10.11.10

Jo 3 yötä kotona:)

Päästiin siis muuttamaan JO viime sunnuntaina. Minun visioni oli jotain sen suuntaista, että siirretään tärkeimpiä (esim. patjat) ensin ja sitten pikku hiljaa päivien varrella loput. Nooh.
Meille on jostain ihmeen syystä siunaantunut monta mahtavaa ystävää. Yksi lainasi kuorma-autoa, toinen autteli oman ison auton kanssa, yksi kantoi ja pakkasi, yksi hoiti Deetä koko päivän, yksi ja yksi toinen autteli purkamisessa.
(Ja kenenkään on turha väittää, että me oltaisiin mukavia ja siksi meillä on mukavia kavereita, ei me niiiiiiin mukavia olla kuitenkaan, vaan ollaanpa oltu jonossa keulilla, kun hyviä ystäviä on jaettu:)) Tiiätte kyllä, RAKASTAN TEITÄ!

Isot pojatkin oli suurena apuna kantamassa ja arvioisin, että 85% tavaroista on muutettu. Terassikalusteita ja sen sellaisia juttuja on vielä vanhassa talossa, mutta nehän ei nyt talven kynnyksellä taida olla mikään hittijuttu muutenkaan ;D

Olin purkamassa täällä uudessa kodissa ja isännät pakkaili vanhasta paikasta tavaroita ...hmmm... tehokkaasti ja miehekkäästi;D Jätesäkeistä löytyi mm. roskia ja kenkiä ja vaatetta. Kaikki samasta säkistä. No oma moka, kun en ollut vienyt roskasäkkejä aikanaan roskiin. Purkaessa kaadoin säkin sängylle ja siinähän ne pizzasta irrotetut jalapenot tökötti tanssikengässä:)

Sunnuntai-iltana laitoin kellon soimaan ja Ukko kysyi, moneksiko? Vastasin, että kuudeksi. Miksi niin aikaisin? No, musta tuntuu, että saattaa olla aamulla kamppeita hukassa yhdellä jos toisellakin.

Itselleni en löytänyt talvikenkiä ja töihin painelin Crockseilla, olikin tullut sopivasti kunnon talvi yön aikana ja höttyrälunta sen 15 senttiä. Onneksi villasukat kuivuu aika nopsaan.

Anoppi tuli eilen, luojan kiitos. Toiveissa on saada ruoaksi jotain muutakin kuin mikronakkeja ja Saarioisten savikiekkoja.

Kaapin paikoista käydään vääntöä ja olen pa-has-sa alakynnessä, koska en ole päivisin täällä huseeraamassa. Illat on yhtä pitkää "the katsetta". Anoppi on viisaasti pysynyt puolueettomana toistaiseksi. Ehkäpä minä ensi sunnuntaina suoritan omat tanssikuviot huonekalujen kanssa?!

Hahhaa. Lopuksi vielä tämän iltainen "puhutaankohan me nyt ihan samasta asiasta"-tilanne:

Lähtökohta: Aa passitetaan ostamaan lähikaupasta (M-market) leivinpaperia. Annan 3 euroa. Alan silittää verhoja. Saan ensimmäisen silitettyä ja yritän varvistella sitä verhotankoon. Totean, että: "Ei riitä ämmällä sentit!" Johon Ukko: "NO MIKSI IHMEESSÄ SÄ ET ANTANUT SILLE TARPEEKSI RAHAA?" "Täh!?" "No pitääkö sitä pihdata niitä rahoja, jos laitat ostamaan leivinpaperia?????" "Siis...öö...mä en yllä laittaan näitä verhoja ilman tuolia, että mulla niinku loppuu kropasta sentit kesken...." "Hahhaahhhaa, mä luulin, että Aa soitti, ettei rahat riitä siellä ÄMMÄLLÄ!"

Olisipas kivaa laittaa kuvaa vaikka olohuoneen sisustuksesta, mutta kamera ja kameran laturi ja konejohto on jossain ja aivan satavarmasti eri laatikoissa ja eri huoneissa (jos ei jopa eri taloissa...)

Niin, ja joo! Minä rakastan jo tätä kotia. Tuntuu niin hyvältä ja leivinuunin lämpö on pehmeä:) Olen kovin onnellinen!

S.A.

21 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!

Tiedän tuon tunteen ja siitä on viimeksi koettuna omassa elämässä kolme vuotta-eikä hetkeen ole aikeita muuttaa.

