10.5.10

Niksinurkka.

Tarvitaan mehupilli ja ohutta rautalankaa. Taitellaan mehupillin sisään rautalankalenkki, jätetään rautalanganpäät melko pitkiksi. (Hahhahhaa, homemade kierukka!)


Tarvitaan lisäksi reilu pätkä terassilaudoitusta ja joku sopivan pikkuruinen esine, joka mahtuu tippumaan terassilaudoituksen välistä.

Mehupillikuristimella pikkuruisesta esineestä saa hyvän otteen. Tällä esityksellä tienasin huudahduksen: "Voi äiti! Sä oot maailman paras agentti!" (Kova kiitos Bond-fanilta!)

Seuraava niksi tulee näin jääkiekon mm-kisojen aikaan takuulla tarpeeseen! Tarvitaan televisio ja likaa. Olen merkinnyt kuvaan jääkiekon ja likatäplän. Muistuttavat erehdyttävästi toisiaan, eikö totta?! Jääkiekon seuraamisesta tulee näin lajista mitään ymmärtämättömällekin varsin viihdyttävä elämys! Tuijotat intensiivisesti likatäplää ja pelaajat painivat jossain nurkassa ja mietit pää pinkeänä, että miten ihmeessä ne ei nää tuota kiekkoa! Meillä on ns. paranneltu malli, lika on nimittäin lasin ns. väärällä puolella, eikä lähde pesemällä pois, mutta hätätapauksessa niksin voi toteuttaa myös niin, että lisää lian ruudun oikealla puolelle! :)
Niksikästä viikkoa, kaverit!
S.A.

13 kommenttia:

TaiNa kirjoitti...

Hahahaa, voi luoja, tuo näyttää todellakin kierukalta! x)

Kimmeli kirjoitti...

Wau! Kerrassaan loistavaa :)

Sirokko kirjoitti...

Mehupillikuristin on loistava keksintö, sanoo epätoivoisesti pillitöntä onkimista harrastanut!

Sanelma kirjoitti...

Vähänkö kätevä kuristin! Kiitos vinkistä, tuota ihan takuulla joskus tarvitaan! :)

Ceraci kirjoitti...

Niksit pistetty korvan taakse. :D

Tänne on aina vaan yhtä ihana tulla lukemaan, harmaakin aamu muuttuu paljon aurinkoisemmaksi, kun tirskun koneen vieressä näitä sinun juttujasi. :D

Anonyymi kirjoitti...

Tuo piilokiekko sai minut repeämään! Loistavaa.
Todella piristävää lukea näitä juttujasi!
Mukavaa kevättä ja hyviä jutun juuria! tv. Marketta

Ruska kirjoitti...

Voi elämä sun kanssas :D :D Konstit ei lopu, sanoi Akka, kun rautalangasta kierukkaa taitteli :)

Puffala kirjoitti...

Loistavaa!
Alatko julkaisemaan Niksinurkkaa säännöllisesti? Jään odottelemaan, milloin päästään sukkahousunikseihin, eihän kai Pirkassa kaikkia vielä ole julkaistu? xD

Sipulix kirjoitti...

Tolla saa muuten nenästäkin hyvin herneet ja muut pimpulat pois -elä vaan hävitä -säästät yhen tk-keikan (tai useamman)...innostavia otteluita sinne. Hikka tuli kun piti nauraa niin.

Eve kirjoitti...

:D,sais sen likatäplän vielä osumaan maaliin (tai toisin päin)..

Hanni kirjoitti...

Sie oot kertakaikkiaan nero! Oikein rakennat työkalun tuota varten, mie oisin varmaan virkkuukoukulla yrittänyt tonkia... niin ja selvisi, miksi Suomi hävisi Tanskalle. Eihän ne pojat arvanneet, että tanskalaiset tiputteli ylimääräisiä kiekkoja kentälle, helppohan niistä joku oli maaliin sutaista. Neljä kertaa :/

vilukissi kirjoitti...

hahahahahahha, voihan jestas ku sain nauraa! Luulin muuten, että olit levähyttänyt kierukan keittiö liinalle!

Pellon pientareella kirjoitti...

Vau, tällaista mä diggaan ja respekteeraan! :)