25.8.11

Festareille!

Ensiviikonloppuna, tai tarkalleen ottaen huomenna töiden jälkeen ja lapsenvahdin saapuessa lähdetään juhlimaan hyvän ystävän syntymäpäiviä. Ne onkin aikamoiset kekkerit! Noin 90-100 hlöä ja reipas telttamajoitus pellolla! Mennään siis ihan ilman ipanoita Ukon kanssa. Juhuu! Kahdestaan ollaankin oltu *jossain* viimeksi...ööö...ööö...öööö?! No, käytiin kyllä kesäteatterissa (2h), pyöräilemässä kavereiden luona (1,5h) ja terassiretkellä (2h) tänä kesänä, mutta että ihan yötä poissa kotoa? KOSKA VIIMEKSI? En ihan oikeasti muista! No silloin, kun Cee oli vauva, silloin oltiin yksi viikonloppu poissa... Viisi vuotta sitten!

***

Oon ihan täpinöissäni, hyvää seuraa, ruokaa ja ei ketään vahdittavaa! Ukko tosin jo aloitti eilen illalla: "No ei kai me nyt kahta yötä, jos lauantaina tultais sit kotiin..." Ja ei muuten tulla! Jos täällä ei ole jollain kaula katki tms. niin ei varmana tulla ennen sunnuntaita.

***

Kaikki energiat talvea varten tulee tarpeeseen ja tästä viikonlopusta saan ainakin kaksi säkillistä! Ja olen kyllä niiiiiiiiiin ansainnut lomani! Sanokoon muut mitä tahansa! :)

Hiphurraa! Skååååål!

S.A.

Ps. Tälle illallekin on tehtävää: etsi villasukkia, lämmintä vaatetta, kumpparit, tee ruoka kahdelle päivälle: makaronilaatikko, nakkikeitto, käy kaupassa, karkkipäivän karkit ja muut hyväskät, nosta vähän käteistä hätävaroiksi kotijoukoille, alko, hamahelmiä tiimarista, muista eskarin pastilliraha 4 e, makuupussit, makkaraa, siideriä?, pese työvaatteet valmiiksi, järjestele kulkuväylät, vaippoja... viikkaa pyykit pois, limsaa, surrurrur, muista saunakamppeet, lahja! Muista lahja ja kortti! Kovalevy, kestä vielä vähän!

9 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Kuulostaa mukavalta tulevalta viikonlopulta. Minun pitää ilmeisesti aloittaa metsästys, jotta saan ukkoni kanssa kahdenkeskisiä matkoja. Muut jutut eivät häntä kiinnosta....
Pitäkää hauskaa ja kootkaa voimavaroja!

Leea kirjoitti...

Muistijälkiä! Niitä on ihana kerätä. Naattikee!

liskonainen kirjoitti...

ihanaa!

ihanaa,ihanaa, susikaira, ihanaa!!!

lähetän täältä topakan enkelin sitomaan ukon käsiraudoilla puuhun, että tosiaankin pysyy kanssasi kaksi yötä OMALLA retkellä!

Anonyymi kirjoitti...

Jaahah, ja tän seurauksena sitten E?
Yöretket ilman lapsia miehen kanssa on riskitekijä, nimim. been there, done that...

;)

HannaHoo

Sirpa kirjoitti...

Mukavaa reissua! :)

anni kirjoitti...

lähdimme muinoin siipan kanssa oikein ulkomaille pariksi viikoksi ja etukäteisvalmistelut kolmelle mukulalle muistuttivat akan listaa..siipalla oli ikävä,mulla ei koska reissu oli niiiin harvinaista herkkua eikä koskaan toistunut joten nauttikaa!!! :D

Hanni kirjoitti...

Ja köyttä mukaan, jolla sidot ukon puuhun, jos se meinaa lähteä liian aikaisin kotiin. .... ai, luin tuosta vierestä Liskonaisen kommentin :D Juu, ota käsiraudat (onhan teillä sellaiset) mukaan, jos Liskiksen enkeli on hentomielinen, eikä raaski käyttää niitä. Oikein mukavia hetkiä ilman häntää!

~R&T~ kirjoitti...

hih, ootte jo varmasti sukat lämpimästi saappaissa nuotion äärellä...nauttikaa ja muista pitää voimasäkkiä tiukasti palatessanne arkeen.

Anonyymi kirjoitti...

Ja muistit lahjankin melkein kokonaan =)