3.6.10

Hävittäjälentäjä.

Joo. Minun polkupyörähän varastettiin toissa kesänä. No ei ole löytynyt. Sain ystäväpariskunnalta, kun muuttivat pois Susikairasta, vanhan mummonpyörän. Siinä oli penkki rikki, mutta muuten oikein toimivan oloinen. Ja Joutsen-merkkinen. Kaupunkimatkalta viime viikolla ostin uuden penkin ja nyt pyörä onkin mitä hienoin kulkupeli. (Pojat yrittää sitä ruinata lainaan- NO WAY!)

Eilen illalla oli pikatapaaminen tyttöjen kanssa. Koordinaatit: 2 lonkeroa, vain kaksi, ei yhtään enempää ja muutama tunti aikaa rupatteluun. Hyppäsin pyörän selkään ja polkaisin itseni matkaan. IIIIIIiiiiiiiiiiUUUUUUUuuuuuu! Herravarjele mikä metakka! Renkaasta kuului järkyttävä ujellus, joka kohosi sitä korkeammaksi mitä kovempaa poljin. Kun tiedätte miltä hävittäjälentäjän ujellus kuulostaa, tiedätte myös miltä minä kuulostin. Eikä siinä tietystikään vielä kaikki. Alkoi naurattaa ääneen, enkä saanut millään pidettyä naamaa peruslukemilla vaan hihitin ja hohotin polkiessani. Ääniefektit kuulosti siltä, että ajoin tosi lujaa, vaikka tosiasiassa vauhti oli hiljainen (no hei, vaihteeton mummopyörä ja kaksi kesää aiemmin viimeksi pyöräillyt rapakuntoinen pyöräilijä). Naamaa nauratti ja pyörä vain ujelsi. En jaksanut pysähtyä potkimaan renkaita ja tutkimaan mistä moinen vihellys kuului, vaan pyöräilin kitarisat lepattaen ja menopeli viheltäen. Onneksi uusi penkki oli niin leveä ja hyvin istuva, että hihityksestä johtuvaa virtsankarkailua ei tapahtunut sentään;D

Se ristiriita äänen ja vauhdin välillä kai se pahin oli. Kun ajoasentokin on hyväryhtinen, eikä tippaakaan vauhdikas etunoja ja sitten ne äänet:O :D

Kotipihaan palatessa oioin (onpa hassu sana kirjoitettuna!? Vai onko oijoin?! Oi'oin? Oikoin;D? Mitäh?) etulokasuojan ja vihellyskin loppui.

Jos et tykkää polvien ja navan väliin osuvasta huumorista lopeta lukeminen tähän!

Ilta oli hauska; kuten aina. Miten hyvää tekee tyhjänpäiväinen ja tyhjäpäinen höpöttely seurassa, jossa ei tarvitse miettiä mitä suustaan päästää. Kyllä ne hyvät ystävät suodattaa epäolennaisen pois. Parissa tunnissa ehdittiin puida parisuhteita, lapsia, por*ofilmejä (joo, älkää edes kysykö;D), uusimpia meikkijuttuja, ruoka-asioita, uniriepuja, töitä, mökkifiiliksiä jne. Siis aivan kaikkea! Hervoton tyrskintä, kun niistä p*rnofilmeistä puhuttiin ja sitten siitä, että jos stara tekee vaikka 15 tuntisen jyystötyöpäivän ja sitten, kun tulee kotiin ja puoliso olisi vailla peitonheilutusta, niin miten ne jyystöstarat sitten loihtii itsensä fiilikseen?! Häh?

(Ja jos tätä nyt joku jyystöstara lukee [epäilen kyllä vahvasti] niin kysymys oli lähinnä retorinen.)

No siitäpä juttu polveutui vielä siihen, että kuulemma Pla**oy-lehden kesäkuun keskiaukeaman kimuli on kolmiulotteinen(!!!)... No koskas niihin lehtiin sitten saadaan semmoinen raaputuspinta (kuten esim. kosmetiikkalehdissä), että kihnuta kolikolla tästä, niin saat tuoksunäytteen?!
(Ja jos et raaputa kolmeen viikkoon, niin tuoksu muuttuu *hmmm* vähintäänkin eltaantuneeksi;D) Hahhah.

No, että semmoinen höpötys sitten tälle aamulle:)

S.A.

8 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Aivan loistavaa!! :D :D KIITOS mahtavista nauruista! :D

Sirokko kirjoitti...

Aina välillä pitää tulla kiittämään näistä Susikairan aamunavauksista. Nyt en saa silmistäni pois kuvaa missä ujellat helmat hulmuten läpi kylän naama naurusta halkeamaisillaan.
Ja samalla tuli päivitettyä rapistunutta suomen kieltäni..jyystöstara...heh.

Kimmeli kirjoitti...

hahahahah :) olihan hauskaa!
Varsin piristävää..lisää!

Sirpa kirjoitti...

Mainio kirjoitus - sinulla on aina sana hallussa. :D

Hehkuvainen kirjoitti...

Hyvien ystävien kanssa vietettyä aikaa ei kyllä mikään voita!

Sehän ei ole keskustelu eikä mikään jos ei vähän p*rnosta puhuta, sano mun sanoneen! Tämän tietävät jo kaikki ystävänikin: "sun kanssa se vaan menee aina tämmöseks". Niiden mielestä varmaan pahinta on se, etten mää ees hihitä vaan ihan vakavalla naamalla mietin justiinsa tommosia asioita kuten jyystöstaran työpäivä :D. Oon jo pitkään miettinyt että pitäis tehdä parikin p*rnoaiheista postausta, mutten oo vielä ilenny...

Se on hyvä että on ollu pyöräillessä äänet kohdallaan :D!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan hervottomia juttuja, kiitos.:D

stansta kirjoitti...

Elokuvarenkaat ja jyystöstara.. :DDD Kiitos!

PS. Löysitkö uuteen blogiini osallistumaan pikkuiseen arvontaan? (ennen su 06.06.)

Anonyymi kirjoitti...

Juttujasi on aina kiva lukea! Jäin koukkuun viime syksynä ja oli pakko selata kaikki jutut alusta asti...

Tuonne etusivulle pitäisi saada sellainen samanlainen "tykkää" painike kuin tuolla fasebookissa niin voisi tykätä vaikka joka päivä. =)