Juuri törmäsin valokuviin joita olen ottanut silloin tyhjästä uudesta(nykyisestä) talosta. Pimeällä-salama vääristää asioita ja kaikkialla lojuu laatikoita ja tavaraa...On aika erinäköistä nykyään. Ne pitäisi kai kehittää ja laittaa sellainen siivouskuvaelma seinälle. Kuvia katsoessa siivousurakka tuntuisi usein paljon pienemmältä.

Nauttikaa, kyllä ne tavarat löytää paikkansa ja ihmiset tavaransa ;)

R&T

Ruska kirjoitti...

No jeeee :D Onneksi olkoon! Pahin rumba on nyt ohitse. Ja jo sana Leivinuuni levittää mukavaa lämpöä. Voi että mie oon pitkään haaveillut semmoisesta ja aion vielä saadakin. Mutta teillä on nyt ikumuistoista ihanaa aikaa. Kuhan saat ne huonekalutkin itelle mieleiseen järjestykseen ;)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea kovasti uuteen kotiin! Muistan sen ihanan tunteen kun viimeksi itse muutin tähän neljä vuotta sitten. Muuttolaatikoita riitti ja purettua sain ne vasta vuosi sitten. Hyvin alkoi arki uudessa paikassa. Tyytyväinen olen vieläkin.

MILLI kirjoitti...

ONNELLISIA HETKIÄ EDELLEEN TEILLE UUDESSA KODISSA !!! ja joulukin tulossa. Suloista ja lämmintä :D

Villiviini kirjoitti...

Onnea teille ja kodille ihan hirmupaljon!

Sari kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin ja kiitos aamun parhaista nauruista tuolla senttijutulla! Onneksi työkaverit eivät ole vielä tulleet, niin kukaan ei ihmetellyt, kun ääneen nauroin.

liskonainen kirjoitti...

voi miten ihania uutisia täällä onkaan!

rukoilen herramme siunausta uuteen kotiinne, tuokoot uudet tilat entistä enemmän onnea ja rakkautta elämäänne!

ja nikalle erikoislämmin halaus ja iso läjä suukkoja.

TaiNa kirjoitti...

Mahtavaa, onnea uuteen kotiin!! :D Ja olen ihan samaa mieltä leivinuunin lämmöstä, on se ihanan pehmoinen.=)

Hehkuvainen kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!! :)

Sirpa kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! :)

Minz kirjoitti...

Sitä on taatusti vähän aikaa "jakautunut" olo, kun on tavaraa pussukoissa ja laatikoissa eivätkä vielä omilla paikoillaan, mutta ihanaa, että saitte ystäviltä apua, että olette nyt muuttaneet ja upeaa että paikka tuntuu omalta! :D ONNEA UUTEEN KOTIIN!

Minttu kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!!!!!!!!

Hanni kirjoitti...

Hieno juttu, kun tavarat on kuitenkin suurimmaksi osaksi siellä päässä. Ystävät on kullan arvoisia, ja takuulla te niiden ystävien arvoisia, ei ne muuten tulis ja auttais. Onnea uuteen kotiin, olkaa onnellisia sielläkin <3

Sipulix kirjoitti...

:) onnea ja lämpöä ja hymyileviä ajatuksia uuteen kotiin!

Tupu kirjoitti...

Onnea uuteen kotii, toivottavasti mekin pääsemme joskus muuttamaan.

Inkivääri kirjoitti...

Onnea uuteen tupaan koko poppoolle:)

Anitta kirjoitti...

Oi, ihanaa ja ONNEA, ONNEA uuteen kotiin!
Kiva, että oli porukkaa muuttoapuna.
Toivottavasti sulla on nyt oma huone jossain hiljaisessa talon kolkassa.
Minä nauratin vieraita sun jalapenotanssikengillä. Kyllä teillä sitten sattuu ja tapahtuu.

Leea kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!
Ystävät odottavat tietysti tupaantuliaisia, ei kai ne muuten olisi apuna olleet ;-)

Mitä ovat Saariosten savikiekot???

Ja vielä kateellisena: MINÄKIN haluan uunin, jonka kyljessä kyyhöttää ja lämmitellä varpaita!

Susikairan akka kirjoitti...

Leea :D Sarioisten savikiekot on niitä valmispizzoja;D

Pellon pientareella kirjoitti...

Voi, onnea uuteen kotiin!! Ja tsemppiä muuttokuorman purkuun. Ei kandee viedä mitään muuten "väliaikaisesti" vinttiin, vajaan, autotalliin tms., koska ne laatikot "saattavat" jäädä sinne joksikin aikaa odottamaan purkamista...

Stansta kirjoitti...

ONNEA uuteen kotiin näin pienellä viiveellä! :)