14.11.10

Isänpäivää.

 Aan leipoma kakku. Hyvä. Aan itse tekemä kinuski pinnassa. Erittäin hyvä.
Kirjahyllyt.
Loistovinkkisivustolla oli vinkki kirjojen järjestämisestä sateenkaarenväreihin. Tulee "rauhallisempi" tunnelma. Tykkään kovasti:) Tässä siis vasta osa kirjoista, vielä pari hyllyä pitäisi värijärjestää. Uuden (tai siis käytetyn, mutta meille uuden) ruokapöydän pitäisi tulla vielä tänään, jihuu! Sitten pääsee kunnolla keittiön kimppuun!

Ja portaiden alla asuu ihan järjettömän lihava (ja KESY) HIIRIMYYRÄ! Ei noista pääse eroon milläääääään! XO

S.A.

Ps. Isänpäivän laulut meni ns. pyllylleen, kun poliisit ja ambulanssimiehet juoksenteli pitkin tuota meidän lähimetsää (olisikohan joku saanut sairaskohtauksen kuntopolulla tms.), niin sittenhän me tietysti nenät ikkunassa kiinni vahdattiin sinne metsikköön ja iskä esitti nukkuvaa sinnikkäästi:) Lahjaksi kortit ja kunnon talvikinttaat niskavillavuorella ja yksi musta pyykkipoika (Ceeltä).

12 kommenttia:

Stansta kirjoitti...

NISKAvillavuorella???

Hanni kirjoitti...

Hieno idea tuo kirjojen värijärjestely. Muuton jälkeen saatan (ehkä jos paukkuja piisaa) varastaa idean. Et sitten löytänyt kananvillakintaita? C:n lahja oli aika hyvä ja tarpeellinen :D

Susikairan akka kirjoitti...

Stansta ja Hanni; siinä aiemmassa kananvillalapasjutusta tuli kommenttiboksiin niskavillalapanen ehdotus, niin siitä sitten tuli tuo mieleen ;D Siis oikeasti niissä kinttaissa on lampaankarvaa se vuori.

Anne kirjoitti...

Kirjahylly näyttää hyvältä! Hmm, pitäisköhän kokeilla..?

Pauliina kirjoitti...

Meillä on kanssa värien mukaan kirjat hyllyssä. Meillä on tosin Ikean Expedit hylly, jossa valkoisia neliöitä hyllyinä. näin ollen koko rivi ei ole aina sävysävyyn, vaan yksittäiset "ruudut".

liskonainen kirjoitti...

kauhistus!

toisaalta tuo värien mukaan järjestäminen voisi olla helpompaa....
meillä on kirjat vieläkin hakemassa paikkojen niin genren kuin kirjailijoidenkin mukaan, suurin osa hyllyistä on vielä ihan kunhan-johonkin-mahtuu-järjestyksessä...

(iso) Dee kirjoitti...

Ihanan näköinen kinuskikakku! Aa:sta taitaa tulla leipuri... Ceen lahjasta isälle tuli mieleen joululahjani omalle isälleni. Taisin olla neljän viiden vanha. Kävin hänen laatikoillaan ja löysin hienoja rautanauloja, jotka pistin pakettiin. Eikä maksanut mitään. Isä oli hyvin tyytyväinen.

Anitta kirjoitti...

Meillä mies joskus järjesti kirjat korkeuden mukaan ja vähän värienkin. Minä en sitten oppinut löytämään tarvittavia kirjoja. Oli kyllä tosi hankala järjestys vaikka siistin näköinen.

liskonainen kirjoitti...

tämä on nyt ihan pakko kertoa:

olin siis taas läärissä jonottamassa ja selailin yhdellä silmällä kotivinkkejä ja avotakkoja, viime kesäisiä. ja jumankauta kaikki aviisit oli täynnään mustia saunanlauteita!

pitäisköhän sinun vahtia tarkemmin ukkosi lukemisia...?

tarkoitan että väki katsoi kummasti kun aina uuden lehdykän kohdalla rupesi niin kovin naurattamaan.

halauksin.

Susikairan akka kirjoitti...

Liskonainen;D No tätä mä vähän pelkäsinkin,että Ukko on joku trendipelle ja edelläkävijä.... APUA! Että hiiteen vaan pellavaiset pöytäliinat, kuuminta hottia on syödä lattialta tms.

O-ou.

Hiutale kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Hiutale kirjoitti...

Kirjahylly on hieno! Meillä järkättiin viime viikonloppuna samalla tyylillä cd-hylly ja siitäkin tuli tyylin huipentuma.

Niin, ja o n n e a uuteen kotiin!