25.2.10

Paketti, "The Secret":)

Minulle käy usein niin, että asioita/juttuja tapahtuu ihan hassusti juuri niinkuin pitikin. Kerronpa esimerkin. Olin äitiysloman loppusuoralla Ceen kanssa ja pähkäilin, etten haluaisi vielä "oikeisiin" töihin, vaan tarvitsisin "leikkityön" jota voisi tehdä silloin, kun huvittaa ja mieluiten hyvällä palkalla. Utopistista, tiedetään. No, lähdin sitten baariin tyttöjen kanssa ja jossain kohdassa juttelin baaritiskillä jonkun miehen kanssa. Sanoin, että: "Tulin tilaamaan kaljan, siiderin ja snapsin, mutta kun tulee mun vuoro, niin en kumminkaan muista mitä olin tilaamassa, joten muista sinä minun puolesta!" No se mies muisti minun tilauksen, mutta oli unohtanut mitä oli itse tilaamassa. (Tässä olin kuitenkin tullut luoneeksi ensivaikutelman itsestäni tulevalle esimiehelleni.) Tietämättäni mies oli sitten "tarkkaillut" minua illan aikana ja loppuillasta tuli kysymään haluaisinko tulla töihin heille, koska minulle näyttää olevan helppoa lähestyä ihmisiä ja ihmisten on helppo lähestyä minua (No heiii, kuka ei olisi parin promillen tuiskeessa helposti lähestyvä/lähestyttävä?) Nopsaan käytiin läpi mitä työ olisi ja missä kaikkialla jne. Olin aivan innosta täpinöissäni yöllä kotiin palatessani ja herätin Ukon, että: "Jippiiiii! Sain justiin hyviä töitä!" Ukko kysyi aamulla palkasta. Öh?! No eihän sitä nyt kaikkea voi muistaa. Muutaman viikon päästä sovittiin treffit työnantajan kanssa ja kirjoitettiin työsopimusta. Palkkakohdassa kakistelin, että: "Mitähän sitä on silloin aiemmin sovittu...?" Olin jo valmistautunut hiissaamaan hintaani ylöspäin, mutta kahvit meni väärään kurkkuun, kun palkka oli 40 % enemmän kuin olin ajatellut, sekä lisäksi kilometrikorvaukset, päivärahat jne. Eli osaan näköjään ainakin kännissä hinnoitella itseniXD

Mutta tämä nyt oli vaan tarina siitä, että joskus asiat vaan tapahtuu juuri oikein ja oikeaan aikaan- onko se "The Secret"?
En tiedä, mutta tämä oli aasinsilta Stanstan pakettiin.

Aivan hurmaava kori, jossa oli isoja tuikkuja, pöytäkynttilä, suloiset enkeliservetit ja aivan käsittämättömän hellyttävä Enkelikynttilä (jota ei todellakaan raski polttaa!). Juuri tällä viikolla sanoin Ukolle, että tarvitsisi hankkia pikkuruinen kori Deen helistimille ja vauvaleluille, kun jos pojat siivoaa, niin ne tunkee Deen tavaratkin muiden lelurompeiden sekaan, josta niitä sitten pitää käydä etsimässä. Ja siis kah! Stanstan paketissa ollut kori on juuri sopivan kokoinen helistimille ja pikkupehmoleluille:) Toinen juttu mikä oli aivan "pelottavan" hassu sattuma oli se, että sain mummolta ja papalta uutena vuonna kaksi kynttilää. Olen joskus jostain lukenut, että sisustuksessa kannattaa suosia parittomia lukuja, eli kolme on parempi (visuaalisesti miellyttävämpi) kun kaksi tai neljä. No, saamani kaksi kynttilää ovat olleet tallessa polttamattomina, odottelemassa... Niin, odottelemassa Stanstan pakettia:) Nyt noita tismalleen samanlaisia kynttilöitä on visuaalisesti silmää miellyttävä 3 kpl! :D Eikös olekin omituinen sattuma?

Paketti oli kauniisti sellofaaniin pakattu, tuo yksi "syrtty" kuva on todiste siitä, että oli ihan hurja hoppu avata paketti:)
Hetken aikaa tunsin pikkuisen huonoa omaatuntoa, kun menin taas voittamaan pääpalkinnon, mutta jotenkin kun avasin paketin tuli olo, että juuri näinhän sen pitikin mennä!:) *Eikös vaan?*

S.A.

Posted by Picasa

5 kommenttia:

Sipulix kirjoitti...

Onnee! Hieno voitto :) ja noista "sattumuksista" tai miksi ikinä kukanenkin niitä nimittää usein seuraa ihan hyvää jos malttaa olla herkkänä ja oikeasti kuunnella niitä...päivän naurut sun hinnoittelusta!!!

Aija kirjoitti...

Hieno paketti! Hitsi, nyt mua jännittää, kun joudun odottamaan omaani maaliskuun lopuille asti. :-)

stansta kirjoitti...

Kiva kun tuli perille ja oli vielä mieluinenkin! ♥

Patonki kirjoitti...

Myönnän, oikeaan osoitteeseen tuli.

Maami kirjoitti...

Pakko se on myöntää että paketti tuli oikeaan osoitteesen. =)

Nyt ymmärrän miksi se voitto kiersi minut noin tehokkaasti vaikka se olikin ihan varmaa ennen arpomista :P
Nimittäin olen saanut joululahjaks samanmoisen korin...ja on totta että toi enkeli on niin kaunis ettei sitä raaski polttaa.

Aika hyvin tuo kolmen kynttilän juttu...näin se vaan menee, että aikansa kun odottaa niin asiat tuppaa tapahtumaan niin kuin ne on tarkoitettu! =)