: Ai. Jaa. No maistraatti hoitaa myös noita kuolemaan liittyviä asioita, että siinä kirjeessä oli varmaan papan kuolintodistus eikä avioeroa. Luulisin, että asiasta olisi keskusteltu vähän ennen kuin paperit tulee postissa...
***
Opettajalta tuli sähköpostia: Kannattaa varmaan istua penkille ja hengittää syvään huomenna ennen kuin katsot Aan todistusta. Tosin viimeiset kaksi viikkoa (korkeammalla lääkeannoksella) on mennyt hienosti, mutta koska todistukseen arvioidaan koko syksy, niin...mutta jos keväällä menee niin kuin nämä kaksi viimeisintä viikkoa, niin kevättodistus varmaan ilahduttaa enemmän. Aika näppärää ja hyvin huumorintajuista ohjeistaa vanhempi istualleen ja rauhalliseen fiilikseen :D
***
Aa kysyi tässä iltana muutamana: "Onko se vakavaa, jos röyhtäsee ja sit heti puutuu päänahka?" Hmm. Jaa-a, ei noin äkkiseltään tule mitään diagnoosia mieleen, johon tämä täsmäisi. Onko kellään muulla samaa vikaa?
***
Cee oli todennut eskaritädille (+40), että "meetkö sä tonne Kukkakedolle (päiväkoti ja samassa pihassa vanhusten asumisyksikkö) hoitoon?" "Ai miten hoitoon?" "No siellä on muitakin tosi vanhoja, että joko sulla on siellä oma huone?" "No ei... toivottavasti vielä 40 vuoteen..."
***
Viime vuonna tuli kunnon riita aiheesta: joulukuusi vai ei. Tänä vuonna kuusi tuli pihaan, ennen kuin asiasta edes keskusteltiin.
***
Lapsenvahti elää ihanaa "carpe diem"-elämää ja ensiviikon lapsenvahtiongelma oli hetken kauhistuttavan todellinen. Olen ilmoittanut hoitoon ja eskariin, ettei ole hoidontarvetta ja yhtäkkiä lapsenvahti onkin varannut ulkomaanmatkan. Oh shit! Mummo ja sisko lupasivat jelppiä ja ensiviikko taitaakin olla Ukon ja minun yhteinen "lomaviikko" (lapsista) ja huiiiii, se kyllä kuulostaa aikas hyvältä!:)

S.A.

7 kommenttia:

Amalia kirjoitti...

Mitens vanha se D nyt onkaa?? Ajattelin vaan tuota hehkutusta ilman lapsii :D Hyvää joulua teidän perheelle.

Susikairan akka kirjoitti...

hehhee Amalia! :D ensiviikolla nukutaan täysiä öitä, käydään ehkä ulkona syömässä, leffassa tai sit ei tehdä mitään!

Anonyymi kirjoitti...

Mä järkytyin tosta avioeron yllättävästä tulosta ilman ennakkovaroitusta niin, että hätäännyin kysymään seuraavaa: Luuletko akka, että se toimii myös toisin päin, eli mä voin yhtäkkiä joku aamu herätä ja huomata olevani naimisissa???? Siis muutenki, ku Vegasissa???? HÄTÄ HÄTÄ RED ALERT!!!!:P
Nimim. Arvaat kyllä kuka tällaista pelkää :D

Milli kirjoitti...

:) :) Joko sulla on teurastamo-piparkakku-hässäkkä valokuvaus kunnossa ?! Kuulikko ;D ei vaan IHANATA JOULUA JOKA TORPAN SOPUKKAAN !

Delilah kirjoitti...

Akalle ja koko perheelle kynttilän tuiketta ja iloista joulua! Elämä on täynnä ylläreitä, ja hyvä niin. Eikö vaan?

vilukissi kirjoitti...

On se Sinullekin annettu
tehtävä
jouluna ja joulun jälkeen:
iloksi Sinutkin
on tarkoitettu
iloa viemään
valoa pimeään
hymyä
hyvää sanaa.
Kukaan ei niin köyhä
ettei jaettavaksi
ystävällisyyden lahjaa
kukaan ei niin rikas
ettei sitä tarvitsisi.
Ilo annettu jaettavaksi
valo vietäväksi eteenpäin.

Hyvää Joulua
ihmiset-
Iloa
Valoa
Rauhaa.

Anitta kirjoitti...

Kaikkea hyvää ja mukavaa vuodelle 2012!