24.5.10

Daadaadiipaduu!

Muistatteko Poliisiopistot? Ja tuon kuvan kadetin, jolla oli semmoinen höpsö ääni, vähän niin kuin äänenmurros päällä? Välillä kiljahdellen, välillä möristen. No, Dee kuulostaa juuri siltä! Sen höpötyksiä ja jokeltelua ei vaan voi kuunnella nauramatta;D (kuva lainattu täältä)


Sunnuntaina oli Ceen kerhon kevätjuhla kirkossa ja kylläpä vain olikin mukava tilaisuus!
Ei todellakaan mikään tyypillinen Jumalanpalvelus, vaan pikkukerholaiset ohjaajineen istuivat edessä, lauloivat ja esittivät harjoittelemiaan ohjelmanumeroita. Pappi "hengaili" yleisön seassa- ja aina, kun kuului *Aamen* kaikkien piti peukuttaa ylöspäin. Niin virkistävän erilainen kirkkotapahtuma, kuin vain olla voi! :) Kirkko oli koristeltu punaisin suurin pahvikukkasin ja tilaisuuden jälkeen saimme mehujäät.

Perjantain ja lauantain olin töissä, sopivasti autoilua halki kairojen. Suurkiitos Ystävälle, joka auttoi lastenhoidossa! Lauantai-iltana oli jo aikaa sitten sovittu Märtta-ilta ja oltiin tyttöjen kanssa syömässä. Koska sunnuntaina oli kirkko (ja yhdellä tytöistä järjestysmieskorttitentti), niin nesteytys oli sopivan maltillista ja olin kotona yhden maissa. Seuraavat juhlat on "Kolmivarpaiset" (30-synttärit+varpajaiset;D), sitä seuraavat on 40-synttärit ja sitten sovittiin, että pidetään myös Märtat+miehet+lapset makkaranpaisto-mökkeilypäivä. (Oli nimittäin pikkuisen huono omatunto, kun Cee pakkasi repun valmiiksi ja odotteli kanssani kyytiä naisteniltaan- reppana vielä kysyi, että: "Koska minusta tulee oikea nainen, että pääsen sinun kanssa naisteniltaan!?")

Stansta haastoi jo aikaa sitten kuvaamaan ja esittelemään oven. Tässä meidän:)

Iso avainmenreikä tuossa sivulla on kolkutin. Meillä ei ole ovikelloa. (Ei meillä kyllä ole ikinä ovikaan lukossa;D)
Kun näin tämän kyltin, tuli vaan jostain syystä semmoinen olo, että tuo sopii meille kuin sormi nokkaan. :)
Kelikin viileni vähän, mutta se ei varsinaisesti (vielä) harmita, kun viime viikolla siirtelin kasveja kukkapenkkiin, niin saattavat jopa lähteä kasvamaan. Hellepäivänä sai kastella kyllä monta kertaa, kun meinasivat ihan nuupahtaa.

***
Eipä täällä Susikairassa tämän ihmeempiä, tälläkin viikolla olisi pari työpäivää, koululaisilla toiseksi viimeinen kouluviikko ja ilma väreilee kesäloman odotusta:) Ihanaa aikaa!

Oikein loistavaa viikkoa kaikille ja oikeasti hurjaa vauhtia raksuttelee tuo kävijälaskuri:O Ihan iskee hävetyksen kauhistus, kun menee muutama päivä, ettei tule kirjoitettua mitään:/ Ihania olette! :)

S.A.

4 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Hyvää viikkoa sinnekkin =)

Tuo Poliisiopiston hahmo oli yksi niitä parhaita.

TaiNa kirjoitti...

Voi Poliisiopisto, niitä voi katsoa vaikka kuinka monesti eikä kyllästy. :D

Täälläki alkaa viiletä ilma, +15 nyt mutta tuulee aikas kylmästi. Hyihyi. Olisin halunnut mieluummin pitää sen lämmön.

stansta kirjoitti...

Kiitos 'haasteeseen' vastaamisesta! :) Kiva ovi ja se kyltti on hauska!
Voi Cee-ressukka! Vähän jäi vaivaamaan mitä pikkuiselle vastasit kysymykseen..?

Patonki kirjoitti...

Minuakin kiinnostaa mitä vastasit Ceelle..

Ja ne nuupahtaneet kukat on niin tuttuja! Pitäisi kastella joka ilta, mutta kun ei vaan muista. Ostin orvokkeja (kun osaan varmasti hoitaa niitä) ja ne kyllä aina jaksaa nousta vaikka näyttävätkin ihan pystyynkuolleilta. Suosittelen.