2.12.10

Mitä ihmeen vääntöä?!

Jos nyt ei sitten muuten riittäisi puuhaa ja sähellystä, niin sovitaan vaan sitten vanhan talon myyntipäivä... öö...niinku vaikka huomiselle (tai siis eilisen huomiselle eli tälle päivälle). Seuraa taas tykitystä ja epäilijöille tiedoksi, että tämä menee taas siihen samaan vakuuttelukategoriaan- ei, meistä ei koskaan voisi tulla rakentajia.

Kysyin töissä muutama viikko sitten, että jos talokaupat pitääkin tehdä aiemmin
(syy: tontille rakentajien rakennuslupien haku yms. helpottuu, sen olisi voinut tehdä myös niin, että minä olisin valmiiksi hakenut rakennuslupia jne. mutta tuurini tuntien, sieltä vanhalta tontilta paljastuisi joku liito-oravien pesäkolo tai suojelutipilinnun lentoreitti- eikä niin ollen sinne saa mitään rivitaloa tehdä), niin että onnistuuko puikahtaa asioilla. Juu, onnistuu.

Eilen sitten. Katos vaan, joo eilen! Ukko laittoi tekstiviestiä (3kpl), että niinku 11 kaupanteko sitten toinen viesti, että 9:30 pankkiin- ja niin, jäin sitten siihen uskoon, että tuo 9:30 aika on se mikä pitää paikkansa ja vaihdoin työvuoron iltavuoroon, että ehdin hoitaa asian ennen töitä.
Vaan niitä olikin kaksi erillistä aikaa- ja molemmat pitää paikkansa. Ja tietysti töissä on juurikin samaan aikaan yksi kokous ja jätän työkaverin suoranaisesti kuseen siksi aikaa. Toivon mukaan kaupanvahvistajalla on kynä ojossa ja minulla menee korkeintaan 2 minuuttia aikaa siellä.
***
Illalla meni ihan kokonainen minuutti aikaa siihen, että päästiin karjuntatasolle kommunikoinnissa- EN MINÄ VOI TIETÄÄÄ... ENKÄ MINÄ
VOI TIETÄÄ ja voi sun perskeles. Ukko vielä ihmetteli ääneen, että mihinhän häntä siellä oikeasti tarvitaan? Kun vanha talo ja tontti on minun nimissä, mutta kuulemma laki velvoittaa, jos toinen osapuoli aikoo myydä perheen ainoan asunnon, niin toisenkin osapuolen pitää olla paikalla.
Selvensin, että kyllä mä tavallaan tajuan. Että jos niinku juolahtais mieleen myydä talo, käärästä rahat taskuun ja ostaa yksi menolippu Bahamalle, niin onhan se ihan kiva silläkin joka jää lasten kanssa kodittomana kotimaahan tietää, että näin on käynyt...
Ei sillä, että ikinä olis tullut itellä mieleen... mutta noin niinku periaatteessa ja kuvitellussa tilanteessa. (Hohoohooo;D) Seuraava postaus tuleekin sitten varmaan sieltä Bahamalta.

S.A.

Ps. Sählymailakin löytyi.
Pps. Se perimmäinen säätäminen nyt koski lähinnä sitä, että kuka hakee kenetkin autolla. Minun mielestä minä voin mennä hetkeksi töihin ja Ukko hakee minut 5 vaille 11 ja Ukon mielestä minun ei pitäisi edes käydä töissä siinä välissä vaan huristella pitkinpoikin Susikairaa ensin pankkiin ja sitten hakemaan Ukko ja lapset ja sitten tuoda ne takaisin kotiin ja mennä sitten töihin joskus... noin tunti-puolitoista myöhässä. Katotaanpa kenellä on musta silmä, ennen kuin päivä on ohi.
Ppps. Ja koska tämä on minun blogi, niin saa laittaa vaan päänsilittelykommentteja minulle, että voi Akka, olet jälleen kerran niiiiiiin oikeassa, sun suunnitelma on paljon järkevämpi. Nih!

7 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Päänsilittelyjä Akalle heti aluksi.
Eikös teillä ole jo uusi yhteinen asunto. Ei kai silloin ukon paikallaoloa tarvita kun myyt vanhaa ja asutte jo uudessa.
Kyllä noissa papereiden kirjoituksissa tuppaa menemään koko päivä, yleensä.

Sari kirjoitti...

Päänsilittelyjä täältäkin! Sun ajatuksesi oli kyllä paljon järkevämpi, mutta miehillähän on putkiaivot....Onnea kaupanteolle!

Amalia kirjoitti...

Nih :D

Leea kirjoitti...

Aikamoinen metrokartta. Putosin junasta jo alkumetreillä. Pitänee yrittää uudelleen ja ajatuksella; kuka on menossa ja minne?

liskonainen kirjoitti...

minä vaan silittelen ja nauran kippurassa.

kaikki menee just niin kuin kuuluukin, taatulla ja hyväksi havaitulla akka-energialla!

tuikkaanpa varmuudeksi halauksen ja suukon nikallekin.

Hanni kirjoitti...

No voi ei! Ois pitänyt eilen ostaa kaksi kylttiä ja lähettää toinen Susikairaan Akalle. Jos kiireiltäsi ja Ukon sotkemalta aikataulultasi kerkiät, käy kurkkaamassa blogissani, mikä ois sulle sopinut kuin nenä päähän :)

Hanni kirjoitti...

Tulet saamaan oman kylttisi, kunhan käyn uudelleen Kärkkäisellä.Eikä ollut kalliskaan, vitosella pääsee kuittailemaan ukolle kummasti :)