30.1.10

Minä poljen ja minä ohjaan- eikä mihinkään käy tie.

Spinning, Susikairalaisittain sisäpyöräily. Yksi kaveri sai houkuteltua mukaan ja oi ja voi. Nyt on takapää jokseenkin hellänä. Ja päässä tieto siitä, että olen rapakunnossa. Sitä paitsi se mikä on hellänä, ei niinku tavallaan oo takapää-vaan, ladies, tiedätte kyllä mikä! XO No tunti oli tosi kiva- näin ekakertalaisena olisin voinut tietysti paneutua pyörän säätöihin hieman tarkemmin. Alkulämmittelyn rytyytin joillain puolivälin vastuksella ja olin jo heti viiden minuutin jälkeen maitohapoilla:D Sitten vasta tajusin sen nupikan mekaniikan. Ylämäkiosuuksilla päätin suosiolla, että "talutan", ei liene ihan järkevää ruoskia itseään hengiltä heti alkuun. Vaikka ei siitä kauas jääty nytkään. Naama oli niin punainen, kainaloista valui vanat jonnekin polviin asti. Pyyhekin niin märkä, että meinasi jäätyä kotiin kävellessä.

Mutta on kiva olo! :) Varasin seuraavan tunnin keskiviikolle, jos *tiedätte kyllä mikä* kestää ajelua (PYÖRÄLLÄ). Samperi, että oli kova penkki!

Hah; Aa tuli touhuissaan aamulla kysymään: "Onko tänään kananmunien liputuspäivä?" "Täh, mikä!?" "Ai no, sitte se oli unta!" Voisi kai sitä jonkun turhan liputuspäivän toki kananmunien juhlimiselle pyhittää.

S.A.

9 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Spinnaus on JEES!
Harmi vaan kun pitäs ite vääntyä johonki kauas salille ja toiseksi nuo salit on nykyään hirmu kalliita, kun pitää olla niitä joitain jäsenyysmaksuja...Tyydyn siis naisvoimistelijoiden jumppiin ja pumppiin...

Kimmeli kirjoitti...

Tiedän tunteen...ku ajoin kesällä -79 extempore toista sataa kilometriä fillarilla. Auts! Takas tulomatkalla oli superlonin palanen lieventämässä.

Hiutale kirjoitti...

Kananmunien liputuspäivähn just meidän liputtelukalenteristamme puuttuu! A on innovatiivinen nero!

Villikissa kirjoitti...

"Tiedätte kyllä mikä" on keväisin hellänä kun kaivan pyörän esille talven jälkeen. ;)

Maahiska kirjoitti...

On liputuksia tosiaan :D Jos meillä ois lipputanko voisin kyllä liputtaa munille :D

Hanni kirjoitti...

Niin, sanonpa täälläkin, että vaihda vanhanaikainen traktorin satula siihen persettä puhkovan satulan tilalle. Johan kestää kankku hinkata :)

Pellon pientareella kirjoitti...

Kiitos että selvensit mullekin mitä spinning tarkoittaa! Ihanko vaan tavallista kuntopyörällä ajelua, se vaan on saatu kuulostamaan paljon hienommalta. Just. Kuten jokainen huomaa, olen parantumattomasta OUT kaikesta ;).

Kananmunien liputuspäivä, heh! Ehkä joku maatalousministeri voisi puoltaakin moista ajatusta...

Ruska kirjoitti...

Ekat kerrat, kun kävin spinningissä, niin oli just tuo järkyttävä satulaongelma. Lopputunnit oli kidutusta ja päätin, että ei koskaan enää. Sitten spinning-himoinen ystäväni houkutteli geelipehmusteen kanssa, ja sellainen olikin mainio. Suosittelen! Yhden syksyn kävin polkemassa sykemittarin kanssa ja viikko viikolta kunto kohosi huimaa vaihtua, jotta tehokas laji se on. Vaan nyttemmin en halua enää sisälajeja. Ne ajat kun liikun, tahdon raitista ilmaa ja luonnon hiljaisuutta.

liskonainen kirjoitti...

kun viimeksi kävin polkemassa kuntopyörällä oli käydä hullusti.

ehei, en ollut millään kalliilla spinnaustunnilla, vaan ihan päävikaisten kuntoutustestissä. hissuksiinpolkemisvaiheessa ei ollut mitään hätää, mutta vastuksen ja vauhdin lisäyksen jälkeen jumpparille tuli hoppu ottaa liskonaisesta koppi. pääpolo ei suvainnut sellaista rasitusta ja kytki virrat veks.

se siitä pyöräilystä. livenähän en ole uudessa elämässäni saanutkaan koskaan polkupyörällä huristella. enkä autolla. paitsi kyytiläisenä.

siispä menen kohta ulos taluttamaan lumikolaa. siihen sentään jonkinverran kykenen.