6.5.10

Heitteille jätetty.

Lapsriepu. Siihen matolle jätetty ja unikin saavutti. Sanoin sentään isommille, etteivät päälle kävele. Joko se luottaa, että saa nukkua vaikka lattialla rauhassa tai sitten se on menettänyt kaiken uskonsa meihin.Seuraava kuva erityisesti Ofelialle, huomaa paidan teksti: Pörräsin paikalle:)

Muuten jatkamme tässä tauteilussa. Viime yö meni aivan pikkuisen paremmin, mutta ei silti vielä aihetta voitonjuhlaan. Deen yskä on niin surkeaa kuultavaa ja pienen unet katkeilee tietysti. Bee ja Cee edelleen kuumeessa; virusperäinen laryngiitti. Kurkunpään tulehduksessa yskän äänet on kyllä sanoinkuvaamattoman järkyttävät. Jaiks.
Onneksi Bee osaa (ja jaksaa) hyvin tehdä läksyjä, joten ei jää hirveästi jälkeen kouluhommissa. Cee nyt odottaa silmät kiiluen kerhoon pääsyä, mutta 39 mittarissa, niin ei toivoakaan. Ilmeisesti olo on kuitenkin suhtkoht hyvä, koska poika itse on sitä mieltä, että voisi aivan hyvin lähteä ulos ja kerhoon.

Täältä tähän tällä kertaa, toivottavasti jo huomenna saisin kirjoittaa: Ohi on, ohi on, tämä tautimme pian ohi on!

S.A.

7 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Pikaista paranemista sinne! Meilläkin toinen tenavista sairasti pienenä ziljoonia kurkunpään tulehduksia ja ne oli aivan kamalia. Onneksi vain yksi reissu johti sairaalaan asti.. Tiedätkös että entivanhanen nimi tuolle taudille on kuristustauti.. Ja sen yskän kuulleena tiedät mistä se nimi tulee! VOIMIA ♥

Kimmeli kirjoitti...

Otan osaa! Meillä vaan yksi lapsi sairasti ja pääsin sen kanssa helpolla. Tänään kävin toisen kanssa lääkärissä ja aivan helevetin namu lekuri :)että oli oikein ilo käydä!

TaiNa kirjoitti...

Ohho, pikkumies on kasvanut tosi paljon! :D Lapset kyllä nukkuu mitä erikoisempiin paikkoihin... monen kerran tytöt nukahti pienempänä sohvalle, niin että koko ylävartalo roikkui reunalta alas, otsa lattiaa vasten ja jalat siellä sohvalla vielä. ;D

Ofelia kirjoitti...

Pörrr! =D On se kasvanut ja on se ihana. Ja hengessä mukana jo noin pienenä!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä hän on niin suloinen!

Meillä toisella pojista on taas varmaan tuo kurkunpään tulehdus, yskä on niin kumeaa. Mutta on kyllä nukkunut yönsä hyvin, mitä ei yleensä tee kun on kurkunpääntulehdus. Joten voipi olla, että onkin sitten vaan tavallista kevätflunssaa, tavallistakin karseammalla yskällä vaan (kuumetta 39). Pienempi valitteli vähän kurkkuaan, mutta selvisi sillä. Usein on niin, että toinen sairastaa kybällä, toinen selvittää olankohautuksella.

En ole pitkään aikaan näitä juttujasi kommentoinut, mutta aaah, ne olen lukenut ja nauttinut! C:n kommentit on pakko tarkistaa joka aamu! Muutkin on niin ihania.

Minna

Sipulix kirjoitti...

Tsemiä sinne. Mä nauran täällä Kimmelin kommentille. Apua.Mulla oli tänään ilo käydä koiran kanssa eläinlääkärissä. Jee.

Hanni kirjoitti...

Mie näen lattialla perheeseensä luottavan vauvan, joka tietää, ettei kukaan päälle tallo. Nuo taudit on sitten kurjia, ja isossa perheessä aina joku tuo basillin tartutettavaksi muihin. Koittakaahan parannella! Ja tuo pörrääjäpaita on ihana :)