21.1.10

..mai äs.

Nyt te viimeistään tajuatte kuinka hyvä kampaaja minulla on! Että tähän kirveellä veistettyyn pärstään saa kivasti sopivan tukan! Että minä vihaan omakuvien ottoa. Hanni ja Sipulix, toivottavasti te osaatte arvostaa tätä urotekoa:) Vaihdoin kesken kuvausten jopa paitaakin!!! Kaikki kunnia vaan muoti- ja meikkibloggareille, kun jaksavat päivästä toiseen kuvata itseään. Enhän mie edes ehtisi kuvaan, jos laittaisin sen automaattiajastuksen päälle. Kas tässä! Päivän kantapää, päivän polvi ja päivän perse.

Joo. Tukka on ihan yön jäljiltä ja kertaalleen viisipiikkisillä läpi sukaistu. Ylävasemmalla hiukset on kiinni ja yläoikean kuvista pidän itse eniten.

Rakkauvella jöörs

S.A.

Ps. Etutukka on kiva, kun huomasin, että mulla on raskauden jäljiltä jääny liikaa nahkaa otsaan. Aiemmin otsanahka suoristui, nyt ei enää suoristu. Auttaiskohan semmoinen suoristusrauta?

20 kommenttia:

Aino kirjoitti...

Varo ettet vahingossa kumauta itseäsi suoristusraudalla ;) (Nimim. Sain kerran kihartimesta palovamman korvaani) Ihanat hiukset ja mahtavia kuvia! Syystäkin olet tyytyväinen.

RiikkaS kirjoitti...

Pirskatti, kun tulee pitkä kampaaajareissu, jos Susikairaan asti tarttee lähteä täältä Savonmaalta. Komia kuontalo!

Pellon pientareella kirjoitti...

En yhtään ihmettele, että pojat irvistävät ja ilmeilevät kuvissa, heh... ;). Otsassa en kyllä mitään nahkakasaa huomannut. Tuo irvistely tekee muuten hyvää, se on sitä naamajoogaa, joka kiinteyttää kasvoja - siis oikeasti sellainen tehoaa säännöllisesti tehtynä, olen joskus tehnyt ohjeiden mukaan :). Kiva tukka on, hyvin leikattu, mulla on vain huonoja kokemuksia "kerroksittain" leikkaamisesta.

Elisa kirjoitti...

Mulla tuli kanssa ihan ceen poseeraus jotenkin tässä mieleen ;)) Äitin on tainnu opettaa! Mutta ei kyllä tuollaista tyttöstä uskos millään NELJÄN lapsen äiteeksi, korkeintaan siskoksi..
Sulle käy älyttömän hyvin kaikki mallit, sillai kivasti oot veistetty ♥

Ofelia kirjoitti...

Hienot hiukset! Ja Elisa vei sanat suustani... Miten noin hehkeä ja nuori nainen VOI olla neljän poikasen emo?! Miks mun kahen lapsen naapurit on silmäpussisia ja uupuneita mut sä et?! =D Olet super-äiti. Ja vielä aamuihminen, ja ehdit blogata, ehdit kampaajalle... KÄSITTÄMÄTÖNTÄÄÄÄÄ! =)

Sipulix kirjoitti...

Oikein somasti veistetty kaunokainen ja aijjai kuinka hieno pehko!!! Yläoikean kuvat toivat todentotta poikasesi mieleen, ei oo tainneet vielä omenat edes tippua puusta (?) :DDD minäkin tykkäsin niistä kuvista -jotain tommosta ajattelin omiin mahdollisiin vaalikuviin sitten...

Mulla jäi mahanahkaa myytäväksi asti...

Villikissa kirjoitti...

Joo, hieno on tukka. Ja hienoja ja hauskoja kuvia!
Samaa mieltä kuin toisetkin, on tainnut pojat periä äidiltä ilveilyn taidon. ;)

Ruska kirjoitti...

Ilmettä riittää sekä äidillä että pojilla. Oikea meininki!
Myös kampaus on sangen hyvän ja tehokkaan näköinen.

Marika kirjoitti...

Sullon yhtä ihana kampaaja kuin mullakin ;) Mieleinen pää joka kerta sieltä lähtiessä ollut eikä oo tarvinu koskaan neuvoa miten pitää leikata !
Mie vaan en koskaan saa noin hyviä kuvia omista uusista "luukeistani"!

Hehkuvainen kirjoitti...

Oooh, tosi nätti! Tukkakin. :)

Nana kirjoitti...

Ihana oot :)

Hanni kirjoitti...

Voi yhen kerran, kun on nätti tukka ja nätti naama. Irvistäessäkin :) Varmaan ois sukkahousut päässäkin nätti hän..

stansta kirjoitti...

Nätti on tukka ja nätti on nainen! Ikinä ei tosiaan uskois, että neljän viikarin äiti. Onnea! :)

liskonainen kirjoitti...

paranee kuin viini vanhetessaan. lapsenteko sopii sinulle. seitsemännen veljeksen jälkeen katsoja tarttee polaroididt ettei vallan häikäisty.

upea nainen, myös ulkoisesti.
sanon minä.

Eeva kirjoitti...

Komiat on, sekä tukka että pärstä!

Mulla on kans Suomessa huippukampaaja. Annan aina vapaat kädet, enkä koskaan ole ollu pettynyt. Tukka on aina tosi kiva, mutta naama petolinnulta. Eiks se kuiteski oo hyvä, että (edes) tukka on hyvin??

Kimmeli kirjoitti...

WAU!
Mutta, raskauksistako ne otsavaot tulee??? Kun Tytsä tuumasi minulle, että äirel o sellaset ojat ottal, et siel pysyis kahe euro kolikko???? En oo kyl koklannu...

Anonyymi kirjoitti...

Sun kuvista tuli ihan yhtä hyvälle tuulelle kun näistä sun jutuistakin :) Olet tosi iloisen ja pirteän näköinen, ja tosiaan niinkuin joku sanoi, ei neljän äidiksi uskoisi, näytät kadehdittavan nuorelta :)

-ikäkriisinen kolmen äitee kukkuluu

Patonki kirjoitti...

Täytyypä alkaa tutkimaan omaa otsaa..

TaiNa kirjoitti...

hei tosi makee tukka ja tooosi hianot kuvat :D

jaana kirjoitti...

Ihan hurjan hieno tukka! Mutta ei sua kyllä ikikuuna päivänä uskoisi neljän lapsen äidiksi! Ootko sää edes täysi-ikäinen?!??!?

Mitä ne laittaa Susikairassa vesijohtoveteen?

Kaunis olet ja tukka, kuten aiemminkin sanoin, aivan upea.
Irvistelykuvat oli ihan ihania..;)

Mukavaa alkavaa viikkoa!