20.1.10

Tukkaa ja piikkiä.

Nyt on uusi hiano tukka- voi, että tykkään! Joo, olisi kivaa laittaa kuvakin, mutta uuden tukan lisäksi minulla on erityisen ärtynyt Dee. Äiti luuhaa kampaajalla pari tuntia, kipaisee Deen matkaan ja vie neuvolaan ja antaa pistää kahdella piikillä ja suuhunkin tungetaan vielä rotavirusrokote. Ymmärrän, että vähemmästäkin alkaa pientä v*tuttaa. Niin ja sitten pukkaa vielä naista, jos toistakin kylään ihmettelemään, niin onhan siinä koettelemusta raavaammallekin miehelle.

Huomenna jatkuu- oikeastaan tänään oli kevyt kenttäharjoitus. Ukolle jo lupasin, että jos tahtoo saa huomenna lähteä jonnekin kotoa. 5 naista+mie+serkkulikka+4 omaa poikaa+3 vierasta poikaa+ 1 tyttö=on luultavasti summa, jota Ukko ei halua nähdä, eikä KUUNNELLA.

Eikö ollutkin herttainen viesti em. naisporukalta? Se kuului näin: Sano "martalle" ettei tartte leipoo, me tuodaan ite kahvipullat! :D

Vielä sananen kampaaja J:sta. Olen kyllä aiemminkin hehkuttanut, mutta kerta kiellon päälle ja silleen. Menin tänäänkin, kuten aina, sanoen: Tee ihan mitä haluat!

J leikkasi lapaluiden alalaitaan yltävät hiukset tosi kerroksittain, että päällä on ihan 5-7 cm:n pituisia "tupsuja" ja niskassa on jonkun verran pituutta niin, että nippanappa yltää kiinni. Etutukkaa ei ollut aiemmin ja nyt on semmoinen sekainen nyrhitty. Kasvojen ympäriltä on veistetty kans risaiseksi linjaa. J itse sanoi, että täytyy ottaa myös huomioon se, ettei kotiäiti välttämättä joka aamu jaksa/kehtaa alkaa kohottelemaan ja kihartelemaan, joten mallin pitää toimia myös laittamattomana (tajuatteko?! taivaanlahja tuommoinen kampaaja!). Ja oikeasti huippua on se, että J neuvoo kädestä pitäen miten saan itse laitettua hiukset kivasti ja neuvoo aineet mitä kannattaa käyttää, mutta puhuu ihan yleisesti esim. kampausnesteestä eikä mistään heidän kampaamotuotteesta, jonka litrahinta on jotain nelinumeroista. Siis voin riemurinnoin käytellä ihan markettikamaa ja saan piperrettyä tukan kivasti. Siinä on nainen paikallaan. Mii laiks.

Vaan nyt hehkutus seis ja kertomaan Deelle, etten mie oo ihan läpimätä äiti, vaikka annoinkin rokotuttaa:/

S.A.

4 kommenttia:

stansta kirjoitti...

On se kyllä onni saada käydä samalla kampaajalla joka kerta. Siinä tulee tutuksi ja on helppo antaa toiselle vapaat kädet kun luottaa! Onnea uusille hiuksille!
Ja pari hellyyttelevää silitystä Deen poskelle...

haltiakummimummi kirjoitti...

kuulehan nika,
äipän pitää väliin päästä hemmottelemaan itseään, että jaksaa taas sata lasissa toimitella toiveitasi. ja onhan nätti äiti mukavampaa katseltavaakin kuin hoitamaton.

nyt kerron sinulle ensimmäisiä elämän salaisuuksia: niitä piikkejä saa jokainen lapsi tässä maassa, ettei tule sitten isompana kamalan lipeäksi. ne piikit sattuu paljon vähemmän kuin taudit.

menehän vaikka lentelemään, niin tulet paremmalle mielelle.
olethan muistanut kovasti harjoitella?

halaan ja suukottelen vielä vähän.

Sipulix kirjoitti...

Kuule, nyt tarttee sen kuvan. Ei voi mitään :D

Hanni kirjoitti...

Kuvaa kauniisti pyytää Hanni. Siitä uudesta tukasta. Ja miksi ei Deestäkin. Ja muista jätkistä. Ja koirasta. Ja aamuäreästä Ukosta. Ja vaikkamistä. Mutta ainakin siitä tukasta enshätään.