18.11.10

Ai kaikki vaan poikia...

Pakko aamun tunnelmien tasoitukseksi kertoa teille, että en minäkään ole täydellinen (vaikkakin pelottavan lähellä sitä...)
Just purkasin tuossa laatikoita, niin arvatkaapa mitä löytyi?

Kaikkea vanhaa ja tarpeetonta sitä tulee säilöttyäkin ;D 

S.A.
Ps. Otsikko tuli siitä, että nyt palattuani työelämään ja "ihmisten" pariin, niin olen ihan luvattoman monta kertaa törmännyt siihen kommenttiin, että sain/olen saanut "vain" poikia. EKSKJYYSMII??? Kenethän noista nyt sitten vaihtais pois?

14 kommenttia:

Leea kirjoitti...

Mun vakkarivastaus kolmen pojan äitinä on, että Luojalle kiitos. En osaisi tyttöjä kasvattaakaan!

Anoppius kyllä ajoittain mietityttää ja se, että esim. lapsenlapsiin suhde ON erilainen kuin jos olisi tytär, joka saisi lapsia. No, ehkä ei ole syytä vielä enempää asiaa märehtiä. Tänään kuitenkin vasta esikoille selvitin mihin "pippelipalloja" tarvitaan.

Anitta kirjoitti...

No, sun mies ei olekaan mikään sekatyömies.
Ja pojilla saa tyttöjä ja voi päästä valkkaamaan.

Susikairan akka kirjoitti...

Jos iiiihan kaikilla olis vapaus valita painaako:
a) tyttö-
b)poika-
c) terve (?)-
d) ei mitään vauvaa-
nappia, niin arvostelu/päivittely/smalltalk aiheesta olisi ihan ok, mutku...

noissakin postauksen päivittelyissä on lapsettomuushoidoissa käyvä työkaveri kuuloetäisyydellä, niin *suoraansanottunavituttaa* ihan poskettomasti.

Aaaaaarrrggh XO
Ihmiset vaan on joskus niin ajattelemattomia.

Elisa kirjoitti...

Sano että eihän tuosta puutu kuin kolme poikaa enää, ja sitten on kaikki koossa! Tsemppiä sinne Susikairaan - kuvasta tuli hyvä fiilis ;)

Anonyymi kirjoitti...

Luulen, että kyselijät ihmettelevät ylipäätään sitä, että sulla on monta lasta - se että ne on poikia, kertoo vaan siitä, ettei teillä ole hosuttu - tytöt tulee hosumalla - ja mitä taas tulee tuohon jakautumaan, sanoi yksikin äiti, että hänelläpä on kolme lasta ja tytär...
hannah

Hanni kirjoitti...

Voisit keksiä valmiiksi jonkin nasevan vastauksen ihmettelijöiden suun tukkimiseksi. Sie jos kuka keksit :) Mun isä oli saanut raivarin, kun mun pikkusisko oli syntynyt, ja isälle ilmoitti siitä kätilö sanoen: valitettavasti tämäkin on tyttö... (?)

Mutta löysitpä ihanan aarteen, kaksikin kappaletta laatikoita purkaessasi. Toivottavasti tulevassa muutossa mullekin kävisi noin :)

Laura Hi. kirjoitti...

Meilläkin on lähinnä toivottu aina perheeseen uutta jäsentä, ei tyttöä/poikaa, eikä sukupuolta ollakaan haluttu tietää ennen syntymää. Kaksi ensimmäistä oli neitejä ja kylläpä korpes tädin lohkaisu neiti B:n syntymän jälkeen "Pitää teidän vielä kolmaskin tehdä, että saa isäntä kaverin". Sattumalta C olikin sitten poika ja D oli taas neiti-ihminen (aika saman ikäinen muuten kuin teidänkin D). C:n kohdalla minäkin pelkäsin, että mitenkäs sitä pojan kanssa osaa ollakaan, kun tytöistä on vaan kokemusta, mutta omalla painollaan se tähän asti on mennyt. Ei se sitten loppupelissä niin paljoa ratkaise mitä siellä jalkojen välissä on. Omia persooniaan jokainen on sukupuolesta riippumatta ja se mikä siellä korvien välissä on, vaikuttaa kuitenkin enempi. Tottakai sukupuoli tuo oman vivahteensa asioihin, ja onkin ollut mukava seurata poikasen kasvua ja verrata sitä tyttösten kehitysvaiheisiin.

Matilda Aurora kirjoitti...

Ihanan ylläri pyllärin löysit laatikosta! Mä kyllä pelästyisin, jos vielä tollasia löytäisin :) Kun ei niillä taida olla palautusoikeuttakaan... Vauvat on ihania, mutta ne pirulaiset tuppaa kasvamaan. Ja teinit ei todellakaan ole ihania!
nimimerkillä Kokemusta on :)

Stansta kirjoitti...

K I I T O S !!!
(tällä kertaa EN leiki, etten tietäisi...)
Sä oot niin kultaa!!!! ♥ ♥ ☻

liskonainen kirjoitti...

haa!
kaksi alastonta miestä. (ainakin -alkua)
ei pöllömpi löytö!

minunkin mielestäni sä oot niin KULTAA!

Sirokko kirjoitti...

Teippaa laatikko äkkiä kiinni ja lähetä tänne kehitysmaahan, kaikki vanha meille kelpaa, varsinkin poikalapset.Miniän täydellisyys näet riippuu poikien lukumäärästä, itse olen hoitanut hommani huonosti, vain yksi.
Sielläkin saisivat oikein palkita kun osallistut mies/nais -jakauman korjaamiseen.

Sari kirjoitti...

Samaan kysymykseen olen törmännyt kolmen pojan äitinä, joista nuorimmat vielä ovat kaksoset. Jotain vikaahan meissä tarvii olla, kun ei tyttöjä saada. Olenkin sitten kertonut kaikille olevani naimissa tosi miehen kanssa, joka tekee vaan poikia. Suuret rakastajat tekevät vaan tyttöjä ja sekatyömiehet molempia. Ja olen kyllä huomannut, että tyttöjä tulee, kun pojat vanhenevat. Ja kuten Leeakin sanoi, on poikien kasvattaminen helpompaa..

(iso) Dee kirjoitti...

...hymynaamat valloittaa maan! Ihania poikia teillä!

Joku venkoili lastemme syntyessä (ensin tyttö, myöhemmin poika), että saman miehen kanssa saa vaan yhdenlaisia lapsia,joko tai. Joka tapauksessa myöhemmin pojilla saa tyttöjä, kuten edellä jo todettiinkin.

Anne kirjoitti...

Mitenköhän tämä pitäisi suomen kiellellä ilmaista, jos haluaa sanoa, että lapset ovat kaikki samaa sukupuolta? Siis jos ei halua ketään suututtaa?

Apua, olen ulkosuomalainen ja alkaa kieli ruostua... Ja ilmeisesti suomen kieli muuttua.

Minä ainakin voisin sanoa, että minulla on vain tyttöjä. En näe siinä yhtään mitään pahaa. Ei siinä ole mitään salaista viestiä kirjoitettuna rivien väliin.