17.10.10

pölöpölöpöö.

Jaahas. Nii olihan mulla tää blogikin;D Ei vaitenkaan, oon kyllä potenut ihan huonoa omatuntoa, kun ei mitään ole tullut kirjoitettua. Eikä vissiin tuu lähiaikoinakaan, koska ekassa neljän viikon työvuorolistassa on 190 tuntia ja muuttokin aikaistuuuuuu..... (jeejeeejeee!!!).

Summasummarum. Yksi unohdettu vanhempainilta. Pino allekirjoitettavia kokeita, lippulappusia, lupalappusia jne. Hampaita tekevä ensiviikolla 1-vuotta täyttävä, pahvilaatikkokasoja siellä, täällä ja tuolla. Osittain jo purettuja laatikoita, jotka siis ei vielä ole uudessa osoitteessa... (missä on mun haarukka-veitsi-lusikka ja partiopuukko?)

Hahhaa, Bee kysyi torstaina, että koska voidaan pakata? Sanoin, että pleikkaripelit ja videot voi jo pakata. Bee tuhahti, että mitä hän pleikkaripeleillä tekee puolijoukkueteltassa?! (Poika keskusteli siis partioleiripakkaamisesta ja minä muutosta.)

Ja Ceen viimeisin suurta hilpeyttä aiheuttanut letkautus. Cee kysyi simpsakalta tyttökaveriltani, että leikitäänkö? Kaveri vastasi, että leikitään vaan, mitä me leikittäis? No, leikitään sellasta, että kaikki ukot tulis sun luo!
XD

Mutta täältä taas tähän... kyllä tää tästä. Anoppikin on jo tilattu "hätiin". Ja kaikki ystävät ja kylänmiehet on tietoisia, että jos mielii meillä yöpyä tai saunoa, on parasta varata omat pyyhkeet ja petikamppeet mukaan.

(Oi, mie niiiiin ootan, että tää sähellys on ohi ja pääsen sisustamaan ja olemaan vaan!)

S.A.

10 kommenttia:

Eve kirjoitti...

Tsemppia tähän teidän ihanaan hässäkkään! :)

Polga kirjoitti...

Tsemppiä muuttoon - en voi muuta sanoa! Muutin 28.8. ja vielä löydän uusia (!) vaatteita ja tavaroita :o

Hauskaa jatkoa siis *ei saa lyödä*...

Kimmeli kirjoitti...

Meillä lapset haluaisi muuttaa...minä en! Onneksi ei oo isompaa asuntoa tiedossa :)

Sari kirjoitti...

Tsemppiä muuttohommiin! Mun mielestä se on kamalin tehtävä ikinä, joten olen päättänyt pysyä nykyisessä kodissamme loppuelämäni. Enää muutan vain lapset sieltä pois.

(iso) Dee kirjoitti...

Mukava kuulla Sinusta (teistä)! Elämäsi tuntuu olevan täynnä elämää. Energiaa ja iloa päiviinne. Muutto on rankkaa puuhaa, mutta lopussa kiitos seisoo. : )

Ruska kirjoitti...

Hui, kun sinulla on työtyötäkin aikamoinen rupeama lähiviikkoina. Ehkäpä uuden kodin voimalla jaksat vaikka mitä :) On se niin jännää ja hienoa. Tsemii kuiteski!

Anitta kirjoitti...

Kiva kun on säpinää. :)

Onko teillä muutossa päällekkäistä aikaa vai pitääkö kaikki siirtää yhtenä päivänä.

On se aina uuden odotus jännää. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin.

MILLI kirjoitti...

ONNEA PIKKUMIEHELLE JA ÄITILLE !!!! MINUN EKA VAUVA TÄYTTÄÄ TÄNÄÄN 18 v. <3 Juhlikaa tekin ;) ja iiiihanaa, ku pääsette pian muuttaan.

haltiakummimummi kirjoitti...

kunhan muistat pakata luudan huolellisesti.
vai lentäiskö nika perässä?

voimistavat halit koko perheelle!

Susikairan akka kirjoitti...

Anitta:) Päällekäistä aikaa on kyllä- itseasiassa muutamia kuukausia, mutta haluan oikeastaan kaikki äkkiä paikoilleen ja isoa autoa saadaan sitten lainaksi muutamaksi päiväksi, joten ei muuta kuin torppa pakettiin, huiskis.

(tosin onhan se ihan helpottava ajatus, että jos jotain pientä jää, niin on aikaa... siihen asti, että aika loppuu ja iskee pirunmoinen hoppu;D)