31.8.11

Keskiviikko, keskellä viikkoa.

Olipahan höpöpäivä töissä. Sain taas (aika usein viime aikoina, jeejeejeee!!!) tehdä niitä juttuja, mitkä kiinnostaa tosi paljon. Saan tehdä käsillä ja aika menee siivillä! No, tänään kädet ja pää ei oikein tehneet yhteistyötä ja muutama juttu päätyi persiilleen. Tai niinku aivan lähtöpisteeseen. Voitteko kuvitella?! Siis, että mullekin voi käydä niin, että joku juttu ei onnistu :O HETI JA TÄYDELLISESTI!?

Onneksi en ole mikään kirurgi tms. Nimittäin nuo minun "hupsista, nyt sattu hanska"- jutut korjaantuu upottamalla huti vesisaaviin ja kohta mennään taas täysillä :)

***
Ajatuksissa on nyt paljon isoja asioita ja koska tiedän, että teillä on siellä tosi päteviä suojelusenkeleitä, niin pyydän ne kaikki liikenevät vaikka tänne meidän osoitteeseen. Minä lähetän ne sitten eteenpäin. Kun kirjoitan nyt vain omista ja meidän perheen jutuista pääsääntöisesti, niin en nytkään mene sen tarkempiin yksistyiskohtiin, mutta enkeliarmeija tänne- ja täältä eteenpäin! :)
Ja nämä enkelit on matkalla muualle kuin papan luo, mutta voidaan sillekin joku toimittaa, oli taas tänään joron jäljille-luvatta.

Hyvää yötä kaikille!

S.A.

Ps. Jos tarvii retkelle lettutaikinaa, kannattaa laittaa se pestyyn ketsuppipulloon. Helppo annostella! (Oon tässä pari tuntia riehunu retkeläiselle kamppeita kasaan, koulun teltteretkelle...)

8 kommenttia:

Ruut kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Hanni kirjoitti...

Täältä lähti juuri enkeleitä Susikairaan eteenpäin lähetettäväksi.

liskonainen kirjoitti...

mitäs helkkaroidia siellä nyt on meneillään?

ja mitä tarkoittaa "kirjoittaja on poistanut tämän tekstin"?

sen sentään tiedät että rakastavia ja suojelevia enkeleitä löytyy Liskolandiasta aina eteenpäin toimitettaviksi. ladattuja täsmäenkeleitä. niitä voi myös kutsua rukouksiksi.

Villiviini kirjoitti...

Täältä kans. Juuri lähtivät matkaan.

Sari kirjoitti...

Täältäkin riittänee jokunen enkeli sinne teillepäin, vaikka itselläkin niille on tarvetta. Mutta sen verran monet suojelusenkelin aamutossut meiltä löytyy sängyn vierestä (pölypallot), että kyllä niistä jokunen teillekin riittää.

Anonyymi kirjoitti...

Meilläkin on enkelit lennelleet parina viime päivänä, mies sai hyvät tulokset. Lähetän ne nyt teille:)

Anonyymi kirjoitti...

Suuri kiitos kaikista enkeleistä ja rukouksista. Hyvin varovaisen arvion mukaan tällä hetkellä näyttää siltä, että enkelit ovat tehneet töitä ja rukoukset on jossain kuultu. Mutta vielä ei voida olla varmoja mistään, joten jos enkeleillä ei ole hirveä kiire, niin mielellämme pidämme ne vielä kotvan aikaa pienen tytön sängyn reunalla. Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Enkeleitä ja parempaa vointia pienelle!

t. Poron kääntöpiiriläienen