13.11.10

Kuvia!!!


(Hahhahhhaaaa, ihan vaan kaksi näpäystä ja kummastakaan ei saa edes mitään kuvaa kokonaisuudesta...)
Pieni järjestetty nurkkaus ja viinimakupala, sillä koskaan ei ole niin kiire, ettei ehdi pysähtyä viinilasilliselle ystävien kanssa- ei koskaan. Tärkeysjärjestys ennen kaikkea:)

(toim. huom. noita verhoja on siis reunoilla mustat ja kolme valkeaa keskellä... tulee parempaa kuvaa jahka ehdin, nyt ystävät ja sukulaiset menee kaiken muun edelle:)) Ja paras oli kommentti yhdeltä ystävältä pienestä makupalakuvasta, että "voin vain kuvitella tunnelmaa a la Susis" :)

(aiemman postauksen happamat tunnelmat olkoon mennyttä ja ei muuta kuin leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä;D)

S.A.

5 kommenttia:

Pellon pientareella kirjoitti...

Kivaa valkoista paneelia! Ja tunnelmalliset kuvat. Toki kameran värilämpötilaa saa säätää, jos haluaa realistisemmat värit, heh ;).

MILLI kirjoitti...

TUNNELMALLINEN KUVA. MINÄKI TYKKÄÄN TUON TYYLIN TONTUISTA.JA VIINIÄ... JA ISÄNPÄIVÄILOA KAIRAAN ! KELPAA TEILLE JOULU TULLA

TaiNa kirjoitti...

Sulla on jo jouluverhot!!? :D

Hyvää isänpäivää sinne!

(iso) Dee kirjoitti...

Hauskat verhot! Jee, jos aina olisi kivaa ja kaikki menisi toiveiden mukaan, ennen pitkää katoaisi taito nauttia. Kivaa ja vähemmän kivaa sopivassa suhteessa tuo elämään makua. Mukavaa isänpäivää!

Hanni kirjoitti...

Miekin kiinnitin huomioni tuohon kauniiseen paneeliin. Lisäkuvia odotellaan sitten kun niiden aika on. Hyvältä näyttää! Kaikki.