16.2.10

Aamuturinaa.

Äiti laittoi aamulla viestin: "Ihanaa, nyt meillä on uusi lämminvesivaraaja vaihdettu!" Minä soitin ja onnittelin uudesta varaajasta, puhelu kesti 20 minuuttia. Puhelun päätyttyä Ukko ihmetteli, että miten lämminvesivaraajan vaihdosta voi keskustella 20 minuuttia ja erityisesti vielä kaksi ihmistä, jotka ei luultavasti edes oikein tajua koko vaihtoprosessia. Hyvin;D Ehdittiinhän siinä samassa puhelussa myös ruotia aviopuolisoiden ennalta-arvattavaa käytöstä ja käytettäviä vuorosanoja:)

Äiti lähetti ystävänpäiväkortteja- neljä. Yksi Aalle, yksi Beelle, yksi Ceelle ja yksi meille muille, mutta minun nimellä. (Ukko taitaa olla vähän möksöllään, kun ei saanut omaa;D) Korttien mukana oli kuvia saajasta. Ja miksi kaikille erikseen? No juuri siksi. Että arvaakaan mitä hepuleita meillä on saatu, kun on tullut postia esim. Aalle ja Bee ei olekaan saanut mitään:/ Tai jos posti on tullut sukunimellä ja minä olen avannut sen- sitten on ollut kolme poikaa naama pitkällään, kun kukaan heistä ei saanut avata. On tämä joskus oikeaa trapetsilla taiteilua. Kivasta jutusta voi laueta ennennäkemätön sotatila. Tämäkään ei varmaan ole ollenkaan tuttu ilmiö missään muussa perheessä, eihän;)?

***

Ajattelin tässä pudottaa painoa kesään mennessä 5 kiloa. Tulen jatkossa varmaan kirjaamaan jotain aiheeseen liittyen, älkää ahdistuko, ei tästä mikään laihdutusblogi tule, mutta jos sanon tässä tavoitteen ääneen, tulee paremmin tehtyä jotain asian eteen. Ihan ensimmäiseksi aion opetella syömään aamupalan. Minusta tuntuu, että elimistö on koko ajan säästöliekillä- esim. eilen söin kaksi ruispalaa+juustoa+kurkkua ja pienen lautasellisen kotitekoista karjalanpaistia sis. potut ja porkkanat, yhden päärynän ja yhden mandariinin ja join 3 kuppia kahvia. Kun noita vertaa yleisiin ravintosuosituksiin, niin aika vähältä vaikuttaa. Eli nyt yritän syödä aamupalan ja yritän syödä kaksi "isompaa" ruokaa päivällä+ noita hedelmiä. Itseasiassa minusta tuntuu, ettei monikaan, joka kärsii ylipainosta, syö tarpeeksi vaan syö liian vähän ja elimistö pitää liikakiloista sitten kynsin ja hampain kiinni. Eli aion laihduttaa syömällä enemmän. Katsotaan, miten käy. Ja kyllä, edelleen muistan imettäväni, eli tosiaankaan mistään kuihdutuskuurista ei ole kyse. Kesäkuun alkuun on 16 viikkoa-> 5 kg/16=0,3 tai 0,4 kg viikko= ei vaarallinen vauhti ollenkaan. Ja jos alkaa tympiä, niin sitten lopetan;D

Mount Pyykkirest odottaa valloittajaansa; seikkailija S.A. lähtee kohti uusia haisevia haasteita!

Stanstalla
on arvonta. (Mutta älkää nyt missään tapauksessa menkö osallistumaan, koska silloinhan minun voittomahdollisuudet pienenee;D)

6 kommenttia:

liskonainen kirjoitti...

mcgyver ihmetteli taannoin, miksi me maryn kanssa puhutaan niin pitkiä (onko tunti lapsen kanssa pitkä?) puheluita.
- miksette soita useemmin ja lyhyempiä puheluita?

no siksi, että jos on asiaa, puhutaan se eikä muuta, mutta jos ei ole asiaa voidaan lörpötellä vaikka kuinka ja pitkään.
mot!

äläkä sinä puutu siihen arvontaan ollenkaan. minä hoidan sen asian.

mary lähetti tänään uusia kuvia aaposta ja kuittasi kuolaterkut. aapolla on tänään rokotuspäivä, kerroin sille ettei se ole ollenkaan paha, nikakin selvisi siitä hienosti.

viikonloppuna luvassa oikein vauvapläjäys kunhan etelänreissulta kotiudun.

M kirjoitti...

Täällä yksi, joka tunnustaa omistavansa liian monta ylimääräistä kiloa ja syövänsä joko liian vähän tai ravintoköyhästi.

Olen lueskellut blogiasi pitkin alkuvuotta, aivan alusta asti. Ihanaa, elämänmakuista tekstiä. Jatka toki samaan malliin. :D Ja pakko tunnustaa että olen miettinyt, että asutkohan mahdollisesti noin sadan kilometrin säteellä sijaintipaikastani.. ;)

Lisään blogisi lukulistalleni, jos sopii.

Patonki kirjoitti...

Minä voisin sillain vaivihkaa hypätä kyytiin tuossa kevennyksessä. Liikaa meteliä ei sovi pitää, muuten jää tekemättä. Tai tekemättä ehkä jää siltikin...
Loma kuukauden päästä lumessa, eikä toppahousut mahdu jalkaan.
Sanovat että yhdeksän kuukautta kestää kerätä painoa, saman verran myös lähteä. Jii on 9kk puolentoista viikon päästä :)

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin haluan pois viisi kiloa! Jään odottelemaan hyviä laihdutusvinkkejäsi : )

Minna

stansta kirjoitti...

Se viisi kiloa on painoiloa täälläkin liikaa...Mukana.

Susikairan akka kirjoitti...

M:D Toki sopii lisätä listalle:) Varmaan aika liki ollaan, kun kävin koordinaattisi kurkkaamassa:)