12.2.10

No niin;D

1. Olisi pitänyt päästä heti eilen sinne hakattavaksi- niin en olisi ehtinyt kehittää niin järkyttävää paniikkia:) Dee oli mukana- ja varmaan vaistosi, että mamma on nyt pikkuisen hileinä.

2. Pyysin tatuoija-Tommia pistämään kerran ilman mustetta, jos sattuu ihan sikana- niin perun sitten koko homman.

3. Töps- ei tuntunut juuri mitään ja arvelinkin, että ei mua edes vielä piikitetty yhtään (että Tommi vaan huijasi töpsäyttäneensä kerran).

4. 15-30 minuuttia (en katsonut kelloa) tuntui räpellystä jalassa, ei sattunut- enemmänkin kutitti ja sitten vissiin kun osui johonkin hermoon, nin vaistomaisesti yritin vetää jalkaa pois- mutta muuten lueskelin houkutukseksi asetettuja tatuointilehtiä. Niin napsuttelin siskolle tekstiviestiä.

5. Toisaalta olin jo maalannut mielikuvan aivan järkyttävästä tuskasta, joten sitten kipua ei tosiaankaan tuntunut juuri nimeksikään.

6. Luultavasti edelleen joku ihmettelee, mitä järkeä on ottaa tatuointi jalkapohjaan- niin ei mitään järkeä, mutta tatuointi, jos mikä on asia, jota ei perustella järjellä- paitsi ruotsinsanakoesanojen tatuointi kämmeneen;D

7. Se on juuri sellainen kuin ajattelin! :) Joku joka on ottanut tatuoinnin tajuaa sen tunteen ottamisen jälkeen- pelkkää hymyä ja niin euforinen olo! Vaikea selittää:)

8. Tästä tulee sinällään mielenkiintoista, koska kyseessä oli ensimmäinen jalkapohja tatuoija-Tommille, niin pysyvyydestä ei ole tietoa- tarkkaillaan tilannetta ja Tommi lupasi fiksailla, jos haalenee.

Laitanpa täkyjä* tattoo foot sole tatuointi jalkapohjaan* jos joku hakee kuvia samoilla sanoilla kuin itse eilen.

S.A. :D

Ps. Pystyin ihan hyvin ajeleen autollakin.

21 kommenttia:

Aija kirjoitti...

Auts, sanon uudelleen. Mutta on se aika huisan näköinen. :-) En tiedä uskoisko, ettei muka sattunut...

Onko tuo viivakoodi ihan oikea eli noiden numeroiden mukainen? Ja miten noista numeroista saa syntymäpäivän?

Susikairan akka kirjoitti...

Ei mee viivakoodi numeroiden mukaan ja siinä on lasten syntymävuodet -97-00-05-09

Ei voinut laittaa kaikkia syntymäaikoja, kun olis tullu suttuinen/tai jalkapohja olis loppunut kesken;D

Piritta kirjoitti...

Hieno! Itselläkin on haaveissa nimenomaan viivakoodi tatuointi. Idea siihen tuli ajalta jolloin työskentelin kaupan kassalla. Ajattelin, että olisi hauska jos kädessä olisi sellainen viivakooditatuointi, jonka kassakonekin ymmärtäisi. Sitten asiakkaat ihmettelisi jotain extra-tuotetta kuitissaan. Ajattelin että saisin koodattua sen järjestelmäänkin niin että kuitin lopussa lukis vaikka että hyvää päivää :)

Viivakooditatuointi tulee joskus vielä löytymään jostain päin kehoani. Sinun omasi on kyllä mielenkiintoisessa paikassa!

Kimmeli kirjoitti...

Arvaa mitä miun poika sanoi, kun näki ton kuvan???
- Voi näytellä ja kertoo, et miut on ostettu kaupasta :)

Ruska kirjoitti...

Sitten vaan kassalle kokeilemaan, mikä hinta sinulle on laitettu :D
Onnea tatskan johdosta! Hauska idea ja rohkeaa meininkiä.

stansta kirjoitti...

