23.12.10

*edit* ainiin, joku otsikkokin piti olla: Hyvää Joulua!

Aamulla Ukko olikin jo vetänyt toppahousut jalkaan ennen heräämistäni- ja oli siis asianmukaisesti pukeutunut (ja asennoitunut) kuusen hakuun. Jo ennen yhdeksää oltiin kuusta hakemassa, kaunein (ja suurin) löytyi ja se köytettiin katolle hienosti kuormaliinoilla auton sisäpuolelta. Siis kuusi katolle ja liinat ikkunoista sisään ja hurhur, matkaan. Hyvin pysyi kyydissä. Joku suksiboksi on siis täysin hyödytön kampe. Ihan hyvin ne rojut pysyy matkassa pelkillä kuormaliinoillakin.

Ostin männä viikolla Matkahuollosta kokonaisedulliseen 10 sentin kappalehintaan kasan suklaakultarahoja. Olen niitä sitten viikon aikaan antanut aina kaikille kivoille. Työkavereille, postintätille, kaupankassalle ja ihan muuten vaan vastaantuleville- hymykin riittää. Varmaan olen saanut sen viimeisenkin hullun leiman otsaan, mutta who cares?! ;D Ne ilmeet joita saajien kasvoilta on tullut vastaan hymyilyttää vielä pitkälle ensi vuottakin:) Hassua, että 90 % kysyy: "Ai miksi MULLE?" "No siks, ku sä oot ollu kilttinä:)"

Työpaikan kahvihuoneeseen levitin sydänmarmeladirasian ja kirjoitin paremman paperin puutteessa kertakäyttökäsipyyhkeeseen, että: "On kiva olla Just teidän työkaveri!" Nimettömiä "Niin sunki" vastauksia piirtyi paperiin pitkin viikkoa. Ja sittten... Työkavereiden kanssa sovittiin, että ei sitten mitään lahjajuttuja, ONKO SELVÄ?" "Ok, selvä juttu!" Ja mitä perkelettä?!??!!! Eiköhän pukukaapissa napottanut lahjapussi, jossa rakastamaani After Eightiä ja supersuloinen sydäntuikkulyhty ja toinen lahjapussi, jossa oli kuivattuja hedelmiä ja glögiä!!! Yhyyyyy! Itkettää, kun oli niin ihanat lahjat ja ottaa pannuun, kun en sitten sopimuksen mukaan ollut varautunut ollenkaan XO!
No onpa mulla kevät aikaa kostaa mokomille!

Työnantajan pehmeä ja hölskyvä paketti vaivaa ihan sikana... Ehkä ihan pakko kurkata sinne ennen huomista... tai ehkä maltan tai... ehkä... tai jos vaan pikkuisen raottaisi...

***

Päivän hervottomimmat naurut saatiin isojen poikien kanssa äsken, kun supiteltiin lahjasalaisuuksia. Pojat olivat keksineet huikean lahjaidean Ceelle. Pehmokettu! Pojalle, joka pelkää kettuja yli kaiken! Siedätyshoitoa! Ja (nyt sitä maagista rummunpärinää) arvatkaapa mitä minä ostin Ceelle? Tattaadadaadaa! Pehmoketun!

Tyrskittiin sitten naurusta kippurassa, että se varmaan saa traumoja loppuelämäkseen. Mikä karmea joulu! Pehmokettuja kaikissa paketeissa!!!

***

Ja mitäs muuta? No paketointia, siivousta ja ruokavalmisteluitahan sitä pitäis vissiin alkaa hommailemaan. Vaan hätäkö tässä? Jos nyt pahimpia romuja potkisi pois tieltä. Jätkien mielestä viimevuotinen Joulupatja on tämänkin vuoden hittijuttu; eli huomenna käydään haudalla, ruokaa, saunaa, pukki ja sitten patjat lattialle ja pötkötellään kolme päivää konvehtirasioiden ja filmien ja kirjojen seassa. Se taitaa olla meidän Joulu sitten siinä! Tykkään:)

Mitä ihaninta Joulua teille kaikille sinne missä ikinä olettekin! Voikaa hyvin ja syökää paljon, tehkää juuri sitä mitä haluatte ja olkaa onnellisia!

