31.5.10

Naulan kantaan ja Zup!

Sunnuntai-ilta saatiin kiljuvaan päätökseen, kun Cee tuli tiedottamaan, että: "Aalle tuli iso pipi, tule äiti kattomaan!" Kysyin ne pienet tärkeät kysymykset, joista voi päätellä onko mahdollisesti sairaalakeikka tiedossa ja jos on, mennäänkö ambulanssilla vai omalla autolla- eli: "Itkeekö Aa?" (Itkee vähän; siis henki kulkee [hyvä]) "Tuleeko verta?" (Tulee.) "Tuleeko paljon verta?" (Ei tule paljon.) Siispä menin pihalle toteamaan siistit sisäänmeno ja ulostulo haavat. Ja sen, että Crocsit ei kestä naulaan juoksua. Haava puhdistettiin ja yö meni hyvin, mutta tänään jalka ei kestänyt painoa ollenkaan ja soitin terveyskeskukseen. Kävimme näyttämässä jalkaa, antibiootit varmuuden vuoksi, vaikka jalka ei vielä tulehtuneelta näyttänytkään. Cee arvioi jonkun odotusaulan sedän isopäiseksi ja aiokin hankkia seuraavaksi etälamauttimen tai jonkun sähköshokkipannan Ceelle kaulaan. Zup! Heti, kun se avaa suunsa ja sieltä tulee jotain epämääräistä, niin ZUP! ZUP! ZUP!

Huomenna Aa voi jo mennä kouluun- koska jäätelön hakumatka lähikauppaankin onnistui iltapäivästä aivan hyvin.

Dee osaa muuten kellahtaa istumaan konttausasennosta:O Hieno poika! :)

Tuli muuten mieleen, että omat jäykkäkoirarokotukset yms. taitavat olla vanhentuneet? Ehkä 25-vuotiaana työterveyshuollossa oli niistä puhe, mutta en ole sitten yläasteen jälkeen kyllä yhtään piikkiä saanut. Pitäis, pitäis, pitäis. Vähän sama juttu kuin papakokeen, vihlomattoman hampaan paikkauksen, peräsuolitähystyksen ja muiden mukavien(?!) pikku toimenpiteiden kanssa. Helppo homma siirtää ens viikkoon/kuukauteen/vuoteen... Huoh. Huomenna soitan neuvolaan ja varaan rokotusajan itselleni! (Pakko soittaa, kun tänne kirjoittaa;D)

S.A.

8 kommenttia:

Kimmeli kirjoitti...

Meillä juuri yks päivä mietittiin, millanen se Jäykkäkouristus on?? Siis jos ei ota rokotetta, kummonen tauti lyö päälle???

Amalia kirjoitti...

Ihan vaan tiedoksi. Mun sisko on kuollut jäykkäkouristukseen. Tosin siitä on jo niin kauan, että muakaan ei vielä ollut, mutta penisiliini kuitenkin keksitty.

Ruska kirjoitti...

Isopäinen setä aiheutti ihan hervottoman hihityksen täällä päin :D Kiitos Ceen.
Zup ja hyvää yötä!

Eve kirjoitti...

Ikävä se naula juttu, toivottavasti jalka pian entisellään. Mullakin liuta asioita (just sellaisia ei kovin mieluisia), joita tulee vaan siirrettyä eteenpäin ja eteenpäin.. Zup..

Anitta kirjoitti...

Eihän vanha ihminen enää tarvi rokotuksia, eihän.
Mun luokkakaverin työkaveri kuoli jäykkäkouristukseen ja senjälkeen olen sen piikin ottanut, mutta taitaapa nyt olla jo vanhentumisen rajoilla.

TaiNa kirjoitti...

Täällä sama juttu, viimeksi saanut piikin yläasteella ja aina vaan pitänyt ja pitänyt mennä ottamaan se uusi piikki... ;D Ei sitä vaan saa aikaiseksi!

liskonainen kirjoitti...

jaa että jäykkis?
muistan oman edelliseni sangen hyvin. se oli hääpäivän aattoja, jolloin pudotin painavan lihaveitsen pystyasentoon ranteeseeni. (älä nyt vaan kysy, miten se oli mahdollista). yhtä kaikki, siitä seurasi läärireissu, neljä tikkiä ynnä se jäykkis.

oli muuten pikkasen kivulias morsian seuraavana päivänä. siis vuonna 2007.
loput saat lukea liskolandiasta, jonne tästä singahdan ilouutisineni.

Patonki kirjoitti...

zup siis vaan!