5.6.10

Tervetuloa ilotaloon;)

Tasaisin väliajoin kuvittelen, että minusta tulee semmoinen hillitty ja seesteinen ihminen, jonka koti on sisustettu rauhallisilla, neutraaleilla väreillä...
Ja sitten tulee näitä päiviä, jolloin normaalilla kauppareissulla törmään ihaniin (pakkosaadahetinyt) lautasiin- mutta kun olen tosi pöljä-vajakki, enkä tietenkään osaa päättää minkäväriset kaikista kuudesta ottaisin, eikä armas Ukkosein ole yhtään välkympi, vaan komppaa vuosisadan kuningasideaa "otetaan kaikkia värejä"... Niin ostetaan sitten kuusi eriväristä lautasta:O
Ei olla lähempänä seesteistä kotia, ei. Ja minä jyrsin rystysiä raivosta jo kotimatkalla- että me ollaan tyhmiä, pöljiä ja päättämättömiä!

Kunnes sitten kotona tajusin, että Woooouuuu! En ihan oikeasti tajunnut kotimatkalla, että eriparikahvimukit voisi sopia lautasiin näin hyvin! Eikö ne sovikin täydellisesti?!

Ehkä minä jonain päivänä lakkaan kuvittelemasta itseäni neutraalien värien keskellä ja hyväksyn, että meidän talo nyt vaan on vähän ilotalo;)

S.A.

Ps. Eipä mieltä huonontanut pätkääkään se, että molemmat jätkät olivat nostaneet arvosanoja todistuksessa: Aa kolmen aineen (englanti, matematiikka, historia) numeroa yhdellä ja Bee neljän aineen ruksia yhdellä lokerolla parempaan! Jihuu! Hyvä poijaat!:)

7 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Ihania värejä lautasissa ja fiksuja mukuloista. Iloon on aihetta, ilman muuta :)

Nana kirjoitti...

Ole vain oma itsesi :)
Kauniit lautaset ja mukit!

Ruska kirjoitti...

Ilotalo kuulostaakivalta :D Oikein hyvän ostopäätöksen teitte. Elämässä pitää olla väriä!

Kimmeli kirjoitti...

Ilotalo on ilonen talo!!!

Hiutale kirjoitti...

Ehkä tyylikkäin ja hienoin ja iloisin ja hyväntuulisin astiasto ikinä!

Anonyymi kirjoitti...

Minusta nuo lautaset sopivat teille tosi hyvin! Olette muutekin niin hauska ja värikäs poppoo : )

Onnea pojille hienoista koulusaavutuksista! Meillä ekaluokkalaisen eka todistus oli yllättävän hyvä, ainoastaan käytös ja työrauhan antaminen muille oli siellä c-sarakkeessa, mutta eiköhän se tuosta kohene kun ikää tulee lisää. Hyvillä mielin siis täälläkin!

Minna

Miia kirjoitti...

Hyvä pojat!! :D :D <3
Aivan ihania värejä ja sopivat mahtavasti yhteen!