26.11.10

Pappi, lukkari...

HahhahhhaaaXD Selasin pikapikaa sähköposteja läpi ja ihan helmi markkinointikirje löytyi roskakorista.

Hei Akka!
Myy tarpeeton tavarasi!

Hanki ilmaiseksi kiva aikuisten lelu!

Todellakin "tarpeeton tavara" myydään eniten tarjoavalle (tiettävästi onnistunut tuottamaan 4 kaistapäistä kakaraa)... Kyllä on hullulla halvat huvit ja mulla ilmaiset! (Kirje markkinoi siis huutonetin tapaista toripalvelua ja aikuistenlelu-teksti oli kaiketi mainos, en lukenut tarkemmin, koska ulvoin naurusta.)

***

No yön yli nukuttuani aamu näyttikin jo mukavammalta. Murkkiksen muisti on noin 12 tuntia, koska ihan pokkana kahden viikon kotiarestin langetuksen jälkeen ensimmäinen kysymys aamulla oli: Saanko lähteä kattoon kisoja? ÖÖ, no et!
***
Cee on talon virallinen saarnaaja. Vauhtia haetaan seurakunnankerhosta ja tulevaisuuden toiveammatti onkin "Marika-pappi". No, mikäpä se siinä. Jos kirkonrivit kaipaa tuuletusta, niin täältä pesee. Viikonloppuna mietittiin (saarnaa kuunnellessa) tuota lasten ajatusmaailmaa. Kun poika jutusteli Isä meidän"-rukousta tapaillen: meitä vastaan rikkoneet ja täsmensi sitten itse, että "ei se haittaa, jos on vaan pikkusen rikki". Vaikein noudatettava kohta meillä seurakuntalaisilla oli "älkää naurako" XD. Luonnollisesti Raamattu ja uusi testamentti kulkee näppärästi kainalossa ja virsikirjassa alkaa olla sivut hiuti ahkerasta selailusta.

Jotainhan tässä kasvatuksessa menee päin seiniä... Eikö niistä kukaan voi olla ihan PerttiPerusjätkä?!

Mutta täältäpä tähän taas tällä kertaa. Riemukasta perjantai-iltaa, kaverit!

S.A.

6 kommenttia:

Kimmeli kirjoitti...

Hahaa, ne Pertti Perusjätkät ei oo mistää kotosi! Jos siul ois niit, ni kyl siu elämä olis tylsää!

Arjaanneli kirjoitti...

Juu... geeniperimällähän ei sinänsä selity kaikki, mutta
saattais olla metkaa haastatella teidän vanhempia:)

milli kirjoitti...

LÄMMINTÄ JOULUNODOTUSTA, OLIT TAAS PÄÄSSYT MAIKKARILLE :)

Stansta kirjoitti...

Mä pahoittelen kun en ole jaksanut lueskella enkä kommentoida! =( Kyllä mä silti kaikki luen.

(Pertti EI OLE perusjätkä, U know!)

Tsemppiä! ♥

Anitta kirjoitti...

Jos lapset on eläväisiä ja kekseliäitä, niin ei kannata silti toivoa rauhallisia lapsia. Silloin sitä vasta huolestuu, jos lapsi istuu paikoillaan eikä tee mitään.

Sari kirjoitti...

Tuo pappi-homma kuulostaa mitä parhaimmalta. Olisko kiva ajatus nauhoittaa tai tallentaa muuten joku saarna, noin niinkuin myöhempiä aikoja varten???