28.6.10

Nolo tunnustus.

Tosi nolo. Olen joskus 15 vuotta, 15 kiloa ja neljä lasta sitten päättänyt, että olen tisseistä kokoa 80 B. Ja ostanut säntillisesti 80 B kokoisia liivejä. Kesälomareissulla rakas ystäväni paneutui tisseihini (kuulostaapa härskiltä sanayhdistelmältä) ja siis tissijuttuihin perehtyneenä pyysi minua sovittamaan liivejä ja katsomaan itseäni peilistä. Aloitettiin ihan siitä 80 B koosta ja pikku hiljaa jyrkästä vastustelustani huolimatta hivuttauduttiin suurempaan kuppikokoon ja arvatkaapa mitä!

Mun oikea koko on 75 E/ 80 D!!!!!!!!!

Jumankauta. Niinkuin olisi Rolf Nordströmillä käynyt kesälomailemassa! Extrana vatsa näyttää pienemmältä, kun on oikean kokoiset liivit ja oma olo on viehkeän lisäksi aikas muikea;D

Kumma juttu, että kun laitoin kuvaviestinä Ukolle liivikuvan, niin ei pitänyt uusien liivien hankintaa ollenkaan hömpöttelynä;D eikä saman sarjan pikkupöksyjen kohdallakaan tullut noottia, että onhan sulla noita vanhojakin pöksyjä. Vihreetä valoa vaan hankinnoille!

Kokeilin vielä niitä vanhoja ja kyllähän ne meni päälle, mutta puoli tissiä pullotti yli laidan ja tissin alaosa piti litistää kaarituen alle. Hohhoi!

Miten mie voin olla näin pöljä? Minä, joka nyt suurin piirtein yritän näyttää ihmiseltä ja vähän meikkailla ja tykkään pukeutua ihan ok, siisteihin vaatteisiin, niin miten minä en ole tajunnut tarkistaa tissien kokoa? Täh?!

Elämänsä pienirintaisena elänyt koki yhdessä yössä täydellisen muodonmuutoksen:) So happy, happy!

Nyt olisi tietysti hienoa, jos olisi pokkaa pistää kuva liitteeksi, mutta enhän mie kehtaa. Voitte siis vain kuvitella miten innoissani puristelin uusia hienoja "tyttöjä" ja pyytelin anteeksi ystävän mieheltä vähintäänkin outoa käytöstäni ja miten riemuissani olen vilautellut isoja "tyttöjä" kaikille, joita olen vähänkään kuvitellut tissini kiinnostavan.

S.A.

11 kommenttia:

liskonainen kirjoitti...

eikös vaan olekin naisellinen olo oikeissa liiveissä!

ihan hyvin voit laittaa kuvat, laitoinhan minäkin:
http://liskonainen.blogspot.com/2009/06/tuliterat-ryntaat.html

Hanni kirjoitti...

No voi että, onhan sun nyt pakko laittaa kuva kauniista, uusista tisseistäsi. Vaadin.

Hanni jatkaa: kirjoitti...

No niin, Liskonainen oli kanavilla myös klo 23.04 ja vaatii kuvia. Pistä tuleen, siitähän voi laittaa uuden haasteen alulle: näytä tissis.

Susikairan akka kirjoitti...

Heiiii! Mä teenkin muuten sen haasteen ja roosanauhan hengessä! Ja arvaas Hanni kuka on The Lucky One-haastekuningatar, joka saa haasteen? :)

Mari kirjoitti...

Hetkessä povipommiksi ;)

Kimmeli kirjoitti...

Onnea uusille tisseille :) Aloin itekki katella itteäni ihan toisella lailla ;D

Stansta kirjoitti...

Ai kun kuulostaakin tavallaan tutulta! Joulupukkihan toi Epsoon välityksellä mulle sellaiset liivit, etten melkein muita malta käyttää. Ihan samasta syystä kuin sielläkin. Saatan osallistua esittelyyn JOS se haasteena laitetaan liikkeelle... :D

Hehkuvainen kirjoitti...

No parempi myöhään kuin ei silloinkaan ;D. Minun AA-tisseistä (huom. ei anonyymit alkoholistit) ei kyllä liivinvaihdollakaan saa isompia, siihen tarvitaan jo rankempia keinoja.

Ja kyllä: kuva olis kiva ;). (Ei niin että tätien tissejä tiirailisin. Ainakaan kovasti. En ainakaan myönnä.)

Anne kirjoitti...

Ihan hirveän monilla naisilla on väärän kokoiset liivit.Mutta kukapa jaksaisi hikisenä sovitella jossain Prisman kopissa kovin kauaa, etenkään jos on pari lasta siinä mukana leikkimässä kuurupiiloa.

Anitta kirjoitti...

Kun utareet nostaa pois vyötäröltä, niin maha tulee näkyviin. Jos siis on mahaa. Kyllä oikeankokoiset liivit tekee hyvän olon. Sanoo kokemuksen rintaäänellä eräs sattumalta hyvän liivimyyjän hyppysiin joutunut.

siru kirjoitti...

Tuo on niin totta! Päätin jossain vaiheessa, että meikäläisen liivikoko on tämä ja tämä, ja sillä mennään. Törmäsin netissä tissikeskusteluun, ja siinä joku vinkkaili että näin mittaat oikean koon ja muita vinkkejä liiviostoksille. Otin mittanauhan kauniiseen käteen, ja kyllä nauratti kun summailin tuloksia. Olin sitten "tyytyväisenä" käyttänyt ihan väärän kokoisia liivejä, oikea koko oli sekä senteissä että kuppikoossa paljon suurempi... Ihmekään että se rintsikoiden sovittelu ja ostaminen on ollut monta vuotta semmoista tuskaa. :D