18.2.10

These boots are made for walking.
Tota noin. Olen ehkä(?) joskus maininnut, että pojat on kuluttavassa iässä (olleet aina). Tässä on Aan taidonnäyte. 3 kk (siis 12 viikkoa!!!) on käytetty näitä ja pohjat on irti. Siitäkin 12 viikosta varmaan neljä viikkoa on mennyt pakkasia pidellessä eli ulkoiltu on normaalia vähemmän. (Ja nämä todellakin olivat uudet kengät silloin 12 viikkoa sitten.)
Stansta, jos siis hengailet kirppiksillä niin, poikien kenkiä kokoja 38, 36, 28 ja 18 ja mieluiten teräsvahvisteisesta betonista valmistettuja. (Eivätpä nousisi pojatkaan niin nopeasti järven pohjastaXO)
S.A.

5 kommenttia:

Hanni kirjoitti...

Meidän jätkillä oli aina vielä lisäongelma: kenkiä ei saanut laittaa pois, eikä uusia ostaa tilalle. Sellaisia vaahtomuovipaloja lenteli kantapäistä ja pohjat tippu tielle, mutta kyllä näillä vielä menee...Meinasin tukehtua tuon loppukaneetin luettuani :DD

Pellon pientareella kirjoitti...

Ohoh... Ei muuta voi sanoa. Tuohan tulee pirun kalliiksikin... :(.

Sipulix kirjoitti...

:D mä lohdutan sua, mulla on samanverran tyttöjä ja niillä menee kenkiä sekä tuosta syystä (kahdella) ja kahdella toisesta syystä (ei, ei muoti-syistä - VAAN JALKA KASVAA SILMISSÄ) :) äitinsä tyttöjä, saa muutamat parit ostaa ennenkuin on 41 täynnä...

stansta kirjoitti...

Vinkki vastaanotettu ja kirjaankin koot talteen! Siellä näytti olevan nyt kivoja poikien talvitakkeja alle viisi euroa kappale...Ehkä kohtaamme illemmalla 'livenä' fb:ssa? Voisin kysellä vähän ohjeita?

stansta kirjoitti...

Ja hei, lähikirppiksellä nyt kaikki vaatteet EURON kappale!!!