Loistava idea ja toteutus! ONNEA!!!
Tuleeko ne seuraavat kolme syntymävuotta sitten toiseen jalkapohjaan..? Hih. :D

liskonainen kirjoitti...

on se! kyllä se on ....
hassu.

ja tosiaankin, onhan niille lopuille tilaa toisessa jalassa.

tervetulia perheeseen, sanoo pikkuinen liskonikin.

Maami kirjoitti...

Mahtava idea ja hiano tatska!!! Ei ainakaan tule toista samanlaista vastaan ikuna!

Mie olen havitellut kans jotain tatskaa vaan niin se on aina jäänyt.

Suunnittelin tässä joskus että ottais lävärin napaan ja mulla kun toi arpi kulkee aika hiton pitkän matkaa tuossa niin laittais siihen lävistykseen vetoketjun vetimen =D

Marika kirjoitti...

HIENO!! Makee idea.

t.tatuoinnin omistaja ;)

Neiti Kuu kirjoitti...

Persoonallinen :)

Hanni kirjoitti...

Mun alko kutitella ja nipistellä jalkapohjia, kun katsoin kuvaa :D Hieno idea! Itselle en ota tatuointia, lähinnä sen vuoksi, että voi vain kuvitella, miltä se mun vanhenevassa ihossa näyttää. Mutta jalkapohjassa ei ryppyisyyskään haittaa. Hieno.

Villikissa kirjoitti...

Tosi hieno! Tosin minua sattuu itsellä jalkapohjiin kuvan katselukin. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Awesome!! :D Nyt vasta ehdin tulla kattomaan ku eilen menin yhden kaverin synttäreitä juhlimaan. Eikä siis(ainakaan vielä) oo tullu mikään niistä kuvaviesteistä jotka lähetit :o
~sis~

Anonyymi kirjoitti...

Hauska tatuointi. Hatun nosto ja papukaijamerkki urheudesta! Minusta ei olisi samaan.

Hyvää ysätävänpäivää Susikarian katastrofialueelle!
Delilah

Sipulix kirjoitti...

:D hieno on, mutta akupunktio- ja vyöhyketerapia-asiakkaana mulla vaan pyörii mietteet, et millähän alueella toi nyt sitten oli ;D ystävänpäivää akkaseni, kohta se on!

TaiNa kirjoitti...

Sehän on MAHTAVA! :D

Ceraci kirjoitti...

Hieno tatska!

Pitäisköhän itsekin mennä hakemaan uusi tatuointi nyt kun imettää, niin ei tule erikseen karenssia verenluovutuksestakaan. Heh, taisi tatuointikärpänen purra, nyt en kuitenkaan saa ajatusta mielestä pois. :D

Myrkytär kirjoitti...

Aikas hieno!

Tiijja kirjoitti...

Herranjestas ja kaikki muutkin!! TODELLA magee!! Itse en moiseen kykenisi ikinä, hatunnosto sulle! Mulla on jalkakammotus, en voi sietää, että kukaan koskee mua jalkoihin (mulla on kaikki varpaat murtuneet vähintään kerran ja myös tuo jalkapöytä kummastakin jalasta, kiitos tanssiurheilun) niin pelkkä ajatus kauhistuttaa. Mutta on HIENO!!! Mulla on tyttöjen nimet niskassa semmosina "piilotettuina" teksteinä ja nyt upotin hääpäiväni alaselän tatskaan. Muutama muukin löytyy, pitäisiköhän mun myös postailla niistä? En ole tullutkaan ajatelleeksi tätä vaihtoehtoa!

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä hieno leima ja omaperäsessä paikassa. Jos itse pääsisin tatuoijana piirtämään jonkun jalkapohjaan, koittaisin tahallani kutitella tätä tatuoitavaa aina välillä :D ja tietenkin tekisin sen verran heikkoa jälkeä, että kuvaa tarvitsisi vahvistaa tietyin väliajoin, että pääsisin sitten uudestaan kiusaamaan :P

Anonyymi kirjoitti...

Itsekin juuri jalkapohjatatuoinnin ottaneena olisin kiinnostunut, että vieläkö tämä kulkee mukana? Onko haalistunut kovasti? Väittävät, ettei jalkapohjissa kuvat kestä...