29.1.10

Pälä-pälä-pälä.

Voi jee. Erityisesti nuo "aamukaffeella"-tunnisteella varustetut tekstit kannattaa lukea suurella hjyymörillä- näemmä. On selvästi oikea aivopierutehdas aina aamuisin käynnissä. Kiitos rakkaat, viisaat lukijat, kun ymmärrätte tekstini, joita en itsekään välttämättä aina jälkikäteen ihan ymmärrä. Tätä se on, kun kiireessä raapaisee löpinän kasaan ja painaa enteriä;D
***
Aan joukkue oli kokenut oikean rökäletappion (5-2) (10-0)(8-1), mutta hyvissä fiiliksissä tulivat reissusta:) Aa oli tehnyt yhden maalin vahingossa. (Eiköhän valmentaja ole muistanut mainita, että se olisi ikäänkuin pelin tarkoituskin;D) Parasta oli kuulemma paluumatka, kun sai riehua linja-autossa persuus penkissä. (Voin vain kuvitella minkälaisia mustekaloja siellä linja-autossa on ollut.)
***
Jahas, ja mitäs Bee on eilen ja tänään tehnyt? No ainakin esittänyt varmaan tuhat kertaa hervottoman hauskaa(?) vitsiä, joka naurattaa häntä itseään ja kukaan muu ei sitä tajuakaan. Se menee niin, että puristetaan omat posket länään, niin että huulet menee törrölleen ja sanotaan: "Isä sanoi, että minä näytän ihan oliivilta, mutta ei se haittaa,sillä minä pidän oliiveista!" (Tällä esityksellä voisi tietysti ilahduttaa/shokeerata jossain tärkeässä palaverissa;D)
***
Cee tuli tänään ja otti minua poskista kiinni ja totesi: "Äiti, meillä ei ole hevosta!"( No totta tosiaan, sehän tästä huvikummusta vielä puuttuu!)
***
Dee...(Nykyään muuten nimeltään H-ug-h H-ef-ner, Ukko puki sille kietaisubodyn ja napitti jotenkin ihan kummasti, niin että näkyi napakin ja tykkäähän se sitä paitsi tisseistäkin---HH kirjoitettu noin pöhlösti, muutenkin tulee sähköpostiin niitä sinispillerimainoksia yms. muuta jaskaa.)...juuh, niin H.H. on heittäynyt vallan hankalaksi:/ Illalla menee nukkumaan 21-22--->yösyönti siinä kolmen pintaan ja unta kuulaan aamuyhdeksään asti. Sitten jutellaan tärkeitä ja tehdään päiväruokaa yhdessä. Vaunupäikkäreille 12 aikaan-nukutaan semmoiset 4-5 tuntia(!!!)yhtä soittoa, välillä vaan vetaisen vaunut viileälle kuistille. Sitten herätään ja naureskellaan ja päristellään ja ollaan muuten vaan mukavia, kunnes pötkähdetään yöunille. Miten tuommoisen kanssa oikein pärjää?! Häh! Eikö olekin hankala lapsi?
***
Ja sitten kudoin-virkkasin itelle pipon. Muuten kudottu, paitsi pipon reunassa on vähän virkkausta. Menisi muuten naamiaissakin;)
S.A.
Ps. Tiistaina laitoin sen sähköpostin rillifirmaan klo 16.01- vastaus tuli 16.09 ja sangat torstaina postin matkassa klo. 12. Jumaleissön, että tulee nopiasti kirjeet Ruåtsista Susikairaan.
:O
Posted by Picasa

6 kommenttia:

Sipulix kirjoitti...

Hieno pipo! Oot kyllä kätsy pirkko!!!

TaiNa kirjoitti...

Pipa sopii oikeen hyvin yhteen huivin kanssa. Ja voithan sitte tuo päässä kesähelteillä haikailla näitä pakkasia. ;)

mulla on muuten melkeen samanlainen pipo, samasta langasta, tytöt käyttää sitä peruukkina.. x)

Pellon pientareella kirjoitti...

Aamun jutut ovat minusta ihan parhaita, paljaita. Viisashan tuo edellinen aamukirjoitus oli. Mutta minua nauratti ihan hervottomasti tuo oliivi-vitsi, kiitos! ;) Minusta se ON tosi hauska! Ei paljon jää jälkeen tosin tuo hevosjuttukaan. Voihan hervotonta, teidän meininki. Hieno pipo ja kiva baby. Kaikki hyvin Susikairassa.

Puffala kirjoitti...

Hauska pipo-huivi-setti, ja näyttää lämpimältä. Aamujutut ja muutkin ihan-ei-täysillä-mietityt jutut ihan parhautta, asiaa/huumoria löytyy ihan sen verran kuin tarviikin. Jos joku ei jummarra, se on hänen oma vikansa.
Vai hevonen? :) Mä olen ajatellut, että meille vois ottaa alpakan, olis langantuotantoa omasta takaa, ja Pikkupuffakin kuulemma kävis agility-kisoja sen kanssa! :D

stansta kirjoitti...

Kiitos ihanasta tekstistä! Saimme hyvät naurut täällä vapaapäivän aluksi. :D

Patonki kirjoitti...

Kyllä minua oliivi-vitsi nauratti. Olitko muuten aivan varma, ettei teillä OLLUT hevosta ENNEN kun se sinulle kerrottiin? :D