26.5.10

Poikia ja Euroviisuja.

Aalla ON FINNI! Otsassa! Maailmanloppu! Ihan HIRVEETÄ! Joo, ei voi mennä kouluun!
(Tod. et ole poissa koulusta FINNIN takia, laita lippis päähän ja totuttele ajatukseen, että ei muuten ole viimeinen finni sun naamassa!)

Beellä on partioretki viikonloppuna. Jee! Jee! Koulun kevätjuhlanumeroita harjoitellaan innolla! Nonstoppina tulee vuorosanoja, laulunpätkiä ja hirmuisen hauskoja tilannekomiikan selittelyjä, joihin kuulijat ei parhaalla tahdollakaan pääse sisään. Pääasia, että asianosaisilla on hauskaa:)

Cee on alkanut *viimein* osoittamaan lievää mustasukkaisuutta Deetä kohtaan. Nyt, kun pieni pyristelee eteenpäin; nousee välillä jopa konttausasentoon ja on huuuurjan kiinnostunut kaikesta minkä saa käsiinsä, Cee on kärppänä nappaamassa just sen purulelun, kun "mä just halusin leikkiä sillä"... Silmät saa välillä olla selässäkin, kun Deeltä häviää kaikki oikeasti mielenkiintoinen nenän edestä ja tilalle annetaan armeliaasti keittiöpyyhe tai jokin muu toooosi mielenkiintoinen juttu:/

Dee; Nipossumi-Opossumi;D Siis tosiaan, tohinalla harjoitellaan uusia juttuja. Pakittaminen onnistuu jo kiitettävästi. Eteenpäin yritetään mennä heikoin tuloksin ja konttausasentoon noustaan aika ketterästi. Käsiähän ei sitten kyllä muisteta liikutella, joten konttausasennosta voimakas potku jaloilla saa aikaa kyntöefektin- kokeilkaapa vaikka! (Tosin kannattaa kokeilla vaikka kesäloman alussa, saattaa nimittäin mennä naamasta nahka rullalle;D) Käsiin tarvitaan koko ajan jotain rompetta tutkailtavaksi ja jos tavara sattuu tipahtamaan, niin ei suinkaan kiljuta kurkku suorana, että joku sen nostaisi, vaan kiljutaan kurkku suorana kädelle, tuijottaen murhanhimoisesti, että "mitä hel***tiä sinä onneton räpylä tunaroit?" Pikkulegojen kanssa pitää alkaa topakoitumaan ja yrittää todella pitää niitä lastenhuoneessa. Kuolaimuri paikallistaa käsittämättömän nopeasti kaikki pikkuriikkiset suuhun sopivat esineet karvalankamaton hapsujen seasta.

***
Ystävän kanssa pidettiin viisustudio eilen illalla. Harmi, ettei Kuunkuiskaajat päässeet jatkoon, mutta valitsin heti suosikikseni Islannin. Kerrankin ihan ihmisen näköisiä ja kokoisia laulajia, joilla oli vaatteet päällä! OHOO! Alkaa oikeasti jo nyppiä se stripparifiilis mikä joistain (useista) kappaleista jäi. Ollaanko menty metsään, jos ihan kelporallatuksesta jää päälimmäiseksi paskanmaku suuhun siitä, että naiset rimpuilee persus paljaana ja miehillä on paidat auki napaan asti?
Vaikken edes ole mikään tiukkapipo, niin vuosi vuodelta törkyisemmän näköistä meininkiä. Jos nyt välttämättä haluaa jonkun stringit tai rintakarvat nähdä, niin niihin varmaan löytyy joku muukin paikka kuin Euroviisut, joissa kuitenkin (jos en ihan väärässä ole) musiikki näyttelee jonkinlaista melko keskeistä roolia. Hö.

Ja sitä paitsi, jos sattuisi, että Islanti voittaisi, niin Suomella olisi loistomahdollisuudet pärjätä ensi vuonna;D Sisukkaat Suomalaisethan menisivät vaikka soutuveneellä Islantiin, jos tulivuoret vielä yskähtelisivät ja estäisivät sinne lentelyn;D

Kivaa keskiviikkoa, Susikairassa +4. Hrrr! Tarkoittaa ilmeisesti siivouspäivää!

S.A.

3 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Ou nou, finni! :D (Okei, joskus tuntuu vielä itsestäkin siltä että en tasan lähde ulos kun naama kukkii siihen malliin...)

Jotenkin ei tuo Suomen euroviisu"menestys" yllätä... no, eiköhän lauantain viisuvalvojaisista tule silti ihan mielenkiintoiset, vaikka suomalaiset eivät olekaan mukana :).

Sipulix kirjoitti...

:D tänä vuonna meni viisut ohi, ei jaksanu, ei. Voihan finni. Siitä se alkaa. Kohta kiekuu ja sitten kasvaa parta. Ja sitten mamma päivystää yöllä: tuleeko se vaiko missä se kuppaa...

Patonki kirjoitti...

Ihan samaa mieltä noista euroviisu-vaatteista. Herätti kummastusta myös meidän kansainvälisessä kisastudiossamme.