18.11.10

OIJOIJOI.

Ihan kauheeta! Kun pitäisi käydä töissä ja olla sielläkin jotenkin läsnä ja tehdä töitä ajatuksella, niin eiköhän perseessä purista kylmä rinki, että mitäköhän se Ukkokulta on keksinyt täällä kotirintamalla puuhata.
Pitäisi jotenkin pystyä jakautumaan kahdeksi, se toinen minä olisi töissä ja se toinen minä seisoisi seinän porakoneen välissä.
Sääntö nro. 1. Tauluja EI laiteta seiniin ennen kuin huonekalut on paikoillaan!
Sääntö nro. 2. Seiniin kiinnitettävien tuotteiden sijoittelusta keskustellaan ja jos niistä ei keskustella, niin ne laitetaan niihin paikkoihin, jotka Akka on ilmoittanut. (Veitsimagneetti: minusta sen paikka on leikkuulaudan vieressä, Ukko ehdottaa vastakkaista seinää. Joo tosi kätevää! Juosta sitten puukko kädessä pitkin keittiötä...näinkin tapaturma-altiissa perheessä sehän olisi ihan takuulla... äh, no tiedätte mitä tarkoitan.)
Sääntö nro. 3. Jos ei vielä ole päätetty vaatekaapin paikkaa, niin ei sinne nyt tarvitse koko vaatevarastoa tyhjentää. Eihän?
***
Onneksi töissä suhtauduttiin tähän minun ahdinkoon kaikella vakavuudella ja minulla onkin neljän päivän vapaa. Ehtiihän siinä ajassa vaikka mitä! Niinku esim. piilottaa porakoneet ja niellä naulat ja ruuvit.

Reiluna naisena olen kuitenkin antanut vastuullisia tehtäviä Ukolle;  leivinuunin lämmitys yms. niin onko se nyt ihan liikaa vaadittu, että antaisi tapettien olla?!! Ei yhtään reikää! Minnekään! (Tai minä kyllä keksin mihin niitä puukkoja voi laittaa pystyyn...)
***
Ja jos joku aikoo sanoa jotain kaunista, että "no se osallistuu kuitenkin", niin paketoin Ukon ja porakoneen onnelliselle uudelle omistajalle. Kaupanpäälle lähtee pari purkkia maalia ja saha.

*huohhuohhuoh*

S.A.

Ps. Rakstanhan mä sitä kuitenkin. Ilman porakonetta vähän enemmän kuin koneen kanssa.

12 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Awwww :). Ehdotapa Ukolle taulukiskoa. Se on ratkaisu ongelmaanne :).

Sari kirjoitti...

Raivostuttava tapa tuolla ukollasi! Meillä päin vastoin; kaikki tavarat pari viikkoa ensin esillä ja sitten vois ajatella tehdä jotain...

Minz kirjoitti...

Hah-haa! Jollain muullakin on tätä ongelmaa. Innokkaasti tekemässä kyllä, mutta ajatus laahaa perässä. Sitten "Oho!" ja TAAS tehdään asia uusiksi. Siinävaiheessa vauhti yleensä jo kummasti hyytyy. Tsemppiä!

Pami kirjoitti...

Meilläkään ei kyllä mitään tapahdu, jos ei ensin pyydä/käske/anele/komenna, mutta tuo porakone on kumma juttu. Se kädessä minunkin ukolla on ihme visioita, mitä mihinkin pitäisi laittaa. Toisaalta, jos haluan apua, niin kun otan porakoneen käteen, niin varmasti hän on kohta neuvomassa ja sanomassa, että anna kun minä! :-) Nuo ukkelit on niiin mukavia! :-)

Anonyymi kirjoitti...

;oD ...kuulostaapa jotensakin tutulta...meillä tosin käy niin, että kun pyydän Miestä siivoamaan (tavaroiden järjestäminen, imurointi, lattioiden luuttuaminen ja pölyjen pyyhintä)ja lähden itse käymään kaupassa, kotiin tullessani mitään edellisistä ei ole tehty vaan Mies järjesteleekin eteisen kaappeja!!!!!! (no kun ne oli vähän sotkussa). Niin siis pyysinkö siivoamaan ne kaapit?!?!?!? ...sotku on pahempi kuin lähtiessäni ja **tutus megalomaaninen.

Tästä syystä siivoankin mieluiten itse ;o) ...Miehelle jätän edelleenkin kaikki sähkötyökalut...

Perheenäiti kirjoitti...

Entäs jos ottaisit aamuisin töihin lähtiessäsi poranterät käsilaukkuun? Ne on ehkä helpompi piilottaa kuin pora eikä tarvii sitten niitä ruuvejakaan ruveta nielemään... ;-)

Pauliina kirjoitti...

Meillä käy oikeastaan ihan päin vastoin, eli mietitään ja miteitään ja taulut nojaa kahden vuoden asumisen jälkeen edelleen seiniin. Mutta selityksenä kerron, että mies on omin pikkukätösin tasoittanut kaikki meidän seinät. Se muuten auttaa tuohon reikientekovimmaan.

Hanni kirjoitti...

Sain välittömästi vision, minne kohtaa Ukkoa on paiskattu muutama veitsi pystyyn. Poistun sulattelemaan visiota...

Pellon pientareella kirjoitti...

Tänne vaan pikapostilla! Poikamainen innostus sallitaan, tai oikeastaan minä olisin kotona vahtimassa ;). Ei noihin kyllä voi luottaa, olen samaa mieltä...

Leea kirjoitti...

No se osallistuu kuitenkin!!!!
Parhaalla osaamallaan tavalla ja varmasti vilpittömänä,vai onko sittenkään?

Mutta... pakettia odotellessa. Täällä olis omatoimitimpurille(kin) tarvetta.

ziriliini kirjoitti...

Oi... Ymmärrän Akka hyvin tunteesi. Mukavaa, että mies osallistuu ja on oma-aloitteinen, mutta sisustuspuolessa ilman naisen hyväntahtoista ohjausta siitä ei tule yhtään mitään. Kaikki on ihan väärissä paikoissa.

Villiviini kirjoitti...

Meillä on päinvastoin. Ukko tietää tismalleen, missä minkin seinäesineen kuuluu olla eikä siihen ole vastaan purisemista. Seinät tosin onkin jo täynnä eikä onneksi ole tarvis vaihtaa taulujen paikkoja.