S.A.

Laittaisin jonkun Jouluisen kuvan, mutta... en tiedä missä kamera on (ja kaikki näyttävät nyt tosi yllättyneiltä8O).

18 kommenttia:

Nollavaimo kirjoitti...

Joulupatja kuullostaa hyvältä. Meillä ollaankin siinä asiassa jo puolimatkassa, kun Pienin tuhisee tuossa vieressäni olohuoneen lattialla.

Minun joulupiristykseni oli kulkea täpötäydessä kauppakeskuksessa päälläni pusero, jossa kielletyllä katselualueella (= tissit) luki "Äiti on vähän väsynyt". Herätti hilpeyttä pahimpaan joulustressiaikaan. :)

Oikein Hauskaa Joulua teille sinne Susikairaan !!

Sirpa kirjoitti...

Oikein mukavaa joulua Susikairaan! Joulupatja kuullostaa viihtyisältä tavalta viettää joulua. :)

Elisa kirjoitti...

Oikein ihanaa ja Lämmintä Joulua Susikairaan koko poppoolle ♥

Minz kirjoitti...

Oikein vain paljon iloisia yhteisiä hetkiä jouluunne!
Tunnelmaa, tuoksuja, joululauluja,
jännitystäkin, rapinaa, herkkuja,
innostusta, rentoutumista ja
ihan muuten vain hurjan onnellista Jouluaikaa!

L_inssi kirjoitti...

Hyvät joulut koko poppoolle. Toivottaa LIAMKin poppoo.

Villikissa kirjoitti...

Rauhallista ja lokoisaa Joulua teidän porukalle!

Anitta kirjoitti...

Joulupatja on hyvä juttu. Voiskohan siitä tehdä myös pyhäpatjan.
Mukavaa joulua!

Stansta kirjoitti...

...mä jo meinasin aiemmin kysellä sen patjahomman perään. ;o)

Herkullista, nautinnollista,
lämmintä, maistuvaista,
kynttilöiden valoista,
läheistä, rauhallista,
muistoja tuovaa sekä IHANAA JOULUA
ihan koko Susikairan poppoolle!!! ♥

Aija kirjoitti...

Ihanaista joulua Susikairaan!

ziriliini kirjoitti...

Joulupatja on juurikin se mitä jouluun kaikki tarvitsee. :D Ei mitään suorittamista ja hötkyilyä. Kyllä se joulu tule ja mene kuten ennenkin

Sirokko kirjoitti...

Mukavaa joululötköttelyä!

Anonyymi kirjoitti...

Kerrohan miten sujui pehmokettuilu -itse hommasin esikoiselle aikoinaan pehmohirven kun oli menny hirvet ja hirviöt sekasin, mutta öömappiin päätyi hirvi, oli ihan mielettömän söpö mutta kun poika kuuli että se on hirvi niin muuttui kauheaksi..

Ihanaa ja rauhallista joulua teille! =)

t. nina

Ruska kirjoitti...

Olet ollut ihan jouluenkeli ja muutenkin hyvää meininkiä. Oikein rauhaisaa ja letkeää joulun aikaa sinne patjalle!

Leea kirjoitti...

Omaan historian, jossa joulun pyhätkin ovat suorittamista.
Kiitos rentoutumiseen ohjaavasta patjavinkistä :-)
Hyvää joulua!

jaana kirjoitti...

Ihanaa, ihanaa joulunaikaa teidän poppoolle täältä Kellosta!

liskonainen kirjoitti...

teillä on kyllä joulupatjailtu ennenkin.
muistan, koska olemme sen innoittamina patjailleet täälläkin.

tarmokasta loppuvuotta sinne patjalle.

milli kirjoitti...

Vieläkö te koomailette siellä patjalla???? Muksaa vuojen vaihetta ja parasta uutta vuotta!

liskonainen kirjoitti...

en oikein usko että ne kaikki on patjalla...
susis on uhkailustaan huolimatta mennyt kävellen töihin ja kököttää nyt kourat kontassa odottelemassa sulamista.

siksi se ei vissiin ole mitään meille maininnut.