5.11.10

Kodin sisustusta.

Hahhahhaaa;D
Kuitenkin odotitte jotain tätä tapettia sinne ja tätä tänne juttua.
No ei tuu!
Aloitan näistä ihanista pikkujutuista!
Saeman rintatipoista ja Saeman salaattimausteesta, tämä muuten tekee ihan tavallisesta vihersalaatista aivan tautisen hyvää! Rintatipat tuli hankittua ihan vaan siitä syystä, että tuo pullo on suorastaan 
*sanat loppuu* taivaallinen!
Mikä tahansa flunssa säikähtää takuulla tästä tropista!
Ja jos olen joskus tullut maininneeksi sairaanloisesta "vanhojen juttujen" ihannoinnista (alk. sotaveteraanit), niin tää on just sitä! :)

Mutta BAI TÖ WEI.
Sanoin töissä, että on tullut blogattua tässä tovonen ja lukijoitakin tuntuu olevan ((???) Hihhiihhhiiih, on toi lukijalaatikkokin pimennyt sitten viime näkemän, oonkohan ite sen sössinyt vai onko muillakin samaa ongelmaa???)Mutta siis elelen siinä uskossa, että joku täällä vielä jaksaa käydä?!
Niin kysyin töissä, että saanko sitten linkittää työjutskia, koska oon niistä ite niin täpinöissäni! Uudet sivut ja verkkokauppa aukeaa viimeistään ensi vuoden alussa, että sittenpä lisää kaikkea aaaaaiiiivaaaan ihanaaaaaaaa:)
Jos käsintehty ja kotimainen ja sisustus ja sen semmoinen "piiperrys" kiinnostaa, niin kannattaa pysyä linjoilla;)

Ja jos muuten vaan kiinnostaa, niin kannattaa pysyä linjoilla, koska
...sunnuntaina meidän uuden kodin vanhat omistajat saa uuden kotinsa avaimet ja koska ME (lue: minä) ollaan niiiiin hoppuhousuja, niin me mennään avuksi muuttamaan ne miedän kodista alta pois :P 
(koska sitä nopeemminhan me päästään uuteen kotiin!)

Life is pretty good!

S.A. 

 Ps. Mullahan piti muuten ihan huvikseni kysyä, että kuinka montaa kiinnostaa lukea välillä näitä tuotejuttuja?! Painakaa vaikka hymyä, jos jaksattaa ja o-outa, jos ei jaksata :)

12 kommenttia:

Villiviini kirjoitti...

Hyvää muuttopäivää! Tuli mieleen oman kämpän myyminen silloin kun muutin tämän meidän isännän katon alle n. 10 vuotta sitten. Uudet asukkaat olivat niin täpinöissään, etten pankista ehtinyt kotiin kun nämä jo olivat oven takana. Ja seuraavana päivänä heidän kattokruununsa killui jo katossa, kun käytiin loppuja tavaroita hakemassa. Onneksi suurin osa minun romuistani oli jo uudessa kodissa.

- Tottahan kivat tuotejutut aina kiinnostavat ja voipi sitä jotain tilatakin nettikaupasta, jos oikein hyvin mainostetaan.

Minz kirjoitti...

Teillä sitä iloista vipinää! Kohta on aika sanoa bye-bye vanhalle kodille ja uusi ihana koti toivottaa teidät tervetulleiksi. :D

Ja toki sitä tuotejuttujakin mielellään lukaisee läpi - siksi meille näitä Meidän talo, Meidän mökki, Kodinrakentaja... ym. lehtiä kotiinkin tulee. Meillä on kaikki sisutusjutut olleet jäissä koko tämän ajan, kun täällä ollaan asuttu. Päätettiin, että remontti alta pois ensin. Eli toivon näin niinkuin kymmenen seuraavan vuoden aikana sitten pääseväni siihen puuhaan - viimeistään...

TainaSusanna kirjoitti...

Kyllä sun arkeasi seurataan, vaikkei tule kommentoitua tai edes painettua noita nappeja :)

TaiNa kirjoitti...

Kyllä tuo lukijaboxi ainaki mulla näkyy ihan normaalisti? :)

Tehän ootte avuliaita kun muutatte entiset asukkaat ulos. :D

Anonyymi kirjoitti...

:D Muuttoiloa!

Kyllä minä ainakin uskollisesti luen, kommentoiti tuntuu aina kiireissä jäävän. Nuo sinun hymy ja naurunapit on kyllä huiput, niillä voi edes pikaosallistua.

R&T Hengessä mukana

Ruska kirjoitti...

Hitsit, aamut ne jälleen vähenee kiihtyvällä vaudille :D Mahtavaa! Ja piiperrykset sun muut kiinnostaa. Anti tulla vaan =)

Patonki kirjoitti...

Meitäkin saa sitten tulla avustamaan muutossa. Plussana aurinko, meri ja takuu-lämmin keli. Eli raivaapas kalenteriin tilaa ens elokuulle :)

Anonyymi kirjoitti...

Täälläkin seurataan, en kommentoi usein mutta hengailen seurassanne sitäkin tiiviimmin =)

Tuotejutut ihan OK, kunhan pääasia -eli se susikairan tavallinen elämä- ei unohdu ;)

T. Nina

Stansta kirjoitti...

Innolla odotan kuvia uudesta kodistanne..!
Toivottavasti muutto sujui kuin rasvattu...
Ha ha: aikoinaan Suomen Tivolissa pyysivät kahta puolalaista rasvaamaan maailmanpyörää ja ne meni rasvaamaan KAIKKI vaijerit...Pyörä ei pyörinyt kahteen päivään ja puolalaiset pysyivät saman ajan asuntovaunussaan! Pyörä päälle, vaunu liikkuu pari metriä ja vouuuu -palaa takaisin. Hups. =)
Teillä varmaankin paremmin!!!

(iso) Dee kirjoitti...

Kaikki, mitä Susikairan Akka blogiisi kirjoitat, kiinnostaa. Muistin kätköistäkin pulpahtelee kaikenlaista teidän perheen elämää seuratessa. Onnea uuteen kotiinne!

liskonainen kirjoitti...

kääk!
viis päivää, täälläkin alkaa jo jänskättää...

Hanni kirjoitti...

Vois jo vähän vilauttaa niitä tapettinäytteitäkin, sekä uutta kotia %-)