27.1.10

Kivoja juttuja.

Ärsyn, ärsyn, vali, vali-jupinaa on helppo kirjoittaa. Onko se joku synnynnäinen ominaisuus? Myötätuntoa irtoaa, kun rähisee. Nyt on pakko kuitenkin taas kirjoittaa HYVÄSTÄ PALVELUSTA. Siellä Deen hakureissulla onnistuin katkaisemaan sen toisen sangan rilleistä. Ihan eilen jo sain aikaiseksi lähestyä ko. yritystä sähköpostilla, jossa kerroin katkaisseeni sangan ja uuden tarvitsisin. Niin arvatkaapa mitä?! Ihan kokonaista 8 minuuttia kesti vastata sähköpostiini. 8 minuuttia! Jos en olisi istunut pyrstölläni, olisin takuulla lentänyt pyrstölleni. Ihan käsittämättömän pikainen vastaus:O Lupasivat lähettää uuden sangan. Hinnasta ei ollut mainintaa- hmm. Joko saan sangan ilmaiseksi tai sitten en. Katsotaan. En kuitenkaan edes yrittänyt uskotella, että kyseeessä olisi ollut valmistusvirhe, vaan luullakseni ns. käyttövirhe. Olen saattanut nukkua lasien päällä kerran, jos toisenkin.

Sitten toinen juttu. Tämä menee jo ihan noloksi. Muistatte kenties, kun olin saanut s-postia, jossa bloggaajalle(minulle) lupailtiin tuotetta "koeajolle". No sehän oli kökköä, kun olisi pitänyt asua pk-seudulla ja minä toivoin, että pk-seutu siirrähtäisi Susikairan naapuriin. Ihan niin ei käynyt, mutta osoittautui, että tuote ei tarvinnutkaan katkeamatonta kylmäketjua ja sain kuin sainkin tuotteita koeajolle. No niin, oli Joulua ja muuta perushässäkkää tiedossa, niin ajattelin, että testaillaan lasten kanssa tuotteet kaikessa rauhassa tässä tammikuun aikana. Eilen olin valmistautunut täysien kameran akkujen kanssa ja -rummunpärinää- ko. testituotteet oli poikien toimesta SYÖTY! Sorry, ei kuvia tästä tapahtumasarjasta. Ei noilla apinoilla oikein ollut selkeää kuvaa siitä milloin ne on syöty- mutta hyvin on tehneet kauppansa. Oma veikkaukseni on, että yksi on ottanut maistiaisen, todennut herkuksi ja sitten on vedetty 12 purkkia yhtä kyytiä. Mutta hei, onhan nyt ainakin todistettu, että HYVÄÄ OLI:)

Ja siis kyseessä oli HiPP-luomulastenruoka ja uutuudet "Fruit Break&Jogurtti". Makuina omena, banaani, persikka ja jogurtti sekä omena, päärynä ja jogurtti. Niilo ei nyt päässyt näihin maistajaisiin, koska ikä ei ihan vielä riittänyt ja isot pojat ehti ensin. Nopeat syö hitaampien eväät ja silleen.

Kiertelin kaupoissa tutkaillen tuotteita sillä silmällä ja ilokseni totesin, että hintaeroa luomu ja ei-luomutuotteilla ei juurikaan ollut. Pääsääntöisesti teen ruoat itse, kun joka tapauksessa ruoka on laitettava, niin samalla vaivalla pyöräyttää potut, porkkanat ja muut soseet pienimmällekin, mutta kunhan Niilo alkaa syömään "oikeaa" ruokaa ja meillä sattuu olemaan jotain semmoista isojen ruokaa, josta ei pysty Niilolle tekemään omaa variaatiota, niin ihan takuulla käytetään "purkkiruokaa" ja koska hintaeroa ei enää ole merkittävästi luomulla ja ei-luomulla, niin tarvitseeko edes kysyä mitä Akka valitsee? Pakkauskoko oli just muuten meille passeli:) Siinä oli neljä annospikaria pahvikääreessä, joten 1 pkt pojille (pikari per jannu) ja 1 pkt MINULLE (neljä pikaria per Akka). Minä nimittäin pidän soseista. Nam:)

Vaan täältä tänään tähän. Eväksiä ja repun pakkausta- se Aan ISO sählyturnaus on huomenna! Oi joi, jännää! Pitäkää peukkuja huomenna, että pojilla olisi kiva pelireissu! Viikonloppuna taas sitten askarrellaan pallokakkua. (Silloinkin voi pitää peukkuja.)

S.A.

Ps. Aftalle kuuluu hyvää(tai siis huonoa, kun on katomassa pois)! Kiitos hyvistä vinkeistä! Duudsonipojan suu paranee;D

1 kommentti:

Villiviini kirjoitti...

Hyviä testaajia nuo teidän jannut, mutta olihan tulos varmaan firmallekin mieleen. Minä en enää (tai ehkä vielä?) ole purkkiruokien kohderyhmää, mutta aina vaan ihmettelen kahta asiaa.
1. Miksi parin potun ja porkkanan pyöräyttäminen soseeksi vauvalle olisi vaikeaa, jos niitä kuitenkin on pakko keittää muulle porukalle? 2. Miksi aina jotenkin syyllistetään äidit, jotka ostavat purkkiruokaa muksuille? Samaa keskustelua käytiin jo silloin kun sinä Akka et varmaan vielä ollut olemassakaan.