4.5.10

Minä itte.

Taas kerran meillä riehuu pöpö. Kuumetta, oksua, yskää. Ompelin itselleni tuommoisen vankikarkurin mekkotunikan.

Ja ompelin pikkuvankikarkurille pöksyt. Eikös olekin loisto otos;D? No, pienet vankikarkurit ovat vikkeliä kintuistaan. Mutta siinä ommellessapa juolahti muuan ajatus mieleen:
***
Jos ompelisi sellaisia oikein-nurin-väärin-oikein-vaatteita? Eli aivan saman miten päin ne pukee, niin ne eivät olisi koskaan väärin tai nurin päin? Olisiko lapsesta palkitsevaa, kun nyt jotenkin päin saisi jotain vedettyä ylleen, niin kukaan ei kääntäisi tai korjaisi? :O
***
Kahdella erivärisellä/kuviollisella trikoolla tavallaan kääntövaate, mutta myös niin, että etupuoli ja takapuoli olisivat samanlaiset? Ei mitään vittumaisia naruja, vetskareita, nappeja, nippeleita- vaan yk-sin-ker-tai-si-a perusvaatteita, joiden muunneltavuus olisi juurikin siinä, että housuista vihreä puoli päälle päin ja paidasta vihreäkuviollinen tai kuviollista sekä ylä- että alaosa, tai yksiväristä vihreää ylä- ja alaosa tai ihan miten vaan! Joko olen ollut liian kauan täällä sairastuvalla ja tulossa hulluksi tai sitten mie oon nero! Keksin jo tuotteelle nimenkin: MINÄ ITTE!
***
Joo. Lähden pyykinpesuun.
S.A.

9 kommenttia:

TaiNa kirjoitti...

Ei tuo sun ajatus ihan hullu ole! Siitä vaan kehittelemään. :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Tuollainen tunika ainakin olisi varmasti hyvä "minä itte"-vaate :). Sitä paitsi sellaisia aina oikein päin olevia vaatteita tarttisivat myös aikuiset: mies oli eilen pukenut kalsarinsa nurinkurin. Hän oli kyllä katsonut että lappu tulee taakse mutta ei sitten sitä että se tulisi sisäpuolelle... :P

ziriliini kirjoitti...

Minusta tuo on nerokasta! Ja itseasiassa, jos kerran kaarrokeneuleita esim. neulotaan, niin niissähän on kaula-aukkokin todellakin pyöreä... ja se ja sama kumpaa pitää sitten etupuolena. Itteasiassa, meillä on selkäpuoli pitänyt erikseen merkitä lapulla, jos aiotaan kaarokeneuleissa käyttää vaan yhtä puolta.

Ja hei... jos päiväkodista/koulusta/kerhosta pitää lähteä johonkin liikkeelle ja olla siisteissä arkivaatteissa, niin ei ole niin noko nuukaa, jos paidassa onkin päivän aikana tullut pieni tahra... simsalabim... paita toistepäin ja kas, taas on pikkuihminen edustuskunnossa :)

Anitta kirjoitti...

Olen nähnyt muutaman kerran, että pikkarit on laitettu tahallaan saumapuoli päällepäin ettei hankaa.
Pitäisköhän pitääkin vaatteet aina nurinpäin. Mulla kyllä on useinkin pikkarit nurinpäin ja sukat eri paria. Kerran töissä työkaveri huomautti kun toinen sukka oli punainen ja toinen sininen. Sanoin, että huomenna on toisinpäin.
Sellaisia vaatteita olen kyllä nähnyt, että saumat on siksakattu niin, että kumpikin puoli on samanlainen.

Hanni kirjoitti...

Loistoidea! Ja kun vaatteesta tekee vielä sellaisen, että sen voi laittaa oikein- tai nurinpäin päälle, pyykinpesu puolittuu. Likainen puoli sisäpuolelle ja puhdas ulkopuolelle. Alahan hakea patenttia ideallesi ennenkuin joku muu kerkii.

Kimmeli kirjoitti...

Loistoidea! Vaan ku ei osaa ommella ees nappia...
Meilläkin oksennetaan! Pyykkiä ei onneksi oo tullut, mutta vatia on huuhdeltu.

Anne kirjoitti...

Ei muuta kuin kankaanpalaan keskelle reikä päätä varten ja se on siinä. Saisi nopeasti riisuttuakin, kun alasti on kiva olla. :-P

Anonyymi kirjoitti...

Muija on laihtunu!! -sis

Susikairan akka kirjoitti...

-sis- Hahhahhaa;D Vaakaraita hoikentaa!