19.5.10

Laiska se töitään luettelee...

...ja patalaiska kirjoittaa koko postauksen siitä, ettei ole tehnyt mitään;D
Vasen ylänurkka- pullopiilo ja sikamaisen huono kuva siitä. No, se siis sijaitsee portaiden alla ja siinä oli semmoinen ruosteinen, olisiko ollut jonkun vanhan uunin pelti edessä. Ja heinää ja kaikkea törkyä. Vahingossa törkkäsin haravalla sen pellin nurin ja piilo löytyi:) Toinen kuva on pullosta. (Huom. tämähän on Ukon vanha mummola, joten piilottajan selvittäminen saattaisi onnistuakin. Luulen, että juomat on "tyttärien" jäljiltä- eli anoppi+siskonsa olisivat voineet ennen kesäillanvalssia ottaa pikkuisen huikkaa;D
Kolmas kuva- hahhahhaa:D Jos sanon, että: "Tullaan teille yöksi, eikä tarvita paljon tilaa!" Niin puhun ihan totta! Bee nukahti eilen vessan lattialle(enkä minä jaksanut kantaa sitä sänkyynsä)- ja nukkui siinä aamuun asti! Jos siis isäntäväkeä ei häiritse, että joku nukkuu vessan lattialla, niin lupaan, että mahdutaan toooosi pieneen tilaan!
Sitten ylärivin oikeanpuoleinen kuva! Oi juhlaa! Minulla on kaksi pussia norjalaista suklaata:P Norjalaiset ne vaan on tajunneet suklaakonvehtien valmistuksen ytimen! Ne osaa tehdä semmoisen sekoituksen, että kaikki on hyviä! Siis jumalaisen hyviä! Ei ole pussia pilattu millään ananaksen, rommirusinan tai karpaloviinerin makuisilla kökkösuklailla! Pandan juhlapöydän konvehteihinkin on ujutettu niitä pthyi-yök-makuja. Voi norjalaiset, sen lisäksi että teillä se söpö Euroviisuvoittaja (näpsäkkä muistaisi nimenkin, mutta patalaiska ei jaksa edes googlettaa), niin osaatte tehdä aivan hävyttömän hyvää suklaata! Ja samat kehut norjaksi- Tack! (ja tuoki oli vissiin ruotsia;D)
Ongelmaahan se pukkaa, kun norjalaisvahvistus suomeentui ja sitten jatkossa ei enää tätä herkkua ole saatavilla:/ Pakko koittaa hommata uusi kuriiri jostain... Anyone?!
Näitä suklaita nautin hiljaa omassa rauhassa ja takaan ja alleviivaan, että kikarat ei näe niistä vilaustakaan!
Sakusammakko pääsi vedenpurskutteluun. Se istuu kaiteella ja sylkee emalivatiin, jossa on kiviä ja tuo lumpeenlehti. Cee katseli sammakkoa ja kysyi: Pissaako se? No ei vaan purskuttaa. No onko sillä pimppi naamassa? (Ilmeisesti Cee ei siis päässyt siitä ajatuksesta eroon, että se sammakko on pissalla.)
Ja sitten NIKSINURKKA!!!
Tennismailalla saa nopeasti sihdattua hiekkalaatikon hiekasta roskat pois. Saa käsiteltyä paljon enemmän hiekkaa kerrallaan kuin semmoisella lasten pikkusiivilällä! Toinen pikkuniksi edellisen jatkeeksi: Ei kannata levittää itseruskettavaa voidetta jalkoihin ennen hiekkalaatikolla konttaamista. Ei kannata. Tarvitseeko perustella, eihän?
S.A.
Ps. Siivosin mie kuitenkin terassin tänään.
Posted by Picasa

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pimppi naamassa... joopa. Meillä on seinällä Picasso-jäljennös, jossa makaa alaston nainen - sillä on alapäässä cd-levy, jos tenavia on uskominen (missähän vaiheessa ne tajuavat, mikä se oikeasti on, ja kehtaavatkohan ne sitten kutsua meille enää kavereita kylään...) Aurinkoista loppuviikkoa toivottaa Alohomora

Pellon pientareella kirjoitti...

Heh, hyvän mielen postaus taas :). Toi C on kyllä ihan yliveto, pimppi naamassa ;). Ja vessanlattia on aika fakiiriveto, hyvä kun tullaan toimeen vaatimattomissa olosuhteissa. Jatkakaa samaan tahtiin.

Patonki kirjoitti...

Mitenkä voi nukahtaa vessanlattialle??

Kerronpa norjalaiselle ystävälleni terveiset. Harmik(se)si ei kyllä asu Norjassa vaan Ranskassa.

Vinkkinä muuten, ettei myöskään kannata rasvata jalkoja ennen kampaajalle menoa, varsinkin jos päällä on hame... aika kauniit jalkakarvat tosin sillain sai :D