10.1.10

Miettii.

Täällä vaan puikot suihkii ja ompelukone laulaa ja saumuri surisee. Nyt ei kyllä ole mitään tilannetta päällä (poikain suunnalta), vaan on joku ihmeen luomisvimma päällä.

Tekstiä blogiin on tullut harvemmin- olen kyllä välillä käynyt lukemassa vanhoja postauksia vähän kriittisemmin. Miettinyt suuntaa, pitäisikö jotenkin osata kirjoittaa paremmin, fiksummista asioista ja hienommilla sanoilla? Kun yhtäkkiä olen tajunnut, että on aika paljon lukijoita, tuttuja ja tuntemattomia, niin pitäisikö suodattaa tekstinsä jollain suotimella, eikä päästellä vaan surutta ja fiiliksen mukaan. Vähän hävettääkin välillä, kun tulee suolattua niin Ukkoa, kuin lapsiakin ja itse vaan paistattelee omassa ylhäisyydessään lähes virheettömänä;D

Vaan mitäpä sitä muuttamaan, näillä mennään. Eihän tämä olisi meidän elämästä kertova, eikä Akan kirjoittama blogi, jos alkaisi siistimään ja kirjoittaisi vain hyvistä hetkistä ja sievillä sanoilla. Toivon kuitenkin, että kaikille välittyy se pilke silmäkulmassa rivien väleistä;) Tutut varmaan sen tietää (kun minut tuntee), mutta ihan tuntemattomillekin lukijoille varmuuden vuoksi sen kirjoitan. Kun olen kuitenkin semmoinen tunneihminen, niin välillä mennään korkealla ja kovaa ja seuraavassa hetkessä matalalla ja hitaasti, mutta suunta on kuitenkin aina vahvasti eteenpäin:)

Eipä tässä tänään sunnuntaina nyt muuta ollut mielen päällä, joten jatkan siis puikkojen heiluttamista- silirimpsis vaan ja mitä parhainta sunnuntaita kaikille! (-9 astetta, jippijei!)

S.A.

15 kommenttia:

Sanelma kirjoitti...

Minulle, -tuntemottomalle- tuo sinun fiilis-meininki on kyllä välittynyt postauksistasi selkeästi. Ihana lukea avoimesti ja rehellisesti, elämänmakuisesti kirjoitettua blokiasia.
nim. toinen fiilis-elävä

liskonainen kirjoitti...

teillähän on lämpimämpää kuin täällä hämeessä. kävin juur kaupassa, puettuna eskimoakaksi
(kuvittele vaan: eskimomanaatti!!!)
siellä pankin mittarissa luki -18!
onneksi tuli ei ollut sillä välin sammunut.

niin, itse asiasta. olet siinä oikeassa että katastrofialueelta ei voi raportoida mitenkään sievästi.
näin on hyvä.

annapa suuko haltiakummimummipojalle, jookosta.

Villikissa kirjoitti...

Joo, samaan malliin, kiitos! Juuri kirjoitustyylisi takia tätä luenkin, on reilua ja mukavaa kuvausta lapsiperheen arjesta, iloista ja suruista.

Kimmeli kirjoitti...

Ei olisi oikeaa ja aitoa elämää, jos näyttäisi kaikki auvoiselta :) On pilviset ja pilvettömät hetket, joten anna palaa vaan!
Ei vois lukee sellasta blogia, missä oltaisi aina niin cool, tulis huono omatunto omasta räyhäämmisestä :)

sirokko kirjoitti...

Paljon lukijoita, suosittu blogi, ja nimenomaan juuri kirjoitustyylin takia. Kyllä sitä lapsiperheestäkin saisi aikaiseksi tylsiä juttuja jos ei osaisi niitä näin hyvin esittää. Että kiitos, samaa kamaa edelleenkin!

Hehkuvainen kirjoitti...

Välttäkäämme turhaa sensurointia. Näin on hyvä :).

Inkivääri kirjoitti...

Ihailen kykyäsi kirjoittaa lämpimällä huumorillasi niistä ikävältäkin näyttävistä puolista perhe-elämää:) Siinä ei ole mitään itsensä nostamista eikä toisen alentamista vaan ihan vaan oma naisen, äidin ja vaimon näkökulma.

Toiset asianosaiset voisivat toki kertoa samat tilanteet toisin, mutta minä haluan juuri sinun juttusi ja kokemuksesi juuri sinun kirjoittamanasi - ja mieluiten spontaanisti;)

TaiNa kirjoitti...

Älä vaan ala sensuroimaan itseäsi, blogi on just hyvä tämmöisenä! Musta ainakin parasta blogissasi on just se, kuinka suoraan kirjoitat etkä häpeile mitään. :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi hyvä Susikairan Akka!

Älä nyt mitenkään mieti vastaanottajiasi, mehän valikoidumme tänne kirjoittamaasi viehättyen. Kirjoita kuten ennenkin.
Jos suuntaat kirjoituksesi jonnekin saat uudet lukijat.
Ällös hylkäjä meitä pyyteleepi

refanut

Anne kirjoitti...

Aivan taatusti löytyy niitäkin pahvipäitä, joilta huumorisi vilahtaa ohi ja lujaa, jotka eivät näe pilkettä silmäkulmassasi ja jotka tulkitsevat tekstiäsi hartaina sanasta sanaan ja ovat sitten kamalan pöyristyneitä.

Nimimerkki "Kokemusta on"

P.S. Me muut kyllä ymmärrämme ja nautimme jutuistasi... ;-)

Anitta kirjoitti...

Kirjoita vaan omalla tyylilläsi. Siksihän me tätä blogia luemme. Liika sievistely voisi kadottaa osan lukijoista kun kaikki ei välitä "kaunis ilma tänään, mitenkä teilläpäin" -tyylistä.
Joskus se elämä vaan on ihan perheestä tai ainakin tuntuu siltä hetken aikaa.

Anonyymi kirjoitti...

Juuri tapasi kirjoittaa aidosti on se "juttu".
Itsekin tosin olen samanlainen tunneihminen.
On ihana kyynelet silmissä lukea tekstejäsi ja huomata että jonkun muun elämä on ihan samanlaista hullunmyllyä niin ihanaa ja niin kammottavaa ja kuitenkin niin onnellista.
R&T

Napaulina kirjoitti...

Hyvä hyvä, fiiliksellä vaan. On ihana lukea rehellisiä kuvauksiasi lapsiperheen elämästä. Ne lohduttavat. Äläkä huoli, kyllä se pilke on tänne ainakin välittynyt. Eikä me tunneihmiset oikeasti osatakaan muuta kun antaa mennä vaan.

Pellon pientareella kirjoitti...

Ei herran jestas, älä vaan rupea sensuroimaan tai toppuuttelemaan, olemaan sisäsiisti!!! Sun blogissahan just on upeata ja parasta ja mahtavaa sun oma alkuperäinen tyyli ja teidän eloisa elämä! Suosio nimenomaan tulee siitä persoonallisesta tavasta kirjoittaa! Usko pois! Ja se huumori - ihan parasta!

Hiutale kirjoitti...

Älä koskaan ikinä muutu, pysy aina sellaisena kun nyt oot!