15.1.10

Pöljä ostoksilla.

Hälytysvalmius purettu: Aan oksentelu loppui illalla ja aamulla poika oli vaikutti terveeltä--->kouluun. Mietimme eilisiä syömisiä ja kävi ilmi, ettei poika ollut syönyt mitään kouluruokailun (klo.11) ja iltapalan välillä. Hyvin peukutitte, Tänks!


Tänään oli ruokakauppatreffit ystävä Een kanssa. Ukko jaksaa aina vaan hämmästellä miten ruokakaupassa voi mennä kolme tuntia. Helposti. Ensin mentiin koruliikkeeseen kaiverruttamaan Een sormus. Ostin rannekellon! Ihana! Ihana! Eikö olekin? Kahden vuoden takuu, täyttä terästä, Leijona-merkkinen ja maksoi vain 23,50 e. Norm. hinta oli 59 e. LÖYTÖ!

Sitten ajauduin Een imussa Alkoon hengailemaan. Katselin, että onpa jännä pullo. Ja avasin korkin. Miten tyhmä ihminen voi olla? Että menee vääntelemään Alkoon pulloja auki?! Ostin sen tietysti, kun nolotti ja hävetti ihan pikkuisen. Puolustuksena: Tuo korkkihan huutaa, että väännä mua! Eikö huudakin? Näyttää muuten ihan hiuslakkapullolta, eikä punaviiniltä. Kassalla selvisi, että on tuon harmaan korkin alla ihan korkkikorkkikin. Eli ei se mennyt pilalle- mutta silti jaksan hämmästellä miten pöljä olen?!

Kynsistä otin muuten vaan kuvan, vähän niinkuin todisteeksi, etten mie täällä muuta tee kuin viilailen kynsiä ja hymyilen nätisti. (Tai sitten raskausaika+imetys sopii minun kynsille hyvin:))

S.A.
Posted by Picasa

11 kommenttia:

Unikas kirjoitti...

Kyllä toden totta on hiuslakkapullon näköinen. Ennen kuin luin tekstin katsoin sen nimenomaan lakkapulloksi!

Patonki kirjoitti...

Onko nuo ihan omat kynnet? Epistä.

Lakkapulloa minäkin ajattelin ja siten totesin, ettei se ihme ole jos ruokakaupassa kuluu niin kauan.. ja onhan Alkokin ruokakauppa, tavallaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ei kannata vielä huokaista oksennustaudin kanssa...Minäkin jo kerkesin, mutta niin vain alkoi toinen lapsukainen oksentamaan nyt illalla kymmenen aikaan :(. Puolitoista vuorokautta meni ensimmäisen sairastumiseen siitä kun oli tekemisissä taudin sairasteneen mummon kanssa, ja puolitoista vuorokautta ensimmäisen sairastumisesta toisen sairastumiseen.. Ja tämä toinen oksentaakin ihan taukoamatta :( Huh huh, mukava yö tulossa :(

Anonyymi kirjoitti...

Niin, siis minä TMY tuon äskeisen kirjoittelin...Jäi sanomatta, että aivan ihana kello!!!!!!! Käy hae mullekkin jos niitä vielä on, maksan sulle :)
Tullaan muuten susikairaan lomalle helmikuussa!!!

TMY edelleen....

stansta kirjoitti...

Katseltiin Epsoon kanssa joulun alla ihan samanlaista pulloa ja totesin, että jos siinä ei ole ulkomuodon puolesta houkutusta ostaa kahdelle kosmetologikoulun käyneelle 'tyttärelleni' (ne lainatytöt), niin missä sitten? Emme ostaneet!
HIENO KELLO! Omani ovat tässä laatikossa ja odottavat, että "joku" veisi ne korjaukseen sekä pariston vaihtoon...
SUN OMAT KYNNET??? En usko. (Nyyh..)
Toivottavasti se tosiaan oli väärä hälytys Aan kanssa! Tai sitten peukutin riittävästi vanua leikatessani. Siis töissä.
Ihanaa viikonloppua!!! ♥

liskonainen kirjoitti...

minusta tuo näyttää suihkugeelipullolta. miesten.

tarttiskohan käydä viinakaupassa välillä, että pysyy maailman menossa mukana....?

äläkä huoli, kyllä te loputkin vielä unohdatte syödä.

nuo kynnet minua kadehdituttaa.

välitätkö suukon nikalle?

Pellon pientareella kirjoitti...

Ai tuoko muka viinipullo, pah, nyt jekutat! ;) Ihana kun kerrot näitä juttuja meille, tämä siis niin pelasti iltani (yöni...). Kiva kun on ystävä jonka kansas hengailla kylillä.

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit kädet sinulla - minullakin aina talvella kynnet kasvavat, mutta kun puutarhakausi alkaa, kuluvat ne pois maata kopsuttaessa, kun en osaa suojahanskoja käyttää.
hannah

Ruska kirjoitti...

Ihan asiallista meininkiä!!
Tuontapaista kelloa olen minäkin etsiskellyt. Luuletko, että samoja tarjouksia voisi löytyä muualtakin. Vai oliko ihan paikallinen eikä mikään ketjutarjous.

TaiNa kirjoitti...

Oliko se viini edes hyvää? ;D Minä luulin sitä shampooksi ennen kuin luin tekstin.. :)

Susikairan akka kirjoitti...

TaiNa:) Kerron sitten ku korkkaan;D