26.10.10

Linjavetoja!

Pahvilaatikko, täysi pahvilaatikko, puoliksi tyhjennetty pahvilaatikko, tyhjä pahvilaatikko... Jumankekkulat, alkaa palaa päreet täällä, MURRRRR!

Ja sitten, kun armas Ukkonen on niin helkkarin haka keksimään verukkeita, miksi jotain asiaa *ei voi, ei kannata, ei pysty* tekemään *tänään, huomenna, ylihuomenna, ensi viikolla, vittu, ensi VUONNA*...

Ja sitten, kun armas Akkanen on niin helkkarin haka olemaan joka paikassa suuna, päänä ja käsinä ja on aivan varma ja vakuuttunut, että susi siitä tulee, jos ei itse ole tekemässä (kokemuksen syyyyyvällä rintaäänellä; aika usein on tullutkin)...

Niin, että parista pikkujutusta ollaan otettu vähän matsia ja parista pikkujutusta olen suurinpiirtein repinyt silmiä kaikkien päästä, niin ja vielä muutama ystävä on kysynyt: Miksi ette rakenna itse taloa?

NO SIKSI, ETTÄ SE KANNATTAISI RAKENTAA SAMANTIEN HAUTAUSMAALLE!
(Joku siinä prosessissa pääsisi ennen finaalia hengestään.)

Eli siis, ollaan keskusteltu "rakentavaan" sävyyn makuuhuoneen maaleista, ruokapöydästä (ai saatana, jos nainen kysyy naiselta, että onko se 6 hengen ruokapöytä ja nainen vastaa; joo, niin miten. miten. MITEN miehen mielestä se pöytä saattaakin olla väärän kokoinen, jopa samankokoinen kuin nyt olemassa oleva 4 hengen pöytä?! Ei oo todellista, ei vaan oo!) JA mä asun tuon miehen kanssa ja ihan vapaasta tahdostani! :O XO

Että voisiko joku ottaa 4 lasta ja yhden miehen muutamaksi viikoksi pois jaloista, kyllä mä tän hoidan. Nih.

Onneksi mummo sentään otti syyslomaa viettävät koululaiset kylään, niin saadaan vetää näitä linjauksia Ukon kanssa... Joskus Ukko nimittäin sanoi, että hoida sä talon sisäpuoliset asiat, niin hän hoitaa talon ulkopuoliset. Taitaa vaatia vähän muistin virkistystä, nimittäin talon sisäpuoliset sisustusjutut nyt vaan on mun toiminta-aluetta. (piste) PISTE!

S.A.

Ps. Muuten menee ihan hyvin :D

11 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Kiitos hyvistä nauruista...hyvä nauraa täällä kaukana, niin et pääse huitaisemaan ja laittamaan miestä + jälkikasvua tänne! Niin, piti vaan sanomani, että ymmärrän, siis Ymmärrän, isolla yyllä.

ziriliini kirjoitti...

Oi... ihana lukea, että minä en ole ainoa joka ottaa kierroksia tuollasissa asioissa.

Anitta kirjoitti...

Mulla ois miehelle käyttöä. Pitäis vähän porailla sun muuta.
Juu, ja vieraat miehet yleensä ovat nöyrempiä tekemään kuin oma. Viimeksi näetsen oli tuttavien miehet tapiseeraamassa ja laittamassa uudet lattialaudat. Varsinainen muutto hoitui pelkällä naisvoimalla ja hoituikin näppärästi. Pitkä kööri autoja jonossa paikasta A paikkaan B ja emännän laittaessa kaffeetarjoilut hoitui tavarat kaappeihin.
Joten laita mies ja lapset matkoihinsa ja pyydä akkaporukat talkoisiin.

Eve kirjoitti...

Ihana OSALLISTUVA mies!;) Eiks yleensä miehet sano vaan, että ittepä tiedät, mikäli asia koske sisustuksellisia juttua ;D
Täytyy myöntää, että itsellänikin on sellainen OSALLISTUVA tyyppi, joten onko se juttu "ittepä tiedät" tyypeistä vaan joku urbaani legenda....

Villiviini kirjoitti...

Mut kun meillä on mies, jonka päätä ei käännä mikään sisustusasioissa. Tyyli on "minkä kerran suunnittelin, sen suunnittelin ja vastahan siitä on 30 vuotta eli suu kiinni, akka". Nih.On se muuten mukava.

Matilda Aurora kirjoitti...

Viikko sitten itse muuttaneena: OSANOTTONI. Tosin taisin päästä helpommalla, kun ei ole ukkoa jaloissa pyörimässä :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Terveiset täältä muuttolaatikoiden keskeltä :P!

Tsemppiä, hurjasti tsemppiä. Uskon kyllä, että lopulta pärjäät, kun onhan sulla Ukon kanssa asumisesta jo jonkin verran kokemusta. Mää harjottelen tän miehen kanssa ekaa kertaa...

...ja voi että meinaa ärsyttää jo nyt (muutosta siis se 5 päivää)! Kameransa ja sen lisäosat se osaa kantaa paikalleen, KAIKKI muu tungetaan vähän sinne minne parhaiten mahtuu. Ja muovipussit... voi muovipussit. Niin se kovasti väittää, ettei se edes osta koskaan muovipusseja, kun aina on reppu matkassa. Kummasti vaan on joka ikisessä kaapissa ja laatikossa jotain outoja muovipussikasoja. Pussit tyhjiä ja runtattu ihan epäloogisiin paikkoihin, pois vaan käsistä. Argh.

(iso) Dee kirjoitti...

Onkohan kaikkiosaavuus ja kaikkivoipaisuus jotenkin meidän naisten ikioma yleisominaisuus? Kuulostaa niin kovin tutulta tunteelta.
Hermojen kiristyminen kuuluu asiaan muuttotouhuissa, niin olen tuttavien muuttoja seuratessa ollut huomaavinani. Omasta muutostamme on jo sen verran aikaa, että hankaluudet on unohdettu.
Tsemppiä!

Hanni kirjoitti...

Mie en edes uskalla ajatella tulevaa muuttoani, vaikka mulla ei edes ole pieniä lapsia, eikä etenkään ukkoa sähläämässä. Se nyt vaan on niin kamalaa. Niin ja Ukkoa ei kannata päästää sorkkimaan mitään sisustuksellisia asioita, jollei se edes tajua, mikä on neljän ja kuuden hengen ruokapöydän ero. Juttu on niin!

liskonainen kirjoitti...

onneksi vastasin mcgyverin kosintaan myöntävästi. nämä viimeaikaiset muutot nääs sujuivat mallikkaasti, en saanut tehdä mitään.

sisustajan vikaakin siinä on havaittu.

onnea muuttoon, nikan voisit kyllä lennättää tänne, jos vaikka hakisin aapon seuraksi...

Patonki kirjoitti...

Uuh, ja me mietitään sitä rakentamista.. Tosin tontti sijoittuu(isi) aika lähelle Kellonummen hautausmaata :)