12.11.10

Pässinpäät ry.

Ihan niinku nyt ei olisi tätä purkamista ja muuta puuhaa, niin eiköhän veljekset *saatanan* latvalahot järjestä ylimääräistä häslinkiä. No se case selvitettiin eilen illalla ja ihan RAUHALLISESTI SELVITETTIIN VILKKAALLA SANANVAIHDOLLA ja vittu viidellä puhelulla taas tätä soppaa *huoh*. No selvitettiin kuitenkin ja kun pulssin tasaannuttua kahdeltatoista kävin nukkumaan kuuden herätys repikin aamulla niitä viimeisiä hermonsäikeitä. (Äiti! Mikset sanonut, että murkkuikäiset on paskaa sakkia?! Ja niiden takia pitää valvoa yöt!?)
Aamulla kahvittelin kynttilänvalossa ja hankin sitä "hyvää flowta".
Työpäivän jälkeen kävelin (lue: raahustin) kotiin ja aika tyhmää oli ostaa 15 puuhenkaria, niitä on varsin tylsää kantaa pitkin metsiä isossa muovipussissa.

Pääsin kotiin ja sitten veljeksillä oli joku koululeikki menossa, joka päätyi siihen, että Bee juoksee karmaisevan huudon kanssa luokasta, koska Aa heitti Ceen Been nenään. Että niinku ei jumamithelftähvittumitäh? Eikö riitä töniminen, nipistely, sanallinen "hakkailu"? No ei näköjään.
Varokaa lentäviä lapsia!

Ukko kulta; be careful, tai mä heitän sua naapurilla?!

S.A.

Ps. Uudessa kodissa ihanaa on se, että saatoin liueta vastuuntuntoisena aikuisena paikalta ja lukkiutua purkamaan laatikoita yhteen huoneeseen. Shhhh. Tänne EI SAA TULLA!

5 kommenttia:

Leea kirjoitti...

Se on se pippelivapaa alue!
Toivottavasti kamera ja kaikki sen oheislaitteet löytyy, että saadaan pinkistä huoneesta kuva.

Kiitos gastronimisesta suomennoksesta. :D

Kimmeli kirjoitti...

Hahaa, hitsin tuttua vaikka raakaa. Mie yritän aina olla ulkona kaikesta, jollei tuu verta!

ziriliini kirjoitti...

Ihanan elävää elämää, vaikka hurjalta kuulostaa. Mutta se on sitä normaalia arkea, kun on vähän enemmän porukkaa talossa:)

Hanni kirjoitti...

Ai, ei vielä ole edes keittiöveitset tanassa? Ei sitten mitään hätää.

No, ihan oikeasti, meillä entisen naapurin jätkät tappeli tosissaan puukot aseenaan, ja jollei muuta käteen sopivaa löytynyt, niin tikkataulun tikoilla heittelivät toisiaan. Teidän jätkät heittelee vain toisiaan ilman tikkoja. Niin ja nämä puukkojunkkaritkin on nykyään ihan kavereita, aikuisia. Toivoa on.

(valokuvia kieli pitkällä odotellessa..)

Sari kirjoitti...

On se niin tutun kuuloista tuo murkkujen kanssa elämä....Odotas kun ne siirtyy olutlinjalle..