21.8.11

Kiva murkku:)

Aa ehdottomasti ansaitsee nyt erityiskirjoituksen. Kevään ja alkukesän pöllöilyt on nyt "nollattu". Mummolan ryhtileiri oli erinomaisen hyvä konsti, mutta tätä nyt ei voi suositella -kaikille- kompaktina ratkaisuna. Meillä se toimi vaan hurjan hyvin:)

Meille on siis tullut takaisin se kiva, jutteleva, osallistuva poika, joka ei sinkoile kuin tuli hännän alla ja muurahaiset pöksyissä. Autotallin siivous ja tyhjennysprojekti olikin yllättävän onnistunut juttu. Nyt siellä on pyörää, mopoa ja kaikkea touhua levällään ja kasa teinejä puuhaamassa. Ei olla mitenkään rajoitettu, että kenen pyöriä siellä saa korjata, joten on ihan hurjan mukavaa katsella kun siellä touhuilee Aa ja Bee kavereineen. Cee ja Dee hännän huippuina. Siinä ovat silmien alla, eikä missään kylillä kehittelemässä pöllön puuhia! :)

Perheterapiassa käytiin viime viikolla. No, Aa käy nyt ainakin ne sovitut neljä kertaa ja sitten mietitään jatkoa. Terapeutti kehui, että meillä on tosi fiksu poika. Kyllä me se tiedettiinkin;D, mutta kiva kuitenkin kuulla se joltakin muultakin. Koulua nyt ei vielä kovin kauaa ole ollut, mutta alku vaikuttaa oikein lupaavalta! Kolme kertaa on tullut merkintää JA KAIKKI KIITOSTA HUOMATTAVASTI RAUHOITTUNEESTA JA HYVÄSTÄ KÄYTÖKSESTÄ! JUHUU! Ihana, kun poika pyysi useaan kertaan, että lue äiti vielä ääneen mitä ne opet on kirjoittanut. Ja mielelläänhän niitä lukee, ääneen ja toistona.

Toki meillä välillä rämähtelee ja tulee sanomista, mutta en missään tapauksessa oletakaan aikuistumisen käyvän kivuttomasti. Tärkeintä on kuitenkin se, että meillä on nyt hyvät puhevälit ja olen myös omaa käytöstäni tietoisesti hionut enemmän siihen suuntaan, että *yritän* jutella enemmän kuin aikuinen aikuiselle enkä pidä ihan vauvana tai ala kiljumaan heti. Hyvältä näyttää ja tuntuu!

S.A.

Ps.Bee tosin kysyi vasta, että mitä te sitten teette iskän kanssa, kun me kaikki ollaan muutettu pois? Vastasin, että vaihdetaan lukot ja puhelinnumerot;)


9 kommenttia:

Kimmeli kirjoitti...

Ihanaa! Lapsen onnistuminen ja kehittyminen on aina niin upeaa! Hyvä A ja kaikki muutkin :)

(iso) Dee kirjoitti...

Hyvältä tuntuu lukea näitä iloisia uutisia. Mummon ryhtileiri - ihanasti sanottu! Harva nuori pääsee jonkinlaisitta kasvukivuitta. Rajoja kokeillaan tavalla taikka toisella ja jos ei nuorena, niin vähän vanhempana.

Sari kirjoitti...

Voi miten hienoa, että A on edistynyt noin paljon kasvamisessa. Kyllä niistä kaikista isoja tulee ennemmin tai myöhemmin ja isommilla tai pienemmillä kivuilla. Mutta kehut ovat aina paikallaan ja niitä pitää antaa aina tarpeen tullen.

Sanna kirjoitti...

Meillä Muksut on sitämieltä, että kun he kasvaa isoiksi ja aikuisiksi, niin sitten teille syntyy uudet vauvat.

haltiakummimummi kirjoitti...

myhäilen tyytyväisenä ja lähetän uuden enkeliln seuraksi erityisesti A:lle.

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottoman Hieno Homma! Mukavaa luettavaa, kertakaikkiaan.

Tupu kirjoitti...

Kyllä se on tuo nuoruus semmoista ylä ja alamäkeä. Onneksi on välillä niitä hyviäkin hetkiä.
Kun vain osisi olla sellainen hyvä vanhempi, mutta välillä tulee tuiskittua:(

Hanni kirjoitti...

Voi että <3 Ootte te kyllä viisaasti toimineet, ja nyt jo näkyy tulokset. Ihana tuo, että ne hyvät palautteet piti lukea ääneen useaan kertaan. Voi teitä :)

~R&T~ kirjoitti...

Mahtavaa! Ja röhönauru viimiselle lausahduksellesi-ihan samat aatokset itsekullakin ;)