24.1.10

Hölmöläiset touhuaa.


Lähdimme päiväkävelylle. Isot pojat alkoivat kärttää, josko sitä ulkoruokaa tänään haettaisiin. Ukkokin lämpeni jo ajatukselle- minä en. Ensinnäkin 30-40 euroa yhdestä pizza-/hampurilaissessiosta ja toisekseen olisi pitänyt loihtia temppuileva auto jälleen käyntiin ja sitä paitsi meillä oli ruokaa jääkaapissa. Ehdotin, että leikitään ravintolaa. Siitä onkin kulunut aikaa, kun viimeksi leikittiin.
Bee keksi ravintolalle nimen: Nami-Rent (nami, nami, nami, nami-rent, on raflojen ammattilainen;D) Aa oli apukokki/tarjoilija, Bee otti tiskillä tilaukset vastaan, Cee oli työharjoittelija ja Ukko oli kokki. Minulle jäi asiakkaan/apukokin/siivoojan rooli. Dee nukkui pihalla.

Bee ja Cee ottivat tiskillä meidät vastaan ja kaikki jättivät vuorotellen tilauksensa. Myös Bee ja Cee kiepahtivat välillä tiskin toiselle puolelle tilaamaan. (Kuvassa näkyy tilaukset:)) Hampurilainen, ranskalaiset, ketsuppi, majoneesi, kurkku jne. Minun tilaus oli ranskalaiset ja kanakastike (toissapäivän jämät) ja reilusti salaattia. Hampurilaiset kasattiin suodatinpussiin ja tarjoiltiin pöytiin. Jälkiruoaksi pirtelöä.

Kesken hampurilaisten paistamisen Ukko kääntyi ympäri ja sanoi: "Omituista, mutta tämä on ihan oikeasti hauskaa!"
Koskahan sitä on niin vanha, ettei enää jaksa innostua leikkimisestä ja koskahan nuo lapset huomaa, että niillä on aika pöljät vanhemmat?
S.A.
Posted by Picasa

11 kommenttia:

TaiNa kirjoitti...

Kyllä ne lapset jossain vaiheessa huomaa... meidän vanhempi oli jotain 5vee, kun tajusi sen.. kysyi vaan yhtäkkiä meiltä "miks tootta tommosia?", oltiin vähän ihmeissämme tietysti että mimmosia. "noku ei muitten äitit ja isit oo tommosia ihan pöhköjä!". Että sillee. :D

Anitta kirjoitti...

Jossain vaiheessa niitä kyllä alkaa hävettää hölmöt vanhemmat. Mutta silti tuosta kotiravintolasta voisi tehdä jatkojuttujakin. Lapset saisivat tehdä jotain kivaa (helppoa) ruokaa ja vaikkapa tarjoilla vieraille. Tanskalaisia voileipiä, italialaista pastaa, kiinalaista possua, tulee itsellekin tässä nälkä. Puikolla syöminenkin voisi olla hauskaa.

Unikas kirjoitti...

Minä kasvoin ulos leikki-iästä ennen kuin isäni. Siihen asti leikimme mm vastaavaa ravintolaa, hypittiin narulla ja tehtiin kaikkea hölmönhassua mitä HÄN sattui keksimään. Nyt hän jatkaa veljeni lasten kanssa... :)

Toffeli-täti kirjoitti...

Kiva idea!

Marika kirjoitti...

Mahtava IDEA! Taidan varastaa meille sen ensi viikonlopun ohjelmaan ;)
Tuo suodatinpussi on hyvä juttu !

Sipulix kirjoitti...

Meilläkin lapset laittaa kaiken törkyruuan suodatinpussiin :D

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun teillä on ollut kivaa! Uskon, että meilläkin oltais ihan täpinässä tuosta ideasta ja sitä muisteltais pitkään!

Jossain vaiheessa omat vanhemmat on niin tyhmiä eikä kellään ole yhtä tyhmiä vanhempia kuin heillä, mut aikuisena taitaa muistissa olla just tuollaiset kivat yhdessä tekemiset!

Minna

liskonainen kirjoitti...

juu, minäpä muistan.
olitte oikein hienossa ravintolassa.
kiva kun on vaihtelua.
menkääskin kuulkaa vaikka kiinalaiseen seuraavaksi.
onko teillä syömäpuikkoja?

~R&T~ kirjoitti...

Aivan ihanaa! Meillä yleensä leikitään leipomoa tai tehdään vaan se pizza itse. En ole koskaan älynnyt että sen voisi viedä pidemmälle-kiitos ideasta :)

Pellon pientareella kirjoitti...

Voi, ettekö vois adoptoida mua teiän lapseks, pliis!?

Lapset tulevat vanhempina havahtumaan vielä siihen, että heillähän on tosi mahtavat vanhemmat, ja että se ei ole ollenkaan itsestään selvää! Ettei muilla niin mahtavia ollenkaan olekaan.

Holly kirjoitti...

Olipas hieno idea!