27.2.12

Tautista menoa.


Influenssahan se sitten iski torppaan viikko sitten lauantaina. Kuusi tuntia ja 5/6 makasi henkihieverissä 40 asteen kuumeessa. Tätä lystiä riitti neljäksi päiväksi ja Cee parka sairasti sitten samaan syssyyn vesirokon. Kuten kuvasta näkyy, niin ei mennyt "parilla näpyllä" ohi :/ Loppuviikkoa kohti kuumeet asettui ja tänään ollaan oltu ihan normaalisti jo tahoillamme. Mutta olihan tauti, voi herttinen sentään. Sunnuntaina raahauduin tk:een sairaslomaa hakemaan, enpä muista koska olisin ollut "omalla" sairaslomalla, siis lasten juttuja ei nyt lasketa tähän. Olo oli kuin olisi vedetty mankelin läpi ja iho riivitty hiekkapaperilla. Eipä ihme, jos jonkun perussairauden omaavat oikeasti meinaa kuolla, kun perustervekin meinasi. Torstaina diagnosoin sen pihkuran korvatulehduksen taas itselläni, oikea diagnoosi oli ja siihen sitten sain lääkkeet. Eilen vasta ekan kerran tuntui siltä, että on ihan kivaa olla hengissä :)

Että sellasta täällä tällä kertaa, Kiitos tunnustuksista, palaan!

S.A.
Posted by Picasa

9 kommenttia:

Neo kirjoitti...

Voi toista! Myötätuntokutittaa tänne saakka.

Paranemisia. :)

Villiviini kirjoitti...

Jopas oli taudit! Hyvä kun olette taas kunnossa tai jotain siihen suuntaan.

Hehkuvainen kirjoitti...

Huh! Ärhäkkä tauti :/. Onneksi olette sitkeää porukkaa!

~R&T~ kirjoitti...

No huh :( Pikaista tervehtymistä kaikille- tuommonen tauteilu vie voimat.

Sari kirjoitti...

HUH huh, kyllä näyttää vesirokko pahalta pienellä.
Mutta tervetuloa taas "elävien kirjoihin", kyllä nuo kuumeet ovat aikuisilla kovia. Itselläni oli tuo keuhkokuume joulun jälkeen ja 6 vuorokautta kuume pysyi lähellä 39 tai yli. En jaksanut mitään....

Minz kirjoitti...

Voi sentään noitten sairasteluitten kanssa! Ei tosiaankaan helpolta näytäkään. :( Toivottavasti maltatte nyt kunnolla tervehtyä, ettei sitten taas kohta joku tauti iske - on se meinaan tässä lähipiiristä kuulunut, että jos mitäkin on menossa just nyt.

Tervehtymisenergiaa! <3

(iso) Dee kirjoitti...

Hyvä, että influenssa on jo teillä menossa ohi ja Ceekin kohta paranee vesirokostaan. Lapsille, etenkin pojille, on hyvä sairastaa vesirokko lapsena. Kivaa se ei tietenkään ole koskaan. Kevätauringon paistetta sinne Susikairaan kaikille.

Suvi kirjoitti...

Voi, aika koettelemus, onneksi taitaa olla porukka jo terveen kirjoissa enimmäkseen!
Mulla oli influenssa muutama vuosi sitten ja pakko sanoa, että oli hirveä! Kyllä tuntui, että oli hengenlähtö lähellä. Sen jälkeen olen ottanut rokotteen joka vuosi ja sen on saanut myös lapsi (kaikista narkolepsia- sun muista puheista huolimatta).

Ruska kirjoitti...

Epistä, että tuollainen tautimäärä hyökkäsi kimppuunne. Ja etenkin C-parkaan noin monin kiusallisin näppylöin :(
Ei taida lohduttaa, mutta itekki oksentelin toissapäivän. Jotta joo, on se aika mukavaa olla elossa :)